Koszi, h te neked volt energiád kifejteni arra amit én is szerettem volna.FcBarcelona1 írta: ↑2025.05.31. 15:45:05Linkeltem, hogy 950-et várnak. Valamennyi bejött a VIP székekből
Roque 25
Nico 14
Unai 4
Valle 4-6
Todibo 8
Mind1 is, nem megyek megint bele.
Fabrizio Romano szerint közel a megegyezés Joan Garciával.
Úgy néz ki ő lesz az első igazolás.
Fati közel a Monacohoz, 14 milliós bérből valamennyi lejön, Lenglet 16 milliós bére felszabadul, úgy néz ki felbontják a szerződését. Lewy 7 millióval kevesebbet fog keresni, linkeltem.
Remélem a hosszabbítások így beleférnek, a saját nevelések új szerződése az új szabály szerint nem terheli a jövő évi FFP-t.
Remélem egy szélső és egy szélső védő belefér. Írtam Paixao-t, de szerintem Rashford lesz kölcsönbe.
Barca 950 milliós bevételre 450 milliós bérsapka, 500+ bértömeg
Atletico 410 bevételre 310 bérsapka, 300+ bértömeg
Náluk foci, női foci, utánpótlás (kosár?)
Nálunk csomó szakág, nemrég nyilatkozta Laporta, hogy 100 millió extra bérezés női focistól, akadémiástól egyéb szakágakkal együtt (hoki, görhoki, futsal, kézilabda, kosárlabda, rögbi stb.)
Ezért rossz nekünk ez az FFP.
A stadion építést már az előző vezetés kezdte el nyomatni amire Laportaek rámentek. Én sem tartom jó ötletnek a stadion felújítást, de gondoljunk mondjuk 5 év múlva nem fogunk tartozni? Szerintem még 10 év múlva is fogunk ugyanis mindegyik nem keleti pénzből élő klub tartozik nem kicsivel. Nálunk az évek óta tartó sikertelenség és az előző vezetés ámokfutása sokáig éreztetni fogja a hatását.
Gavi fizetése számomra is sok, de mi van akkor, ha ő és a manegmentje kaparta ki ezt? Mi van, ha a 3 milliósra azt mondja köszönöm az nekem kevés…ezek olyan dolgok amikbe nem látunk vele max véleményt tudunk formálni.