Szerintem Nico leigazolására nagyon kicsi az esély, MD-n is erről írnak.Sinya22 írta: ↑2025.06.15. 10:33:54Olmo-t szerintem nyugodtan ki lehet venni a "sok meccsen lesz kezdő" halmazból. Egész pályafutása arról szól, hogy megsérül, visszajön, megpróbál formába jönni, megsérül. Sok ilyen játékos volt/van, nem is hiszem, hogy ez nagyon változik a jövőben. Bőven elférne Nico a keretben, más kérdés, hogy Flicknek kell-e. Amennyiben igen, akkor meg kell szerezni.Troym írta: ↑2025.06.14. 13:44:00Yamal top3 fixen az aranylabda szavazáson (Raphinha top5), furán nézne ki, ha cserepadra kerülne valamelyik...
Akár Pedri posztján, akár szélsőposzton gondolkodunk, a játékidő 85%-ban (alsóhangon) Pedri, Yamal és Raphinha pályán lesz, Olmo és Lewy cca 65%-ban, szóval aki jön Pedri posztjára, annak a játékidő 10-20%-a fog jutni, és akár Diaz / Nico /bármelyik szélső érkezne sok meccsen továbbra is a Raphinha - Olmo - Yamal - Lewy négyes lesz a kezdő, így a cserepadozáshoz mindenképp pozitívan kell viszonyulnia. Talán kiszorítható Olmo, de 9esnek egyik sem annyira jó, hogy ne Lewa legyen a kezdő és Ferran az elsőszámú cseréje.
Pont ezért lenne érdekesebb igazolás Grimaldo, mert mondhatjuk, hogy cserének érkezne, de van egy olyan érzésem, hogy őt és Baldét inkább 50-50%ban használná Flick.
1. 58 milliót egyben kellene kifizetni, egyszeri amortizáció
2. Rossz a kapcsolat a Bilbaoval, részletre alig van esély, tovább mérgesedhet a viszony.
Ha valahogy megoldanák, írtam hogyan képzelném el.
Lehet, hogy Raphinha-Yamal (tegyük fel egészségesek maradnak) 85-85%-on kezdők, és ez csak 30% az érkezőnek, de Lewy és Olmo kihagyott meccseit is el lehet osztani, ezért írtam felállást.
Nálam viszont a legnagyobb probléma, hogy Lewy szerintem már nem a nagy meccsek embere, vagy legyen úgy megfogalmazva, hogy a gálakezdő tagja. Olmo sérülékeny, Ferran a széleken gyenge.
Így szerintem elférne egy kezdő szintű támadó.
A kérdés inkább az, hogy szélső, vagy középső támadót igazoljunk (vagy köztes megoldás, mint Rashford, Lookman, kérdés Flick mit szeretne).
Középső támadó igazolásról szó sincs (jövőre) a hírekben.
De ott a másik eshetőség, hogy igazolunk vkp-t, vagy kh-et, és lesérül Raphinha vagy Yamal, mondjuk "csak" 2 hónapra, akkor szerintem nagy bajban lennénk.
Ha pedig érkezik egy kezdő szintű szélső az a kérdés, hogy használja Flick a keretet.
Nálam a támadó 3-as legjobban "kilógó" tagja Lewy volt, és szerintem Flick is őt kezdte kirotálni, vagy Olmoval helyettesíteni.
Szerk: ahogy írtam is, nálam Ferran beáldozható, luxus lenne az ő padoztatása, ha érkezik előre valaki. Diarra elvileg az előszezonban a felnőttek között lesz, Cardozo Varela leigazolása függőben, gondolom hivatalosan B-be érkezne. Ilyen formában Fermin helye lenne még kérdéses, mert akkor a posztján Raphinha és Olmo is több percet kapna.