Gyakorlatilag a kezdőcsapat megvan, cserepadra mmeg nehéz hozni komoly erősítést, főleg, ha nagyon korláztozott lehetőségeid vannak. Én nem látom sem Diaz, Rashford, Nico, akárki fix kezdőtagságát, inkább rotációban használnánk, aki jön.Peter írta: ↑2025.06.20. 23:38:07Nekem a jelenlegi helyzetünkben elég határozottan az a véleményem, hogy a "vállalható igazolás" kategóriára (nevektől teljesen függetlenül) semmilyen poszton nincsen szükségünk.
Vállalható minőségben ugyanis - szerintem - rendben vagyunk, ezt az elmúlt évi teljesítmény és a mutatott játék is megerősíti.
Írom ezt attól teljesen függetlenül is, hogy itt ott könnyedén belenyúlnék és én is el tudnék képzelni mást egy-egy poszton.
Amire ugyanakkor szükségünk lenne, az csak olyan igazolás, akivel erősen feltételezhető, hogy valódi előrelépést érhetünk el, aki ahhoz a csapatrészhez ahova hozzuk, minőséget lenne képes hozzátenni.
Yamal, Raphinha fix kezdő és gondolom Lewy is, mindegyikük a játékpercek 80-90%át pályán tölti, nekem nem kellenek 60 milliós igazolások, hogy variálgassuk Olmot, Fermint, Gavit, és az új embert arra a negyedik posztra. Hátul ugyan kellenének szélsőhátvédek, de nem kezdőnek, mert azok úgyis Balde és Kounde lesznek.