Deco kerek-perec kimondta, hogy nem fognak 80 milliót adni. Az, hogy egy eladó klub milyen árat mond az 90 %-ban távol áll a valóságtól, sem annyiról indul. Ha már szóba jött a Pool, Wirtzről is folyamatosan azt mondta a Bayer, hogy 150 millió alatt nem adják, Frimpongot sem akarták adni 45 alatt stb.MessiNeymarSuarez írta: ↑2025.06.05. 16:38:22A hírek szerint messze nem akarunk érte 80-at kifizetni(sőt nem is tudnánk), hanem kihasználni hogy a Liverpoolnak eladni kell a feltehetően 100m+ felett érkező Wirtz miatt és egyéb érkezők(akár Kerkez isStalkyard írta: ↑2025.06.05. 14:57:44Ez a Diaz igazolás is... Megint elhoznának egy 30hoz közeli játékost embertelen összegért akiben jó esetben is van két-három én maximum aztán ugyanolyan teher lesz mint a többi kolonc. Ez megint ugyanúgy régi Coutinho, Griezmann féle igazoláspolitika. Komolyan kezdem azt hinni, hogy ennél a klubnál joót is tesz, amikor nincs pénz... Amint lesz megint mit költeni, ugyanolyan idióta transzferek következnek majd mint eddig.) miatt, szóval szerintem max ilyen 40m körülit ajánlanak érte és ha nem megy bele a Liverpool akkor jön a B-C terv mint Rashford, Lookman stb. 80m-ért őrültség lenne, akkor inkább egy Rashford+védő legyen. Mondjuk Diazt nem is látnám hogy miért jönne ide a BL esélyes Liverpool alapembereként az aranylabda TOP3 esélyes Raphinha mögé.
Ami érdekesség hogy a Capology szerint Diaz bére évi bruttó 3.5m(!!!!) euro környékén van, ami nagyon meglep, azt hittem simán bruttó 12m felett van.
Diaz saját bevallása szerint is jönni akar, ráadásul az angolok szerződéshosszabbítását is elutasította. A Poolnak pedig kicsit kényszerben is van. Ha idén nem távozik, jövőre már kevesebb mint a felét kaphatnák érte, utána pedig ingyen mehetne.
Frimpong szinte hivatalos (ha nem az már) 35 millióért, ha megy Wirtz az legalább 120-130 millió és még több játékosról is szó van. (pl. Kerkez)
Diaz pedig egy szélső-center, simán beleillik még a kezdőbe is akár. Ahogy Rashford és Lookman is hasonló, nem véletlenül nem sima "szélsők" vannak komolyan előtérben. Sőt szinte egyáltalán. Sem egy Nico, sem egy ingyenes Sané vagy olcsó Gnabry stb.
Viszont a többiek sem lennének olyan olcsók. Az angol is bőven benne lenne legalább 35 40-ben, Lookmanról 30-35 körül írtak, bár róla nagyon rég hallottam híreket. viszont az angollal kapcsolatban szerintem a fizetéssel van gond. Még ha adna is le jelenleg 18 millió fölött keres, az még egy felezéssel is baromi magas (bár annyit nem tudom, hogy leadna-e)
Engem ebben a Diaz-Rashford stb. játékosokban inkább az tetszik, hogy Flick keze szerintem benne van. Több poszton bevethető, minőségi játékosok, nagy munkabírással, főleg a kolumbiai jeleskedik az ilyen Raphinha-féle jegyekben. Ha pedig tényleg kisebb/nagyobb részben figyelembe veszik Flick kérését és véleményét rengeteget számít. Ha egy sima sztárigazolásban gondolkoznánk szélre, szerintem már menne a csekk Nicoért.