Barca Igazolások
Nálam a kapus a number 1 prioritás, ezen úszott el az idei BL. Rendes tartalékkapust már Cilessen óta nem igazoltunk, azt egyébként is kellett volna, a jelen helyzetben meg kezdőkapusra van szükség, és részemről ter Stegen menne tartalékba, ami gyakorlatilag a tartalékigazolás lenne.
Gerard Martin helyére is jó lett volna valaki, de mivel az egyszerűen elérhető Valle és Mingueza sem kellett, kétlem, hogy lesz oda igazolás. Ha 1 igazolást engednek nekünk, akkor mindenképpen a kapust választanám.
Gerard Martin helyére is jó lett volna valaki, de mivel az egyszerűen elérhető Valle és Mingueza sem kellett, kétlem, hogy lesz oda igazolás. Ha 1 igazolást engednek nekünk, akkor mindenképpen a kapust választanám.
Igazából, itt látszik a baj, egyrészt hogy egy kapust akarunk igazolni, mikor legalább három másik poszton nagyobb szükség lenne erősítésre, másrészt pedig hogy még a 25 milliós kivásárlási áras igazolás is problémát okoz. (kapust hagynám a végére)davi10 írta: ↑2025.06.18. 10:38:01Fabrizio mára is beígérte Joan Garcia-t, plusz kijöttek fotók, hogy próbálgatják a fényelést a Camp Nou-ban a bemutatásra.
Kicsit komikus, hogy mennyire elhúzódik ez a sztori, reménykedek benne, hogy idén már neki lehet menni egy közel végleges kerettel az előszezonnak. Bár Deco-t ismerve erre sok esély nincs, gondolom még augusztus 31.-én is lesz mozgás.
Valamint az is fura, hogy nagyon magas a keret összértéke papíron, de mégse érezni azt, hogy olyan nagyon az elitben lennénk. Volt egy jó évünk, csak amikor nem tudunk minőségi cserét végrehajtani több poszton akkor nem ez jön le.
- davi10
- Llegenda del Barça
Fabrizio mára is beígérte Joan Garcia-t, plusz kijöttek fotók, hogy próbálgatják a fényelést a Camp Nou-ban a bemutatásra.
Kicsit komikus, hogy mennyire elhúzódik ez a sztori, reménykedek benne, hogy idén már neki lehet menni egy közel végleges kerettel az előszezonnak. Bár Deco-t ismerve erre sok esély nincs, gondolom még augusztus 31.-én is lesz mozgás.

"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
-
- Capitá del Barça
Tebas minden megszólalási euro milliós kárt jelent a Barcelonára nézve. Elnökként az összes klub érdekét kéne védenie, erre kiteregeti a szennyest, rossz pozícióba hozva minket. Ha el akarunk adni, akkor jó ha felét kapjuk így egy játékosért, mert tudja mindenkit, hogy bevételre vagyunk kényszerítve. Akit meg megvennénk, így könnyen elfordulhat tőlünk, hiába vonzó a sport projekt.
Az meg egyenesen vicc, hogy ekkora bevétellel, ennyi megnyert trófeával továbbra se hagynak igazolni, se ingyenest, se senkit. Mindezt annak fényében meg abszolút felháborító, hogy a Liga győzelemért járó összeget a szövetségtől csak részletekben kapjuk meg.. és ők kötik meg a kezünket, miközben a saját szabályaikat se tartják be.
Az meg egyenesen vicc, hogy ekkora bevétellel, ennyi megnyert trófeával továbbra se hagynak igazolni, se ingyenest, se senkit. Mindezt annak fényében meg abszolút felháborító, hogy a Liga győzelemért járó összeget a szövetségtől csak részletekben kapjuk meg.. és ők kötik meg a kezünket, miközben a saját szabályaikat se tartják be.
El lehet engedni, de ha nem akar menni, akkor marad! A játékos mondja ki a végső szót.Barcaman1993 írta: ↑2025.06.17. 16:10:48Egyáltalán nem létszükség a srác, de Araujot gondolkodás nélkül elengedném, ha szükséges. A kivásárlási ára 1/1-ben fedezné Nico árát. Ennyi középső védőre nincs szükség. A középpályán ugyanez a helyzet.
-
- Entrenador del Barça
Egy Barca szurkoló háromszor örül egy átigazolásnak.
Amikor leigazolják
Amikor regisztrálják
Amikor valamilyen jogi úton elérve, regisztálva is marad
Nico Williams REJECTED an approach from Real Madrid, making it clear that the only Spanish club he’d consider joining is Barcelona.
[@CatalunyaRadio]
https://barcauniversal.com/barcelona-se ... o-11-rule/
Amikor leigazolják
Amikor regisztrálják
Amikor valamilyen jogi úton elérve, regisztálva is marad

