Az hatalmas hiba volt. Én vele csak felezett fizuért hosszabbítottam volna, ők meg dupláztak vele. Ablakon kidobott pénz.
A menedzsmentköltség azért is magas, mert a klubnak rengeteg alkalmazottja van. A La Masiára sokszor mint olcsó megoldásra gondolunk, de nagyon nem az. A stábja nagyon sok pénzt nyel el. Ezzel természetesen nem azt mondom, hogy ne lenne szükség a La Masiára. Csak azt, hogy ez sem olyan olcsó mulatság, mint amilyennek sokan gondolják.
A stadiont meg lehet, hogy nem számítják bele az FFP-be, de nem csak az FFP (ami már nem FFP, hanem FSR) miatt kell normálisan gazdálkodni. Nem csak azért nem kellene szórni a pénzt, hogy az FSR-nek megfeleljünk, hanem azért, hogy ne menjünk csődbe.
A stadionprojekt, akárhonnan nézzük, hatalmas baromság volt. Egy ilyen pengeélen táncoló klub igenis játsszon a romok között, ne akarjon fényűző vityillót. Évi 1 milliárdos bevétel mellett is teljesen abszurd a 2,5+ milliárdos adósság. Sosem fogjuk kifizetni. Persze csődbe nem fogunk menni, mert megyünk majd állambácsihoz tartani a markunkat, ami ki is fog minket menteni. Persze addig mindenki képmutatóan szidja állambácsit, de amikor kellenek az állami támogatások, akkor persze mindenki szereti tartani a markát. Velünk szerintem ez fog történni. A stadionprojekt nélkül is hatalmas adósságunk volt, erre rátettünk még másfél milliárdos plusz adósságot. Ezt kigazdálkodni soha nem fogjuk.