Érthető, hogy Decoéknak kellene, tényleg extraklasszis, de még így is sok érte a 60M imo! Meg hát mégis csak 28 éves már...
Szerintem bízni kellene Flickben,hogy meg tudja állapítani hogy fizikailag rendben van-e még az élfocihoz Perisic. Számomra ez egy jó transzfer lenne, ha néhány feltétel teljesül. Ha nem sír a padozás miatt, illetve nem lesz nagy bérigénye. Sokkal több értelmét látom ennek a transzfernek, mint egy túlárazott Rashfordnak aki valószínűleg fizetésben jóval többet kívánna.
A fickó nem rossz még mindig 39 meccsen 16+11 vállalható, a holland liga sem annyira vészes, csak azt nem értem, hogy ha 36-37 éves csereszélsőt keresünk, én még mindig elmennék inkább Messihez, hogy jöjjön el egy utolsó fél évre a szerződése után, ezt-azt biztos taníthat Yamalnak, felkészül a vb-re és nyugdíjba mehet a vb után. (hátha leesne neki és nekünk egy BL)
Mikor fogsz leszokni ezekről az idióta tömeges tapsolós emojikról? Régebben töröltem ezeket a dolgaidat, most nem teszem, viszont már kezdem unni, hogy ennyire érthetetlen vagy. Próbáld már utánozni a többieket: normálisan kommentelni. Láthatod, hogy nem bonyolult, mindenkinek megy.Camp Nou99 írta: ↑2025.06.10. 19:23:10Teljesen vakon vagyunk az igazolások terén. K....va drágán venni, olcsón ,vagy ingyen eladni, ez a mi fő profilunk.Andrsika írta: ↑2025.06.10. 18:21:35Mèg, ha a fizetések fel is szabadulnak..Troymal értek egyet a szeretett csaptunk továbbra sem tud eladni! Gondolom Stegen is ingyen megy majd el. Hihetetlen szeretet szolgálat klub vagyunk! Többek között ezert sem akar soha senki tölünk eligazolni, mert a hatalmas fizetésekkel ideláncoljuk aztán amikor menni kéne hírtelen ő imád itt lenni… vicc![]()
![]()
![]()
![]()
Persze én is egyetértek sokakkal, de szerintem ez nem ilyen egyszerű.bence0330 írta: ↑2025.06.10. 20:11:10Szerintem is (most pont nem erről írtál, hanem általában szoktál) általában kényszerből megy ez már pár éve, rettenetes az alkupozíciónk, és ezt mindenki tudja. Az ilyen Lenglet féle eseteknél is egyértelmű ez. Szóval alapból egyetértek, viszont ha pl. a Pena-féle hírek igazak, na az tényleg egyszerűen gáz, arra nemigen van mentség.
Szerintem is (most pont nem erről írtál, hanem általában szoktál) általában kényszerből megy ez már pár éve, rettenetes az alkupozíciónk, és ezt mindenki tudja. Az ilyen Lenglet féle eseteknél is egyértelmű ez. Egyébként ha megnézi az ember a Reál eladási számait, nem jobbak, pedig ott ilyen gond nincs is. Szóval alapból egyetértek, viszont ha pl. a Pena-féle hírek igazak, na az tényleg egyszerűen gáz, arra nemigen van mentség. Ha tényleg elég magas fizetést kapott, az egy óriási baklövés.
Teljesen vakon vagyunk az igazolások terén. K....va drágán venni, olcsón ,vagy ingyen eladni, ez a mi fő profilunk.Andrsika írta: ↑2025.06.10. 18:21:35Mèg, ha a fizetések fel is szabadulnak..Troymal értek egyet a szeretett csaptunk továbbra sem tud eladni! Gondolom Stegen is ingyen megy majd el. Hihetetlen szeretet szolgálat klub vagyunk! Többek között ezert sem akar soha senki tölünk eligazolni, mert a hatalmas fizetésekkel ideláncoljuk aztán amikor menni kéne hírtelen ő imád itt lenni… vicc
Egyetértek, az a félelmetes, hogy nincs senkinek fizetési kerete a cserekapusunkra. Hogy sikerült ezt is összehozni? Mitől féltünk 3 éve, amikor szerződést adtunk? Hogy elviszi valaki a cserekapust?Sonoma írta: ↑2025.06.10. 18:37:03Talán nem kellene ekkora fizetéseket adni a játékosoknak. Senkinek nem kellenek ezek a fizetésileg túlárazott játékosok. Ezért nem kell de Jong, ter Stegen a kutyának se.
