Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Valamint kérte az első meccsük elhalasztását, La Liga az RFEF-hez passzolta a labdát, ahol elvileg csak vis major helyzetben halaszthat, nekünk ugye nem mentek bele pont az Osasuna ellen. Kíváncsi leszek.
3-5-2-t toltak, mint Alonso a Leverkusennel. Tchouaménit visszahúzzák a védelembe, a szélsőiket meg előre tolták. Ez szerintem praktikusabb, mert a két szélsőjük, TAA és Garcia amúgysem tudnak védekezni, három belső védő meg többet ér, mint kettő, a két szélső meg mehet támadni. Ezért jó a 3-5-2, két legyet egycsapásra. Tchouaméni visszahúzásával viszont a középpályás védekezésük gyengülhet meg. Szerintem szükségük lenne még egy belső védőre, és Tchouaménit hagyhatnák egy sorral fentebb. Őt amúgy nagyon elpazarolják, a világbajnokságon nekem kifejezetten tetszett a játéka, egy kétirányú, védekezni és támadni is tudó középpályásként. Eléggé elpazarolják a védőhiányuk miatt.
Güler szerintem inkább egy 10-es, nyolcas poszton otthonosan mozgó "irányító". Mastantuono szerintem egy színtiszta jobbszélső, legalábbis az alapján, amit most láttam tőle, aki már évek óta nem volt nekik, szerencsétlen Rodrygo lett konstansan beáldozva.Messa írta: ↑2025.06.22. 13:58:40Huijsent én csak a válogatottban láttam, de ott abszolút nem estem hasra tőle, persze még nagyon fiatal. Szerintem rengeteget fizettek érte. TAA-val a védelmük biztosan nem fog erősödni, hátrafelé sosem volt jó, előre viszont pluszt hozhat. Mastantuono meg szerintem könnyen az új Arda Gülerjük lehet, még a posztjuk is kb ugyanaz, feltéve ha leigazolják egyáltalán. A Real sosem arról volt híres, hogy beépíti a fiatal tehetségeket a csapatába.
Theo Hernandez egyébként miért nem merül fel náluk komolyabban? Most is nézegetnek balbekkeket, nekem full adná magát, hogy visszavigyék, elvileg ahogy olvasom, minden átigazolási szezonban felmerül, hogy távozik a Milantól.
Én Wirtztől tartottam leginkább, hogy náluk fog kikötni, őszintén örülök, hogy nem.
Álvaro Carreras-t nézték ki a Benficából.
Huijsent én csak a válogatottban láttam, de ott abszolút nem estem hasra tőle, persze még nagyon fiatal. Szerintem rengeteget fizettek érte. TAA-val a védelmük biztosan nem fog erősödni, hátrafelé sosem volt jó, előre viszont pluszt hozhat. Mastantuono meg szerintem könnyen az új Arda Gülerjük lehet, még a posztjuk is kb ugyanaz, feltéve ha leigazolják egyáltalán. A Real sosem arról volt híres, hogy beépíti a fiatal tehetségeket a csapatába.bence0330 írta: ↑2025.06.22. 10:07:18Hát, a Reálnak már tavaly is komoly kerete volt, de az 1-2 lyukkal, amit a sérülések generáltak, Ancelotti nem tudott mit kezdeni, meg kicsit valahogy úgy en bloc a kerettel sem. Azért most szépen betömködték a lyukakat Huijsen jó drágán (nem ismerem, de nem szoktak ennyi pénzért hülyeséget csinálni, szóval elhiszem nekik, hogy jó), TAA, és egy fiatal extra tehetség a jobb szélre Mastantuono képében, akiről persze nem tudni, milyen lesz, de elég magasan van a plafonja.
Plusz az edző.
Idén is mindenképp erősebb kerettel, és nagyobb esélyesként mehetnek neki szerintem a bajnokságnak, aztán megnézzük, a plusz 1-2 szélső és a jobb kapus elég-e ahhoz, hogy visszaszorítsuk a hullámvölgyeket kicsit, és stabilabbak legyünk.