Ferran Correas (Sport) szerint még 50 millió kell az 1/1-hez.
Akkor be tudjuk regisztrálni a főoldali cikkben szereplő "csere szertárost"?

Ezt honnan veszed, hogy nem számít bele? Eltérő helyzetben van a két klub, ezért állapítanak meg eltérő költségkereteket. És nem, nem a bevételeknél van a különbség, nem azzal van baj. Bár itt sem mindegy, hogy ők a saját felújított, optimalizált modern stadionjukban játszanak, mi meg albérletben. De az elmúlt 10-15- akárhány év gazdálkodásából adódik a különbség. Mi folyamatosan elherdáltuk, kiárusítottuk a klub értékeit, halmoztuk a lehetetlen fizetéseket, a flop igazolásokat nagy pénzekért, és ebből a felelőtlen vezetésből alakult ki a hatalmas adósság, ami miatt most szűk a mozgásterünk a trenszferpiacon. Ugyanez a túloldalon nem volt meg, ott aki nagyobb fizetést kért, mint ami beleillet a klub financiális struktúrájába, azt inkább eladták (CR, Ramos, Casemiro), aki elfogadta a kereteket, az maradt (Kroos, Modric). Ők hosszútávon terveztek, nálunk csak a felszínen maradás számított, meg a sztárigazolások, akik aztán sorra sültek fel. Ezért szívunk folyamatosan az igazolásokkal. Meg amúgy ki tudja mennyi pénz van valójában a kasszában, én azon se lepődnék meg, ha Tebas kapóra jönne bűnbakként Laportának.
Martinelli nem futott túl jó szezont viszont Flickből kinézem hogy visszahozza a legjobb időszakába, amikor a PL egyik legjobban cselező, lövő szélsője volt(20+G/A), rengeteg mélységi indulása van nagyon Rapha profil hasonlóan szenvedélyes csupaszív brazil, illetve csatárposzton is alternativa lehetne. Szerintem 30-40 körül hozhatnánk.Troym írta: ↑2025.05.30. 20:42:51A Diaz, Rashford (kicsit Nico) vonal után a sport már Kingsley Coman és Martinellit írja, még 2 hét és eljutunk Pedrohoz, vagy a Milanban is semmit mutató Felixhez.Esetleg ismét elkezdik Neymart minimálbéren...
Szerintem még mindig Sanét / Davidet kéne megkérdezni.
Köszi! Valahogy nem sikerült meglepődnömFcBarcelona1 írta: ↑2025.05.30. 19:39:08Rac1 mai híre szerint nem leszünk 1/1 idén sem. Bejövő/felszabaduló pénzek 50% mehet regisztrációra/vételre.
"A Barça vezetősége azon dolgozik, hogy Crowe jóváhagyassa a VIP ülőhelyek működését, de már tudják, hogy ez sem lesz elég az 1-1-es Fair Play szabályhoz való visszatéréshez"-RAC1(persze hogy nem)
Gondolom ránk a meghirdetett 1 vásárlás+2 ingyenes sem fog vonatkozni, mert ez lesz a 4. szezon bérsapka felett, Olmoék regisztrációja is ellentmondásos a hírekben, hol szerződés egészére, hol nyárig szerepelt a regisztráció a hírekben, és szinte mindenkivel hosszabbítunk, akivel tudunk.
A főoldali cikkben le van írva minden, max az nem, hogy lehet, hogy tavaszra volt tervezve a költözés, és az kiesés, de MD, Sport szerint így is több volt a bevétel a vártnál, itt is volt linkelve.
Szóval teljesen homály az idei átigazolási szezon számomra. Vagy lesz átigazolás, vagy nem, ezt max egy ember tudja
Szerk:
https://barcauniversal.com/budget-will- ... nue-surge/
Elvileg (pontos számok ősszel a gazdasági jelentésben) 950 milliós bevétel erre a szezonra, 1+ milliárd a következőre
Rac1 mai híre szerint nem leszünk 1/1 idén sem. Bejövő/felszabaduló pénzek 50% mehet regisztrációra/vételre.
