Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Kiscsapatból van több, az ő szavazataira ugranak a FIFA vezetői. Az ő kedvükben járnak. Ezért meddő azt várni, hogy majd csökkenjen a meccsek száma. Nem fog, mert a kiscsapatok nem ebben érdekeltek. A kiscsapatok játékosai nem játszanak évi 70 meccset. Ők meg vannak veszve azért a plusz már meccsért, amit nagyobb csapatok ellen játszhatnak, és hogy kvalifikálhassák magukat ide-oda. Ha kevesebb meccset akarunk, szakítanunk kell a FIFA-val. Én benne lennék abban a kompromisszumban, hogy legyen kevesebb meccs, de azok rangadók legyenek (szuperliga).
Igen, mindenkit belülről emészt fel a kettősség, amiről írsz, és nem tudjuk feldolgozni, ami ingerült reakcióba csap át. Még véletlenül sem az idegesít senkit, hogy egy reálos barcásnak álcázva kamuzik végig, és kb csak azért jön át, hogy hergeljen.
Mondjuk hogy Yamal mit ártott nektek, arról fogalmam sincs, nem pofázik, nem mutogat, nem dobálja magát. Legalábbis nem rendkívüli módon. Mégis ő az új közellenség, 17 évesensuperman írta: ↑2025.06.10. 08:43:52Srácok, a reakcióitokból látszik, hogy érzitek, hogy eltaláltam valamit. A sértődés engem igazol.Nem mondtam, hogy bárki rosszabb lenne mint a másik. Pont azt mondtam, amit mindig szoktam, hogy minden szurkoló egyforma, csak más játékosokat éltetnek és kárhoztatnak. Rátok is igaz. Itt Cr-ezés, Vinizés, ott Messizée, Yamalozás. Elhiszem, hogy ti úgy élitek meg, hogy van különbség, de ettől még objektíven nincs.
Itt senki nem sértődött meg, csak személy szerint nem értem, hogy miért van embereknek ingerenciája arra, hogy folyamatosan nézik Romano meg xy postjait, csak azért, hogy kiakadhassanak.superman írta: ↑2025.06.10. 08:43:52Srácok, a reakcióitokból látszik, hogy érzitek, hogy eltaláltam valamit. A sértődés engem igazol.Nem mondtam, hogy bárki rosszabb lenne mint a másik. Pont azt mondtam, amit mindig szoktam, hogy minden szurkoló egyforma, csak más játékosokat éltetnek és kárhoztatnak. Rátok is igaz. Itt Cr-ezés, Vinizés, ott Messizée, Yamalozás. Elhiszem, hogy ti úgy élitek meg, hogy van különbség, de ettől még objektíven nincs.
Meg van engedve - senki nem mondta, hogy nincs - és igen, a másik oldalon is megteszik, pontosan ezt mondtam.
Számomra továbbra is varázslatos, hogy superman kollegának aktív accountja van még ezen a fórumon.superman írta: ↑2025.06.09. 17:29:45Ugyanolyan fóbia van ott is, mint itt. Ott Yamal miatt, itt meg CR miatt még mindig. Meg tavaly Vinicius és Bellingham miatt. Ugyanolyan túlzó fikázás mind a kettő. Most ők vannak annak a bizonyosnak a rossz végén, de amikor ott jöttek sorba a BL győzelmek itt ment a hiszti, meg a "nem nézek többet focit" pl csababarcától. Aztán hogy, hogy nem, ahogy jöttek a győzelmek visszaszívárogtak ezek az arcok.
Már bocs, de az egész világ ki volt akadva ViniJr-tól, nem kellett hozzá Barcásnak lenni.superman írta: ↑2025.06.09. 17:29:45Ugyanolyan fóbia van ott is, mint itt. Ott Yamal miatt, itt meg CR miatt még mindig. Meg tavaly Vinicius és Bellingham miatt. Ugyanolyan túlzó fikázás mind a kettő. Most ők vannak annak a bizonyosnak a rossz végén, de amikor ott jöttek sorba a BL győzelmek itt ment a hiszti, meg a "nem nézek többet focit" pl csababarcától. Aztán hogy, hogy nem, ahogy jöttek a győzelmek visszaszívárogtak ezek az arcok.
Mesélj még barátom.superman írta: ↑2025.06.09. 17:29:45Ugyanolyan fóbia van ott is, mint itt. Ott Yamal miatt, itt meg CR miatt még mindig. Meg tavaly Vinicius és Bellingham miatt. Ugyanolyan túlzó fikázás mind a kettő. Most ők vannak annak a bizonyosnak a rossz végén, de amikor ott jöttek sorba a BL győzelmek itt ment a hiszti, meg a "nem nézek többet focit" pl csababarcától. Aztán hogy, hogy nem, ahogy jöttek a győzelmek visszaszívárogtak ezek az arcok.
Mert felnek tole,mint a tuztol..elojott bennuk a Messi fobia,h hany evig nyomoritotta oket,remeljuk ugyanigy lesz Yamallal.csababarca írta: ↑2025.06.09. 09:39:12Durva, hogy egy gyerektől ilyen komoly ptsd-jük lett, mint a patás ördögöt úgy üldözik.
Szurkolók a döntő előtt az NL-ről: mikoegér kupa, komolytalan, vicc, senki nem veszi komolyan csak Yamal, stb.
Döntő után: legfontosabb kupa, megalázva Yamal, hitvány szezon, újabb bukott döntő/meccs Yamalnak, CRnek ez értékesebb mint az EB, vagy Messinek a VB….
Egészen szórakoztató, bár belegondolva rémisztő és félelmetes ha ezt komolyan gondolják.
Durva, hogy egy gyerektől ilyen komoly ptsd-jük lett, mint a patás ördögöt úgy üldözik.
Ez kb a nagy csatárok túlnyomó többségének életútja a karrierjük végén.Alcantara írta: ↑2025.06.09. 06:45:59CR-től meg már konkrétan hányingerem van amit a kamerák kedvéért leművel. Lőtt egy gólt, nem lehet elvitatni a szemfülességét (vagy Cucurella balf.szságát) de hogy szinte állandóan megelőzték, teljesen be van lassulva fejben, lábbal,halvány árnyéka volt önmagának és mégis a pályán marad végig ha nem sérül meg, az röhejes. Amit meg utána azonkívül leművel, bicskanyitogató. Ez a portugál válogatott ettől is jobb lene, ha ezt az alibi pózkirályt végre kitennék.
Mert nem tudott mit kezdeni Mendessel, szóval a küzdés helyett ezt választotta.
Nico annyira láthatatlan volt a második félidőben, hogy azt hittem már lecserélték, csak én nem figyeltem. Nekem a másik alibi, Mingueza, akit itt a fórumon két hetente visszahoznának néhányan.Komoly meccseken annyira nulla a csávó, hogy én azt sem értem a válogatottban mit keres. Egyiket sem szeretném a Barcában látni. CR-től meg már konkrétan hányingerem van amit a kamerák kedvéért leművel. Lőtt egy gólt, nem lehet elvitatni a szemfülességét (vagy Cucurella balf.szságát) de hogy szinte állandóan megelőzték, teljesen be van lassulva fejben, lábbal,halvány árnyéka volt önmagának és mégis a pályán marad végig ha nem sérül meg, az röhejes. Amit meg utána azonkívül leművel, bicskanyitogató. Ez a portugál válogatott ettől is jobb lene, ha ezt az alibi pózkirályt végre kitennék.