Nico Williams REJECTED an approach from Real Madrid, making it clear that the only Spanish club he’d consider joining is Barcelona.
[@CatalunyaRadio]
https://barcauniversal.com/barcelona-se ... o-11-rule/
Azt se felejtsük el, hogy egy dolog leigazolni valakit, és egy másik dolog regisztrálni. Akárhány játékost leigazolhatunk. A klub azzal köthet szerződést, akivel akar. De hogy a Ligában játszhat-e az illető, az már egy másik történet. A regisztráláskor lehet majd örülni, a szerződés aláírásakor még korai az öröm.
- szbsz
- Capitá del Barça
Jogos.davi10 írta: ↑2025.06.17. 16:13:36Az Espanol játékosa, jó hogy Barcelonában vanszbsz írta: ↑2025.06.17. 15:25:05https://x.com/ReshadFCB/status/1934943146355397081 Emberünk már Barcelonában van, hamarosan jöhet a bejelentés.
![]()
Amúgy Fabrizio szerint is ma hivatalos lehet.

Amúgy nagyon úgy fest ma se lesz már hivatalos, de lehet még holnap se! Amúgy remélem nem az 1/1-es szabály miatt késik ennyit a bejelentés... Jó lenne ha legalább ez a transzfer zökkenőmentes lenne, lesznek még itt gondok a többi igazolással abban biztos vagyok.
"Some people think football is a matter of life and death. I don't like that attitude. I can assure them it is much more serious than that"
- davi10
- Llegenda del Barça
Az Espanol játékosa, jó hogy Barcelonában vanszbsz írta: ↑2025.06.17. 15:25:05https://x.com/ReshadFCB/status/1934943146355397081 Emberünk már Barcelonában van, hamarosan jöhet a bejelentés.
![]()

Amúgy Fabrizio szerint is ma hivatalos lehet.

"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
- Barcaman1993
- Director del Fútbol
Egyáltalán nem létszükség a srác, de Araujot gondolkodás nélkül elengedném, ha szükséges. A kivásárlási ára 1/1-ben fedezné Nico árát. Ennyi középső védőre nincs szükség. A középpályán ugyanez a helyzet.soadroli írta: ↑2025.06.17. 14:38:11Tebas: "Joan Garcia? Signing the player is one thing, registering him is another."
"Barça need to act in order to be able to register him. It's not a lot, but they definitely have to move, and they know very well what they need to do."
"I keep hearing a lot of names: Nico Williams, this guy, that guy… I don’t know."
"First, what’s written needs to be accurate, because I no longer know whether what’s being reported is true or not. And then, Barça are not under the 1/1 rule."
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Hányok, ha rá gondolok micsoda egy féreg ez a Tebas? Gondoltam nem leszünk 1/1-ben ugyanis miért lennénk? Ha bl-t nyerünk akkor sem lennénk abban. Tudom van adóság kinek nincs? Vicc ez a liga! És ez a nyilatkozat megint csak ártani fog, de ő ezt szándèkosan csinálja.
- szbsz
- Capitá del Barça

"Some people think football is a matter of life and death. I don't like that attitude. I can assure them it is much more serious than that"
Na bandukoljunk szépen vissza akkor Perisichez és hagyjuk a fenébe a Diaz, Rashford, Nico álmodozást. A kapust húzzuk be, ha tudjuk.
-
- Entrenador del Barça
Nem arról volt szó, hogy jövőre bérsapkán felül belefér egy igazolás és 2 ingyenes érkező regisztrációja?
Vagy az ránk nem vonatkozik?