Tavaly Luninnal BL döntőbe jutottak, bár nálunk lenne olyan cserekapus. Nekünk ugyanez idén nem sikerült. Amúgy madridi körökben azt írták, hogy Lunin lépne, azért vinnék.csababarca írta: ↑2025.05.30. 18:37:29Ezt már pár hete rebesgetik, Körte acl után, 33 évesen (kapusnál persze még bőven jó kor), Luninnal mögötte nem garancia.
Meg persze velünk is kicseszhetnek, extra motiváció lehet egy ilyen szezon után:D
De amúgy vigyék, semmi extra a srác, egy jó kapus, de ennyi.
Ezt már pár hete rebesgetik, Körte acl után, 33 évesen (kapusnál persze még bőven jó kor), Luninnal mögötte nem garancia.
Camp Nou99 írta: ↑2025.05.29. 18:59:20Persze hogy kell neki, de szerintem ő is a Realba fog kikötni.
Az nagyon balfék lépés lenne, remélem nem igaz.
Persze hogy kell neki, de szerintem ő is a Realba fog kikötni.szbsz írta: ↑2025.05.29. 11:52:35Szerintem mindkettő jön, Rash kölcsön, Diazt meg leigazoljuk, úgyis kell a Poolnak a lóvé Wirtzre.Messa írta: ↑2025.05.29. 11:39:37A Sport arról ír, hogy Rashford hajlandó mindent megtenni, hogy ide jöhessen, szerintük jelentős bércsökkentésbe is belemenne, elvileg szerdán Deco találkozott is az ügynökével.
Hozzáteszik, hogy még mindig Diaz az elsőszámú alternatíva, de Rashford jóval olcsóbban megszerezhetőnek tűnik, és Flick preferálná a sokoldalúsága miatt.![]()
Szerintem mindkettő jön, Rash kölcsön, Diazt meg leigazoljuk, úgyis kell a Poolnak a lóvé Wirtzre.Messa írta: ↑2025.05.29. 11:39:37A Sport arról ír, hogy Rashford hajlandó mindent megtenni, hogy ide jöhessen, szerintük jelentős bércsökkentésbe is belemenne, elvileg szerdán Deco találkozott is az ügynökével.
Hozzáteszik, hogy még mindig Diaz az elsőszámú alternatíva, de Rashford jóval olcsóbban megszerezhetőnek tűnik, és Flick preferálná a sokoldalúsága miatt.
Az Espanyol ellen az Ara - Chris kettős egész stabil volt, nem szaladt át rajtuk az ellenfél, rájuk mindenképpen lehet építeni szerintem jövőre.Troym írta: ↑2025.05.29. 08:59:23Erre van valami terv? Hogy fog realizálódni?
Legnagyobb valószínűséggel maximum 1 védő érkezik, 1 távozik (Lenglet). Én nem látom mitől nem gyalogolnak át jövőre Martinon, vagy mitől gyorsul fel Inigo / Cubarsi, vagy Araujo hogy tud rendet tenni a fejében 2 év után?
Én szkeptikus vagyok, ezek a kapusok és védők kb ezt fogják jövőre is hozni, amit idén láttunk.
Nem látom, hogy megjelenik Bernal az edzésen és a védelem stabilizálódik,
Jhv pletykák sincsenek már, bhv eddig sem volt, khv meg Tah volt, aki megy Münchenbe.
Egyrészt az egy örök kérdés mi a cél, mert ahogy írod elbújunk a bírók és sérültek mögé, csak épp nem játszunk döntőt, amikor történelmi esélyünk lett volna megtenni.gránit írta: ↑2025.05.29. 10:36:24
Ismét az a kérdés, mi a cél. Ha az, hogy letaroljuk Spanyolországot, akkor elég egy erős támadóalakzat, ami túllövi a meccsenkénti 1+ bekapott gólt. És ennyi. Én idén abban bíztam, hogy ez a tűzerő talán kivételt képezhet, és képes lesz majd a sok bekapott gólt a BL-ben is túllőni, de sajnos elhalt ez a dolog. Hogy hol kell erősíteni, számomra nem kérdés. Hétnél kevesebbet kapni sokkal reálisabb, mint hatnál többet lőni.
