Szerintem nem igaz, hogy nem hozunk. Tavaly ott volt Faye közel 19 évesen, Mbacke 20, Abde az első csapatba Torre, stb. Persze sokan nem válnak be. Darvichot sem mondanám mondjuk elhibázott igazolásnak, a posztján nem kapott helyett. Nem véletlen, hogy minden korosztályos válogatott csapatban csk és a legjobbnak tartják, illetve még relatíve kevés játékidővel is harcol érte a Stuttgart és a Freiburg első csapata. Az biztos, hogy belőle is plusszal szállunk ha eladjuk. Szerintem Torre sem egy elhibázott biznisz, a mutatott teljesítménye és képességei alapján nagyon jó kis játékos, a legfisebb hírek szerint a Benfica nagyon szeretné. Én rá és Darvichra is kötnék valami visszavásárlási opciót, vagy egy kölcsön plusz vásárlási opciót, bármi hasonlót.bence0330 írta: ↑2025.06.24. 10:30:35Na, egyik szél pótlása megvan, jöhet a másik oldalra a kezdő.
Amúgy ez pontosan olyan igazolás, amilyet hiányoltam, és amilyet ezer éve nem hoztunk. Fiatal, de nem gyerek (azokat jó érzékkel hozzuk), ősszel már 20, viszonylag értékes játékos valami egészen eldugott helyről, olcsón. Túl van a szokásos fiatalkori acl-en úgyhogy gondolom van egy minimális rizikó benne, de ennyi belefér, és ha érkezik balra Nico/valaki, akkor éppenséggel túl lehet akár élni, ha nem jön be, de akár nagyot is foghatunk vele (ha tényleg nagy durranás lenne, akkor lehet, hogy 1 év múlva el kéne adni Yamal mögül, jó pénzért, mögötte kezdő sosem lehet). A videók alapján kiválóan cselez és lő, persze ezt majd meglátjuk a valóságban. Végre lehet majd rotálni Yamalt, és nem rettegni, mi lesz, ha kidől.
Erről a Cardoso Vareláról elhallgattak a hírek, lehet, hogy a Porto végül bebizonyította az igazát vagy mi nem akarjuk összerúgni velük a port. Életemben nem hallottam róla, és még elég fiatal de ha a portugálok ekkora hadjáratot indítottak érte csak nem lehet olyan rossz. Elég jó szemük van a fiatalokhoz (hmmm Mora, Nico, Aghehowa)
Még egy évig hagyni akartuk és egy Pedri-féle konstrukciót kötni rá.
Bardghji videok alapján nagyon ügyes, de fogalmam sincs hova érkezhet majd. A felnőtt csapatba Yamal mögé nem tudom mennyire éri meg, főleg, hogy ott van még Raphinha és/vagy Nico pótlásnak rotáció/sérülés esetén. Annak pedig, hogy feltörje a fenekét a pad nem nagyon látom értelmét.
Mondjuk az nem igazán derült ki, hogy a két szélsőt rotálná-e Flick vagy sem. Nem volt alternatívánk a helyükre szóval, lehet hogy kaptak volna pihenőt, most ki fog derülni.