Akkor most már biztosan tudjuk. Fontos információ.
Minket igazolások terén a szuperliga mentett volna meg. Mivel az adóssághegyeinket sosem fogjuk tudni önerőből kellően letudni, ez az igazolásos mizéria egy never ending story-nak néz ki a számunkra.
- bence0330
- Az Év Fórumozója 2022 & 2024
Én tényleg nem értem, hogy ne lehetne ezt jogi úton megtámadni. Ezek a megszólalások konkrétan számszerűsítve anyagi kárt jelentenek nekünk. Egészen elképesztő ez az ember.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Tebas: "Joan Garcia? Signing the player is one thing, registering him is another."
"Barça need to act in order to be able to register him. It's not a lot, but they definitely have to move, and they know very well what they need to do."
"I keep hearing a lot of names: Nico Williams, this guy, that guy… I don’t know."
"First, what’s written needs to be accurate, because I no longer know whether what’s being reported is true or not. And then, Barça are not under the 1/1 rule."

- Messa
- Az EuroBarca Utánpótlása
Ez a könnyebbik része a dolognak, főleg ha most tényleg ennyire jönni akar. Ez nettó 7m körüli fizetés. A nehezebbik része az, hogy valahogy rá kéne venni a Bilbaot, hogy fogadjanak el részletfizetést, ami hát finoman szólva sem tűnik könnyűnek.
Közben Tebas is megszólalt gyorsan: ""It's one thing to make Joan Garcia's signing official and another, to register him, and to do they have to do things, not many,"

Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
Barça have reached a pre-agreement with Nico Williams. The contact will be valid until June 2031 with a salary of €12m gross per season. @Santi_J_FM

