Valami történik....
Van egy magyar kocsma Barcelonában (aki volt ott, tudja kiről van szó).
Mától rendelhető a Welcome Nico sál.
Szóval úgy néz ki mégis érkezik.
Amúgy valaki tudja, hogy most mi változott tavalyhoz képest a kivásárlási árral kapcsolatban? Jelenleg 64 milliót ki kellene pengetni Nicoért, de mindenhol azt írják, hogy a Bilbaoval próbálunk egyezkedni a záradékon kívüli (egyes esetekben érszletekben való)igazolással kapcsolatban. Annak ellenére, ha a baszkok ebbe nem mennek bele, ami több mint valószínű, akkor is le tudnánk igazolni? Valaminek módosulnia kellett az elmúlt nyár miatt, mert túl biztosra írják mindenhol a transzfert, a Bilbao viszont egyértelmű, hogy nem könnyíti meg a dolgunkat azért, hogy elvihessünk tőlük egy olyan játékost, akivel ők is hosszabbítani akarnak.Messa írta: ↑2025.06.19. 14:05:07Szóval akkor mégis 1:1-ben vagyunk, legalábbis Laporta szavai alapján.
Egyébként Tebas tényleg egy elképesztő pondró, kétségem sincs, hogy ez a Laporta nyilatkozat az előbbi Tebas megszólalást hivatott ellensúlyozni.
Én nem láttam még ilyet egy ligában, egy országban sem, hogy a liga elnök ilyen nyíltan teregeti heti/havi szinten az üzleti titkokat, meg egy klub anyagi helyzetét. Ha ezt én Abáról követem, és tudom, akkor a versenytársak és az ügynökök pláne tudják.
Nincs kétség persze, továbbra is nehéz helyzetben vagyunk és továbbra is ügyeskedni kell, de nem segít, hogy Tebas ahol tud, ott rak rá 2 lapáttal.
Jó lenne ha így történne, de szerintem Tebas ott fog keresztbe tenni ahol tud. Sajnos a szabályokat ők hozzák kényük kedvükre.Andrsika írta: ↑2025.06.18. 23:26:23Tebas egy féreg. Direkt csinálja a barcával.. ez a egész 1/1,1/2 stb vagy mi a fene teljesen káosz! Minden csapatnak egyedi elbírálás van ami bizonyítja, h na akkor most eldönthetem, h most kit is akarok szivatni. Nem akarom elhinni, h ennyire undorító Tebas és gond nélkül azt csinál amit akar azt mond amit akar! Szerintem Nico nálunk fog kikötni és még egy olcsó/ ingyenes valaki is..
Rettentően "jófej" Tebas hogy kiteregeti a szennyest, ezzel konkrétan nettó kárt okozva a kluboknak. Kijelenti hogy el kell adni, na az vajon mennyire segíti az alkupozíciónkat?Camp Nou99 írta: ↑2025.06.18. 20:20:55https://www.sport.es/es/noticias/barca/ ... -118770331 Gondolom Nico-ra gondol, de amíg nem férünk be az 1:1-be hivatalosan is addig sztm nincs miről beszélni. Tabas is megmondta világosan ahhoz hogy leigazoljuk el kell valakit(ket) adnunk. A kérdés már csak az hogy ki akar ilyen fizetések mellett eligazolni.
Én is ezt gondolom. Tavaly is hatalmas bértömegtől szabadultunk meg, erre regisztrálhattuk a filléres Pau Victort, és Olmót, és őket is csak fél évre, úgy kellett kiizzadni, hogy utána is regisztrálva legyenek. Nem 1:2 arányban regisztrálhattunk, nem is 1:3 arányban.
Laporta szeret kamukázni, ezt tudjuk róla.
A továbbértékesítések nem változtatnak az FFP-n, csak a cash-flow egyenlegen.FcBarcelona1 írta: ↑2025.06.18. 19:48:34Akkor eddig:
Érkező
Joan Garcia -25
Távozó
Valle 6
Továbbadási részesedés
Todibo 8,5
Moriba 0,6
Collado 0,5
Ludovit Reis 1,5
+ januárban
Roque 25
Unai Hernandez 4,5
Nico Gonzalez (részesedés) 14
Szerk:+ Lenglet ingyen 14+ milliós bérrel.
Ezekbe sem fér bele Joan Garcia?![]()
Szerk.: Ferran még mehetne felőlem nyugodtan, de ő is itt fogja letenni a stoplist majd.
Laporta másképp látja, elég magabiztosnak tűnik.
Személy szerint én is ezt tenném, de 0% a realitása, hogy DJ menjen el.
Én de Jongot próbálnám meg. Ő egyedül keres annyit, mint ter Stegen, Fermín, Gavi együttvéve.
Nem nagyon akarom elvinni a topikot, de várható volt.kmb írta: ↑2025.06.18. 12:57:53Elvileg a BL ben elég jó pénzt szedett össze a Barca,jóval költségvetés felett.Ott voltak ugye a VIP helyek eladásából talán 100 millió amit nem fogadták el,de úgy tudom meg a nyáron ebből jön egy jókora összeg.Ugye ott volt a Nike szerződés,ahol Tebas addig a pillanatig míg meg nem kötetet azt mondta hogy azzal rendben lesz a Barca,majd miután nyélbe lett ütve,kijelentette hogy mégsem elég.Elment Lenglet úgy néz ki megy Fati is,elég jó % ban Monacói berezessel,de még mindig nem elég... Ráadásul most megint elkezdett kotyogni a Barca anyagi helyzetéről,nem kis hátrányt okozva szakmai és anyagi szempontból.Nem tudom mi kell még Laportanak hogy belealjon ebbe a **** alakba.Felek hogy valami nagy utokartya van Laporta ellen ennek a ****nak kezében.
Igazából, itt látszik a baj, egyrészt hogy egy kapust akarunk igazolni, mikor legalább három másik poszton nagyobb szükség lenne erősítésre, másrészt pedig hogy még a 25 milliós kivásárlási áras igazolás is problémát okoz. (kapust hagynám a végére)davi10 írta: ↑2025.06.18. 10:38:01Fabrizio mára is beígérte Joan Garcia-t, plusz kijöttek fotók, hogy próbálgatják a fényelést a Camp Nou-ban a bemutatásra.
Kicsit komikus, hogy mennyire elhúzódik ez a sztori, reménykedek benne, hogy idén már neki lehet menni egy közel végleges kerettel az előszezonnak. Bár Deco-t ismerve erre sok esély nincs, gondolom még augusztus 31.-én is lesz mozgás.