Flick akarata számít, aszerint gyakorlatilag csak 1-1 játékos volt a két posztra, hiszen Fatit kb számba sem vette, Torrest meg jobbszélsőként nem. Raphinhát nem veheted jobbszélsőnek úgy, hogy eleve nincs balszélső rajta kívül, és már ő is kényszerből van csak ott. A két posztra volt összesen két játékosa Flicknek. Vkp-n kedveli Bernalt, Casadót, DJ-ot, Gavit, 4 játékos 1 posztra, akiket ő is bátran beállít. Ezzel semmi gond nincs, Pedrit ha DJ-al tehermentesíteni lehet, akkor oda se kötelező igazolni, főleg, ha Guille-t legalább ilyen néha 10-15 percekre beépítjük. Én persze gondolkodás nélkül adnám el DJ-ot és vennék bárkit a helyére, Guerrát, akárkit, de maradok a realitás talaján, ha ő marad, megvagyunk.Troym írta: ↑2025.06.22. 21:50:15Jobbszélre van 3 ember most is, csak kettőt máshol használunk, mert Yamal mellett nem kapnának ott lehetőséget, de Raphinha és FT is jobbszélső.
Fati balszélső, csak nem volt rá szükség, de a mondás szerint Olmo balszélen is jó, mert ő azért kellett sérülékeny állapota ellenére, mert elöl mindenhova jó, kvázi JollyJoker.
Kizártnak tartom, hogy balbekk és vkp pozira kósza pletyinél több lenne, de szerintem még annyi se. Tele vagyunk minőségi játékossal mindkét posztra, összesen 7-en leszünk a kettőre, ebből GM nem üti meg majd alighanem egyedül a minőségi játékos szintet, legalább csereként értve. Természetesen Torrents és Bernal zsákbamacska valamennyire, de az elmúlt években extra tehetségnek beharangozott játékosok rendre bejöttek, ennyire jókat leginkább csak Cubarsiról, Yamalról, Baldéról mondtak. Fort soroható ide, szerintem Xavi alatt és most szezon végén ő is bizonyított, őt valamiért Flick nem csípi, Bernalt és állítólag Torrentset meg igen, szóval ez nem lesz talán akadály. Én vállalható kockázatnak tartom bőven a jelenlegi helyzetben. Bernal túl van a tiniként mélyvízbe dobott játékosoknál megszokott szalagszakadáson, szerintem még egyszer nem lesz ilyen peche. Nekem jó érzésem van, szerintem mindkét posztot remekül meg fogjuk oldani házon belülről.