Véleményem szerint nagyon messze van Pedri kreativitásától. Én Torrénak adnék több lehetőséget, és ő gólerős is. A kreatív, előrejátékban jeleskedő mélységi középpályás mellé meg egy védekezni is tudó ember kell. Reméltem, hogy Christensen Xavi után is marad ebben a pozícióban, stabilitást adva a csapatnak, sajnos ezt a sérülése keresztülhúzta. Ha az egészségi állapota engedi, én még mindig itt játszatnám. Casadó is elég jól megoldotta, és előrepasszokban, kiugratásokban is remekelt. Gavit is inkább ebben a rotációban tartanám. De Jongtól meg elbúcsúznék, neki beadnám hogy nem fog játszani egy percet sem. Ha még Bernalt is számoljuk, a középpályán mennyiségileg elég jól állunk, bár a védekezésünk szerintem korántsem makulátlan itt, nem lenne jó mindig a lestaktikában bízni, ezért is vetettem fel Mainoo-t. De Jongra tényleg nincs szükség, és a felszabaduló fizetése talán több igazolási lehetőséget is adna számunkra.
Persze lehet, hogy inkább a pénzt választaná, lehet, hogy Pena is így dönt, és a nyakunkon ragad, és akkor Szczesny-nek intünk búcsút. Ha Garciát leigazoljuk, már három kapusunk lesz a következő szezonra, így Szczesny-vel nem hosszabbítunk, csak akkor, ha valaki távozik, és lehet, hogy még akkor sem, mert úgy ítélik meg, hogy két kapus elég. Ha ter Stegen távozna, akkor valószínűleg megpróbálnak hosszabbítani Szczesny-vel, a szezon végére már egyértelműen Pena elé került a sorban. Pena meg vagy marad koloncnak, és a pénzt választja, vagy inkább játszik máshol, attól függ, mi számára a fontosabb.
Persze lehet, hogy inkább a pénzt választaná, lehet, hogy Pena is így dönt, és a nyakunkon ragad, és akkor Szczesny-nek intünk búcsút. Ha Garciát leigazoljuk, már három kapusunk lesz a következő szezonra, így Szczesny-vel nem hosszabbítunk, csak akkor, ha valaki távozik, és lehet, hogy még akkor sem, mert úgy ítélik meg, hogy két kapus elég. Ha ter Stegen távozna, akkor valószínűleg megpróbálnak hosszabbítani Szczesny-vel, a szezon végére már egyértelműen Pena elé került a sorban. Pena meg vagy marad koloncnak, és a pénzt választja, vagy inkább játszik máshol, attól függ, mi számára a fontosabb.
- bence0330
Nálam is. Vele az a szokásos gond volt, hogy nem volt rossz, néha kifejezetten jó, de nagyobb ellenfelek esetén semmiképp sem duplapivotnak a védekezőbbik tagja, ahhoz kevés. Ha mellette lenne a vkp, alighanem jobb lenne.
Persze Pedri cseréjének sem az igazi, mert nincsenek meg benne azok a passzok, az a nyomástűrő készség. Ő továbbra is egy ilyen mindenben jó, de semmiben nem kiváló valaki. Jó játékos, de a szintjénél kevésbé jó kirakósdarab emiatt.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Frenkie nálam inkább Pedri cseréje lenne, és Casado v Bernal a vkp. Persze csökkentett fizuval.
- bence0330
Vele kapcsolatban Flick fejében amúgy nem tudom, mi van, pedig ez lenne a lényeg. Egy kicsit elfáradt Casadót kiszorított, de alapvetően semmiképp sem volt nála jobb. De kicsit olyan érzésem van, mintha Flick kedvelné, ha így van, akkor nem kizárt, hosszabbítás lesz a vége. Remélem a Casadó-Bernal duó egyike kiszorítja a kezdőből, vagy ha Bernal tényleg megoldja egyedüli hatosként, akkor Flick folytatja az év végén kicsit elkezdett kísérletezést a 4-3-3-al, lehet ott kevésbé jönnének ki a holland gyengébb tulajdonságai.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bence0330 2025.06.17. 10:33:31-kor.
Én már elengedem ezt is. Ha nem kell Flicknek valaki, úgyse lép pályára hónapokig, akkor meg tökmindegy, hogy ott ül-e a padon.gránit írta: ↑2025.06.16. 21:41:08Mivel nem valószínű, hogy sok igazolást engednek majd nekünk, nem engedhetjük meg magunknak, hogy sokakat kiszórjunk. Én Torrét tenném meg Pedri tartalékjának, de Jognak meg megmondanám, hogy nem fog játszani egy percet sem, vb előtt érdemes lenne eligazolnia valahová, ahol játszani is fog. Jelentős pénzek szabadulnának fel. Még az is lehet, hogy egy-két plusz igazolásnak utat is nyitna ez.
- Szerintem Torre akkor se lépne pályára, ha 4-5 középpályás egyszerre esne ki, max a középpályán játszana Chris / EG / Raphinha stb. Erre a minimális szerepre jó lehet Darvich / Guille, úgyse fognak játszani a negyedosztályban.
- Fati esetén még mindig nem értem miért jobb, ha szotyizik a lelátón, mint adni neki 10-12 milliót és szerződést bontani. (Kapna tőlünk nettó 7 milliót, máshonnan aláírási pénzt és a fizut, kb ugyanott lenne és mi is, mert úgyse játszik) Ennyi szerepre ott is lenne T.Fernandez, D.Rodriguez
- Fort helyében meg kérvényezném az átigazolásom, mert elherdálja az éveit, amikor legtöbbet kéne fejlődnie.
- Frenkievel én is közölném, hogy nem adok új szerződést, de gondolom nem erre megyünk.
Mivel nem valószínű, hogy sok igazolást engednek majd nekünk, nem engedhetjük meg magunknak, hogy sokakat kiszórjunk. Én Torrét tenném meg Pedri tartalékjának, de Jognak meg megmondanám, hogy nem fog játszani egy percet sem, vb előtt érdemes lenne eligazolnia valahová, ahol játszani is fog. Jelentős pénzek szabadulnának fel. Még az is lehet, hogy egy-két plusz igazolásnak utat is nyitna ez.