Ezek olcsó, megvalósítható, kézenfekvő megoldások lettek volna, nem Frimpong-féle valóságtól elrugaszkodott álmodozások, ehhez képest nem fog változni semmi, a kapusposztot leszámítva, mert ott úgy látszik, érzékelik azért a bajt. Koundé mögé is állandóan embert keresünk, abból sem lesz semmi, Koundé végigjátssza a szezont, arra a néhány kivételre meg Garciát, nagyon néha Fortot látja ott.
Ismét az a kérdés, mi a cél. Ha az, hogy letaroljuk Spanyolországot, akkor elég egy erős támadóalakzat, ami túllövi a meccsenkénti 1+ bekapott gólt. És ennyi. Én idén abban bíztam, hogy ez a tűzerő talán kivételt képezhet, és képes lesz majd a sok bekapott gólt a BL-ben is túllőni, de sajnos elhalt ez a dolog. Hogy hol kell erősíteni, számomra nem kérdés. Hétnél kevesebbet kapni sokkal reálisabb, mint hatnál többet lőni.Troym írta: ↑2025.05.29. 10:27:22Már ősszel sem volt jó a védelem és a shitty november, december során már 3. helyen álltunk, majd a támadó szekció Yamal felépülésével kezdte húzni a csapatot.
Ősszel még nem volt fáradtság és ugyanúgy rengeteg gólt kaptunk.
Láttunk védeni 3 kapust, a közepes szintet hozta mindegyikük. Szódával elmegy, időnként mindegyiknek volt 1-1 kiemelkedő meccse, de általánosságban hiányzik a plusz, amivel meccsek hozhatóak.
Az meg nekem 5 év után gyenge érv, hogy sok a sérült.
Mindig lesznek sérültek. Nem hiszem, hogy jósnak kell lenni, hogy időnként minden játékos sérült, így tudni kell megoldani a feladatot valaki nélkül is.
1 kapus és 2 szélsővédő igazolása nélkül felületesnél komolyabb javulást várni szerintem naivitás.
Már ősszel sem volt jó a védelem és a shitty november, december során már 3. helyen álltunk, majd a támadó szekció Yamal felépülésével kezdte húzni a csapatot.bence0330 írta: ↑2025.05.29. 10:11:47Ki tudja. A védelmünk kiváló volt idén, a játékfelfogásunkhoz képest még a kiváló is gyenge szó. Egy pontig. Hogy egészen pontosan mi ment félre, nem tudom (talán fáradtság, egy kölyök meg egy 30+-os játékos ezt nem bírja, Chris későn tért vissza, Arát nem tudta Flick felépíteni. Talán Casadó, talán ezek összessége, talán taktikailag ment félre valami). Azt kell kitalálni, hogy ez a pont ne tél vége legyen, hanem tavasz vége.Azért nem lehetetlen a dolog.
Plusz a támadójátékunk is érezhetően gyengült fáradtság miatt, már nem tudtuk a 3 gólt túllőni. Plusz egy kb alapember ezen is segíthet.
A személyi okok mellett talán Flicknek kicsit finomhangolnia kell az egyensúlyon, Gerard Martint elfelejteni teljesen, főleg komolyabb meccseken, ha hasonló szezont fut, akkor Olmót is, és kicsit pragmatikusabban menedzselnie bizonyos szitukat, pl. 93. percben 3-2-nél nem kell 48 emberrel letámadni elöl.
Ez megint a Liga hibája lesz. Mikorra lesz kiterítve a csapatoknak, hogy kinek, hogy áll a "szénája"?Camp Nou99 írta: ↑2025.05.29. 10:21:09
Ezen nincs mit csodálkozni. Amíg nem leszünk rendben anyagilag senki sem fog ránk várni.
Nem tudunk versenyezni a tökerős csapatokkal.