Bajnokok Ligája & Európa Liga
Azert az durva,h a regi rendszerben a psg most lehet az europa ligaban dontozne… 

Szètgyalázzák az Intert.
Én bírom Flicket, amit a csapattal tett óriási, de szvsz ezzel a feltolt védekezéssel BL-t nyerni szinte lehetetlen. Ráadásul szerelmes Cubarsiba mert tényleg nagyon jól passzol, de elit szinten ultra lassú.csababarca írta: ↑2025.05.31. 22:40:37Ezért írom, hogy magunkat vertük meg odavissza.
Ez az inter marha gyenge, nulla jàték volt ellenünk is, magunk szégyene hogy hagytuk őket 7 gólt rúgni.
Ezek nem rúgtak 2nél több gólt csak 2-3 meccsen 2025ben az elődöntőig.
Ellenünk meg krixkrax nyúltak tényleg.
Történelmi lehetőség volt ez ellen a rémgyenge inter ellen, elcsesztük, jövőre nehezebb lesz.
Ráadásul mitől lenne jobb jövőre a barca?
Raphi élete szezonja volt. Lewy öregebb lesz csak.
Yamal tud nagyot ugrani a kapu előtt, ennyi. Igazolni sem igen tud a csapat.
Nem hiszem. A 2004-es Porto és a 2010-es Inter is sokkal jobb játékosokkal rendelkezett, mint ez az Inter. Nincs az az edző és az a taktika, amellyel ezt a PSG-t ők megállíthatnák.
A végén már a csoportban is összekapták magukat. Már akkor írtuk néhányan, hogy oda kell figyelni rájuk.ez az a PSG, aki alig jutott tovabb a vigaszagon?
Osztálykülönbség. Az Intert legyőzhettük volna, de a PSG ellen nekünk sem lenne esélyünk. 2-0 óta félgőzzel tolják, és így is lazán agyonverik őket.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára LG 2025.05.31. 22:48:10-kor.
- Deluigi
- Entrenador del Barça
ez az a PSG, aki alig jutott tovabb a vigaszagon?
asszem 1 ponton mult, hogy nem estek ki a csoportkorben
girona ellen is milyen potyagollal nyertek...
ettol fuggetlenul szepen osszeszedtek magukat igy a vegere
asszem 1 ponton mult, hogy nem estek ki a csoportkorben
girona ellen is milyen potyagollal nyertek...
ettol fuggetlenul szepen osszeszedtek magukat igy a vegere
Kvara nálunk is jól jött volna a baloson...
Talán pont ennyi hiányzott...
Talán pont ennyi hiányzott...
Dembouz 2 gólpassz, szerintem mindenki kezdjen barátkozni az aranylabdájával.
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Ezért írom, hogy magunkat vertük meg odavissza.
Ez az inter marha gyenge, nulla jàték volt ellenünk is, magunk szégyene hogy hagytuk őket 7 gólt rúgni.
Ezek nem rúgtak 2nél több gólt csak 2-3 meccsen 2025ben az elődöntőig.
Ellenünk meg krixkrax nyúltak tényleg.
Történelmi lehetőség volt ez ellen a rémgyenge inter ellen, elcsesztük, jövőre nehezebb lesz.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Barca és a mindig jövőre..MessiNeymarSuarez írta: ↑2025.05.31. 22:35:55Na majd jövőre talánÉn az ideinél is még erősebb Barcát várok, sokkal jobb védelemmel, érettebb Yamallal és akkor ott lehetünk.
Közben 4-edik, szerencse hogy Luchoék nem ültek rá az 1 gólra mint Pep tetteAzért jót tett volna a döntőnek egy játszós csapat ellenfélként. Lucho ezzel egy nagyon szűk körbe kerül, akik 2-szer is tudtak Triplázni.
![]()
Valszeg a Real, City, pool, Bayern is tud majd erősíteni és jobbak lesznek. A PSG sem lesz sokkal gyengébb..barcánál meg 1/1 sem tuti..
Most volt itt egy óriási sansz, könnyű ág, dobta a gép elől, lehet jövőre meg sem közelíti a barca rúgott gólokban idei önmagát.
Prime Murinho ezt behúzza az Interrel. Még ennél is posványabb taktikával még ennél is kevesebb focival
.

