bence0330 írta: ↑2025.06.16. 14:10:53
Egyre inkább meggyőződésem, hogy Martin nem lesz már 2. számú sem jövő évben. Ha marad, akkor ilyen vésztartalék lesz, harmadik számú, annak meg a klub jelenlegi helyzetében minimális fizuért okés.
Szerintem miatta már nem kell aggódnunk jövőre, akár megy, akár marad. Az előszezonban majd kiderül.
Grimaldo egy amúgy jó, de teljesen felesleges igazolás is lehetne így, ha helyben meg tudjuk oldani két minőségi játékossal, akkor oda semmiképp se igazoljunk, hanem örüljünk neki.
Szerintem sem fog sok vizet zavarni, a szerződéshosszabbítás is inkább annak szólhatott, hogy ha valaki el akarná vinni pár milliót azért ki kelljen fizetni érte. A fizetésén sem emeltek, ami nem azt vetíti előre hogy hosszútávon számítanának rá és ne is akarjon itt maradni ha máshol nem kapna lényegesen magasabb fizetést.
Ez a műtét viszont a legrosszabbkor jött. Nem egy szalagprobléma vagy hasonló, de egy frissen műtött játékos iránt már jóval óvatosabbak lesznek az érdeklődők.
Nagyon valószínűnek tartom, hogy visszatáncolnak az angolok, 10-15 milliót pláne nem fognak kínálni érte.
Torre jövőjével kapcsolatban viszont elég nagy hallgatás van. Legutóbb egy hosszabbítás plusz kölcsönről volt szó, előbbire a játékos is nyitott volt, gondolom ebben Flick szava lesz az igazán döntő.
A másik, ami kicsit furcsa, hogy Torres neve, mint távozó eddig nem merült fel. Ha mondjuk Diaz érkezik FT teljesen létszám felettivé válik és a fizetése sem alacsony. Gyakorlatilag az összes támadó poszton 3. számú lenne, de talán még egy Nico igazolással is. Egy ilyen szezon után szerintem lenne jelentkező rá. 30 körül még áron alul is simán el lehetne sózni, ráadásul jókorát faragnánk a bérkereten.
Ez a Cardoso Varela ügy egyre kacifántosabb, most úgy tűnik, hogy lesz egy vételi megállapodás, ami jövőre lép majd érvénybe, egyelőre marad a Dinamoban. Egy Pedri-féle üzlet van kilátásban. Jelenleg 16 éves és 5 millió euro lehet az ára, de egy évre még marad a klubjában, csak utána aktiválódik aztán, ha különféle változók teljesülnek, akkor 20 millióra mehet fel.
Csak néhány videot láttam róla az alapján elég ügyes, illetve 14 éves kora óta stabil kezdő az U17-es portugál válogatottban. Viszont a Portoval így baromira összerúgnánk a port, mert szerintük nem legálisan ment el tőlük és vissza akarják kapni ezért most balhéznak a horvátokkal és ha elvisszük valószínűleg velünk is.
A balszélső, de igazából bármilyen, igazolásra én még jó ideig nem látok esélyt, először rendbe kell tenni a pénzügyeket, játékoseladást, hogy legyen egyáltalán hely játékost hozni.
Nico azért lehet nagyon problémás, mert 62 milliót egyben nem tudunk kifizetni, ehhez be kéne vonni a Bilbaot és valami adaptívabb transzfert kellene lebonyolítani, amiben a baszkok biztosan nem lesznek partnerek, főleg, hogy ők is hosszabbítani akarnak vele.