FcBarcelona1 írta: ↑2025.06.14. 06:35:17
Nagyjából egyetértek. Olmos rész kivételével
Én örülnék Nico Williams érkezésének, de erről már többször írtam.
Hát nálam még mindig Ferran menne.
"Gála kezdőm"
Raphinha
Nico-Olmo-Yamal
Rotációban
Lewy/Raphinha/Olmo
Nico/Raphinha/Olmo-Raphinha/Olmo/Fermin-Yamal/Raphinha/Nico
Jövőre pedig jöhet Julian Alvarez Lewy helyére
Idén lehetne forgatni teljesen a csapatot, bárki esne ki, nem nagyon lenne visszaesés, max ha 2 játékos. De gondolom Ferran marad, én Diarrat nézném meg szívesen ezért neki adnám Ferran perceit, de Yamal cseréjeként. Középre ott lenne Lewy, Raphinha, néha Olmo.
A gála kezdőm azért így nézne ki, mert Lewy nagyon jó góllövő, de sokan írták/írtuk, hogy amennyit ad, annyit el is vesz. Letámadásban/csapat védekezésben, összjátékban sokkal jobb lenne a csapat és "tippre" fejjel is jobb Raphinha, szerintem több gólt fejelt idén
Nicoval pedig szintet lépne a bal szél és a védelmek megbontása a cseleivel, valamint a kontráink.
Tegnap olvastam, Pedri játszott idén a legtöbb, 67 meccsen. Valahogy ezt kellene megoldani jövőre.
A támadó harmad részben én ezt így képzelném el, egy jó rotációval egyenletesen el lehetne osztani a perceket.
Ha az általad említett hármas jön(bakker, GM csere Grimaldora mekkora biznisz lenne) , amiből már Garcia biztos jön szerencsére, az elég sikeres erősítés lehet és onnantól minden Flicken múlik hogy jól használja-e őket.
Egy Nico Williams, Joan Garcia, Grimaldo átigazolási ablak nagyon jól nézne ki. Azért jó esély lenne, hogy be tudnak illeszkedni, és ha beválnak, évekre meg lenne a csapat, igazolni se nagyon kellene, csak jövőre egy csatárt. Persze Araujo-t fel kell építeni. Vagy a helyére hozni egy fiatalt, (spanyolt?), úgy nézne ki, hogy a válogatott gerincét mi adnánk.
És ugye Bernaltól nagyon sokat várunk és ott van Gavi és Casado is Pedri mellé, vagy a rotációba.
Igen, ráadásul így Raphinha Yamal cseréje is lehetne, ami azt hiszem fejben is jót tenne neki. Nem túl célszerű ha valaki már 17 évesen egy topcsapat pótolhatatlan játékosa legyen, fejben is jót tehet neki egy kis konkurencia, plusz pihentetni is lehet. Raphinha-Yamal-Nico hármassal elég jól el lehetne osztani a perceket úgy hogy mindenki kellő mennyiségű játékpercet kapjon megfelelő rotáció mellett ami idén nagyon hiányzott, egy esetleges formahanyatlás esetéről nem is beszélve.
Amúgy most az a hír járja hogy Nico-ról hallani sem akartak Laportáék a tavalyi kikosarazás után, viszont mivel most ő lépett először így oldott a helyzeten. Ha másra nem, tárgyalási pozícióra tökéletes lesz a Diaz-Rashford ügyben.
Pedri pihentetésére is ki kell valamit találni, én Torre-t építeném fel az ő szerepére, vagy Olmot aki kicsit más stílusban de mégiscsak az ő szerepében játszott a győztes EB-n.
Ha az általad említett hármas jön(bakker mekkora biznisz lenne egy GM-Grimaldo csere