Persze, ha az új és a megújuló igazolások is magas fizetésekkel párosulnak újra, akkor ugyanott leszünk megint. Ideje lenne egy viszonylag közepes alapbér+ változókkal szerződést kötni a leendő játékosokkal, mert a büdös életben nem lesz meg az 1:1 az FFP-ben, plusz ők sem akarnak sokkal alacsonyabb bérért elmenni máshová. Csak újratermeljük az eladhatatlan játékosokat.
És a nagy fizetések mellé kötünk 5-8 éves szerződéseket, nehogy elvigyék tőlünk...
Vicc ez az egész igazolási politikánk. Megnézhetné a vezetőség más komolyabb klubok, hogy csinálják.
Talán nem kellene ekkora fizetéseket adni a játékosoknak. Senkinek nem kellenek ezek a fizetésileg túlárazott játékosok. Ezért nem kell de Jong, ter Stegen a kutyának se.Troym írta: ↑2025.06.10. 15:20:33Iñaki Peña is struggling to find a new team because of his high wage.
He's one of the highest paid players in La Liga. Barcelona already said they're willing to let him leave for free and even pay part of his salary at his new club.
—
@sport
Ömlenek be a milliókLenglet 0 pesó, Fati 0 pesó, Pena 0 pesó, gondolom Torre kölcsönbe megy 0 pesó, Romeu nem kell senki 0 pesó
![]()
85 milliós Diazra, miután elküldünk egy csapatnyi embert idén is?
Én inkább a fizetésekben látom a gondokat még mindig.PR42 írta: ↑2025.06.06. 13:42:56
Nem egyszer le lett nyilatkozva hogy csak olyan játékosokat keresünk, akik ide akarnak jönni.
Ennek előnye hogy vállalják a regisztrációs és fizetési nehézségeket.
Hátránya hogy nem tudjuk őket kitenni akkor se amikor mi már nem akarjuk őket itt tartani, és hogy nyilván az amúgy is szűk piac tovább szűkül ha csak Barca szerelmes játékosokkal vagyunk hajlandóak tárgyalóasztalhoz ülni.
Ugyanaz mint eddig. Egy időzített bomba.Zozzy 5 írta: ↑2025.06.08. 13:32:44nem teljesen értem, hogy szolgált rá Araújo a hibáival meg a lest integető bohóckodásaival a bizalomra Christensennel szemben. a gazdasági részét meg Chris fizikális állapotát nyilván Deco látja, de így kívülről számomra kb. annyi szól az uru mellett, hogy három évvel fiatalabb. sajnálnám, ha elmenne a dán, de inkább az gondolkodtat el, hogy milyen lesz a védelem Araújoval.
Ja oké, pardon, félreértettem.gránit írta: ↑2025.06.09. 00:37:54A szurkolókról írtam. A klub úgy tűnik, kitenné ter Stegent, ha nem tetszik neki, hogy kapust igazolunk. A szurkolói vélemény viszont az, hogy a klub van a játékosért, és nem fordítva. Így Deco-ék egy népszerűtlen döntés előtt állnak. Hát még be sem jön az igazolás, akkor hogy fogják őket kritizálni. Mert ez a Garcia-gyerek még nem bizonyított magas szinten.
Az pozitív, hogy igazolnak kapust, nálam ez a top 1 prioritás a nyárra. De nem vagyok biztos benne, hogy a kiszemeltjük a megoldás.
A szurkolókról írtam. A klub úgy tűnik, kitenné ter Stegent, ha nem tetszik neki, hogy kapust igazolunk. A szurkolói vélemény viszont az, hogy a klub van a játékosért, és nem fordítva. Így Deco-ék egy népszerűtlen döntés előtt állnak. Hát még ha be sem jön az igazolás, akkor hogy fogják őket kritizálni. Mert ez a Garcia-gyerek még nem bizonyított magas szinten.bence0330 írta: ↑2025.06.09. 00:34:11Volt ilyen. Bőven. Nem is nagyon rég. De mostanság? Szerintem abszolút ezt az elvet valljuk évek óta. Meg lehet nézni Messit, Albát, Busit, most TS-t, és a többieket, most nincs kecmec, ha az edző nem akarja, viszlát, mindegy, mi a státusza. Nyilván létezik, akit nem tudunk elpaterolni, hiszen egy kétoldalú szerződés köti őket, de a szándék abszolút ez, sok esetben elég keményen, Leo esetén pl. kicsit túl keményen is. Szerintem ebben pont kezdünk hasonlítani Laporta alatt pl. a Madridra.