Elődöntőben is írtam, ez egy középszerű inter..ha Flick nem az ész nélküli toljuk fel a védelmet nyomja és GM-et akkor sima lett volna..
De jó érzés LE örömét látni. Az ember aki átélte a világ legnagyobb fájdalmát. Ő igazán megérdemli a sikert.
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Na majd jövőre talán

Közben 4-edik, szerencse hogy Luchoék nem ültek rá az 1 gólra mint Pep tette

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MessiNeymarSuarez 2025.05.31. 22:36:24-kor.
- csababarca
Mivan Sommer, világlegjobb kapusa:D
Ahh de nagy elégtétel ez a “megmentették a focit” tételmondatok után:D
Helyre lettek rakva, ha nem vagyunk balfékek, odavissza kellett volna elintézni őket így.
Nem tudom mikor volt utoljára ennyire tükörsima döntő, és nem eredményben, hanem játéktudásban.
Ahh de nagy elégtétel ez a “megmentették a focit” tételmondatok után:D
Helyre lettek rakva, ha nem vagyunk balfékek, odavissza kellett volna elintézni őket így.
Nem tudom mikor volt utoljára ennyire tükörsima döntő, és nem eredményben, hanem játéktudásban.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Ja, de az a Liverpool elleni kb. előrehezott döntő volt, ezt már akkor mondogattuk itt néhányan. Mi is nagyon szépen futottunk, de a szerintem 3. erő vagyunk az előző kettő mögött. A gyenge védelmünket megszórta volna a PSG sajnos.MessiNeymarSuarez írta: ↑2025.05.31. 22:29:38
PSG sajnos azt kell mondani hogy megérdemli a BL győzelmet, főleg az ág miatt, kemény belegondolni hogy egy Liverpool elleni tizenegyespárbajon múlt hogy most itt vannak. Lucho tényleg nyomott az ősszel egy 2015-höz hasonló felemelkedést, úgy néz ki megint Tripla a vége, teljesen megérdemelte, hihetetlenül alul volt becsülve.
Közben 4-0. Dembelé milyen jól osztogat egész meccsen! Remek játékos lett belőle, én nem sajnálnám tőle az Aranylabdát.
Dávid és góliát pénzben. Jobban jártunk, hogy nem mi kaptunk ki így.
Lehet,h mi megfogtuk volna a Psgt,de talan jobb igy..dontobe fajobb lett volna kikapni.
De kár hogy nem mi vagyunk itt, mi is kapnánk hármat legalább, de rúgnánk is annyit szerintem, hatalmas dôntö lehetne.
Elképesztő különbség van a két csapat között.
Luchot hagyták dolgozni és remek munkát végzett.
Luchot hagyták dolgozni és remek munkát végzett.
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Bayern és ellenünk az összes szerencséjüket felhasználták, kapták a sorozatos kapufákat, Bayern ellen 2 szögletet tettek el, ellenünk meg ollózva, sarokkal amit kapu felé akartak az kapura is ment, itt most kaput sem tudnak találnicsababarca írta: ↑2025.05.31. 22:26:07Tetszik na.
Egyszerűen nem értem ezt az intert hogy nem simáztuk le.
Mindkét meccsen mindent berúgtak, de mindent, egész tavasszal fogalmuk nem volt a meccseken, de mi felhoztuk őket.
Elnézve a mai psgt, mondjuk lehet jobb hogy így alakult:D

PSG sajnos azt kell mondani hogy megérdemli a BL győzelmet, főleg az ág miatt, kemény belegondolni hogy egy Liverpool elleni tizenegyespárbajon múlt hogy most itt vannak. Lucho tényleg nyomott az ősszel egy 2015-höz hasonló felemelkedést, úgy néz ki megint Tripla a vége, teljesen megérdemelte, hihetetlenül alul volt becsülve.
- csababarca
Nekem jobb, más nem érdekel.
Szerintem is szánalmas, magunkat vertük meg mindkét meccsen; de ezt akkor is leírtam.
csababarca írta: ↑2025.05.31. 22:22:14Le kellene zárni végleg mert amilyen makkos az inter, találnak egy fullmázlit és izgalmas lehet.
Szerk.: jókor írtam.
Mivan Acerbi/Sommer?

Ettől most jobb a Barcának??
Inkább az a szánalmas, h ezt a gyenge intert sem tudta kiejteni a Barca..
- csababarca
Tetszik na.Alcantara írta: ↑2025.05.31. 22:23:21Erre gondoltál?csababarca írta: ↑2025.05.31. 22:22:14Le kellene zárni végleg mert amilyen makkos az inter, találnak egy fullmázlit és izgalmas lehet.
Egyszerűen nem értem ezt az intert hogy nem simáztuk le.
Mindkét meccsen mindent berúgtak, de mindent, egész tavasszal fogalmuk nem volt a meccseken, de mi felhoztuk őket.
Elnézve a mai psgt, mondjuk lehet jobb hogy így alakult:D
Most lezárhatta volna a PSG.
Szerk: Le is zárták.... egy percig sem volt az Internek az esélye.
Nem szeretem a PSG-t, de idén ők a legjobbak.
Szerk: Le is zárták.... egy percig sem volt az Internek az esélye.
Nem szeretem a PSG-t, de idén ők a legjobbak.
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Ugyan, ellenünk ollózva, sarkazva, mindenből gólt lőttek ezek, a PSG ellen meg kaput sem tudnak találnicsababarca írta: ↑2025.05.31. 22:22:14Le kellene zárni végleg mert amilyen makkos az inter, találnak egy fullmázlit és izgalmas lehet.
Szerk.: jókor írtam.
Mivan Acerbi/Sommer?

3-0, azt hiszem eldőlt, remek játék volt.