A lenti két véleményt én kicsit megmixelném....(a klub tuti nem fogja eladni, de elengedni sem a hollandot, sem a helyi kedvencet, sőt mi több, nyakamat rá, hogy innen mennek majd nyugdíjba mindketten....

)
de Jong és Gavi mehetne szerencsét próbálni isten hírével és nem a fizetések miatt, hanem a pályán tőlük látott képességek miatt. Egy jó Barca középpályához - szerintem - ennél mindenképpen több kell(ene).
Fermínt hagynám, benne van tartalék, fejlődni fog, de a hollandtól és a jelen-jövő culéjától a pályán már nem hiszek benne, hogy látni fogunk bármilyen pozitív változást.
A mix refrénje pedig az lenne nálam, hogy a két eleresztett középpályás helyett, hoznék egyet, de kettejüknél minden tekintetben fajsúlyosabb képességekkel rendelkező középpályást.
Az a nagy helyzet, hogy nem is csodaigazolás kellene ehhez, mert egyáltalán nem lenne nehéz ilyet találni.
gránit írta: ↑2025.06.18. 15:40:28
Troym írta: ↑2025.06.18. 13:31:02
el kell adni 2 játékost és kb jók lehetünk, (mondjuk TS és Fermin/Gavi) és akkor jöhet a 2-3 erősítés, akit szeretnénk, mondjuk Nico és Grimaldo.
Én de Jongot próbálnám meg. Ő egyedül keres annyit, mint ter Stegen, Fermín, Gavi együttvéve.
Szerk.: Ferran még mehetne felőlem nyugodtan, de ő is itt fogja letenni a stoplist majd.
Amúgy tetszik, amit Flick csinál, de csak remélni tudom, hogy az építkezés nem feltétlen egy új amigos klub irányába indexel....