Na majd jövőre talán

Közben 4-edik, szerencse hogy Luchoék nem ültek rá az 1 gólra mint Pep tette

Na majd jövőre talán
Ja, de az a Liverpool elleni kb. előrehezott döntő volt, ezt már akkor mondogattuk itt néhányan. Mi is nagyon szépen futottunk, de a szerintem 3. erő vagyunk az előző kettő mögött. A gyenge védelmünket megszórta volna a PSG sajnos.MessiNeymarSuarez írta: ↑2025.05.31. 22:29:38
PSG sajnos azt kell mondani hogy megérdemli a BL győzelmet, főleg az ág miatt, kemény belegondolni hogy egy Liverpool elleni tizenegyespárbajon múlt hogy most itt vannak. Lucho tényleg nyomott az ősszel egy 2015-höz hasonló felemelkedést, úgy néz ki megint Tripla a vége, teljesen megérdemelte, hihetetlenül alul volt becsülve.
Bayern és ellenünk az összes szerencséjüket felhasználták, kapták a sorozatos kapufákat, Bayern ellen 2 szögletet tettek el, ellenünk meg ollózva, sarokkal amit kapu felé akartak az kapura is ment, itt most kaput sem tudnak találnicsababarca írta: ↑2025.05.31. 22:26:07Tetszik na.
Egyszerűen nem értem ezt az intert hogy nem simáztuk le.
Mindkét meccsen mindent berúgtak, de mindent, egész tavasszal fogalmuk nem volt a meccseken, de mi felhoztuk őket.
Elnézve a mai psgt, mondjuk lehet jobb hogy így alakult:D
Nekem jobb, más nem érdekel.
csababarca írta: ↑2025.05.31. 22:22:14Le kellene zárni végleg mert amilyen makkos az inter, találnak egy fullmázlit és izgalmas lehet.
Szerk.: jókor írtam.
Mivan Acerbi/Sommer?
Tetszik na.Alcantara írta: ↑2025.05.31. 22:23:21Erre gondoltál?csababarca írta: ↑2025.05.31. 22:22:14Le kellene zárni végleg mert amilyen makkos az inter, találnak egy fullmázlit és izgalmas lehet.
Ugyan, ellenünk ollózva, sarkazva, mindenből gólt lőttek ezek, a PSG ellen meg kaput sem tudnak találnicsababarca írta: ↑2025.05.31. 22:22:14Le kellene zárni végleg mert amilyen makkos az inter, találnak egy fullmázlit és izgalmas lehet.
Szerk.: jókor írtam.
Mivan Acerbi/Sommer?
Erre gondoltál?csababarca írta: ↑2025.05.31. 22:22:14Le kellene zárni végleg mert amilyen makkos az inter, találnak egy fullmázlit és izgalmas lehet.