Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Szerintem csak Olmo pozijában lehetne jó, nem annyit védekezve nyilván. És akkor máris nem oltaná ki Yamalt.Chino írta: ↑2025.11.11. 09:26:33
Biztos erősíés lenne, de szerintem nagyon megkavarná a támadósort, Yamalt is eléggé kioltaná, illetve a jelenlegi rendszerbe nem lenne egyszerű beilleszteni. Fél évre szerintem legalább annyit venne el, amennyit hozzáad, neki is kellene idő, míg egy USA kaland után átváltana ebbe a szisztémába. Vele amúgy is legalább ketszer annyi eladott labda lenne a támadóharmadban, a Flick-féle taktikából nagyon kilógna.
Biztos erősíés lenne, de szerintem nagyon megkavarná a támadósort, Yamalt is eléggé kioltaná, illetve a jelenlegi rendszerbe nem lenne egyszerű beilleszteni. Fél évre szerintem legalább annyit venne el, amennyit hozzáad, neki is kellene idő, míg egy USA kaland után átváltana ebbe a szisztémába. Vele amúgy is legalább ketszer annyi eladott labda lenne a támadóharmadban, a Flick-féle taktikából nagyon kilógna. Amúgy meg pont nem a gólerősség az érzékeny pontunk.bence0330 írta: ↑2025.11.11. 09:10:25Érdekes most amúgy a helyzete, fél évre igazából csapatot keres magának, hogy éles maradjon a VB-ig. A szennylapok a Galatasaray nevét emlegetik egyre jobban, bár komoly forrásban nem találtam. De valahol lennie kell tavasszal, az biztos.
Igazából egy ok miatt nem hoznám most télen vissza, mégpedig azért, mert minden posztunk jobban erősítésre szorul, mint a támadó. Ott még a B sor is elég jó, máshol meg alig tudunk kiállni... persze ha Alves szinten fillérekért jönne - fél év akár bele is férhetne így neki, és nem vonatkozik már rá nyilván a spanyol felezős szabály -, akkor ffp-ben nem számít, és nem venne el helyet egy esetleges sokkal inkább hiányposztra érkező erősítés helyett, már ha olyan lehetséges télen. Akkor aztán ide is jöhetne, és akkor 10-es, center, jobbszélső simán lehetne, csak szegény Roony szívná meg.
Szerintem a történelmi érték miatt teljesen rendben a stadionnév. Azt, hogy odalett biggyesztve a Spotify még nem tartom annyira szentségtörésnek. Azért láttuk, hogy marketing és hasonló okokból milyen stadionok lettek átnevezve. A Highbury, kétszer is átnevezték a Vicente Calderont szintén szponzori pénzek miatt, az Allianz is megdobta a Bayernt a keresztelésért stb. Manapság már szinte az összes új/átépített stadion szponzor nevét veszi fel, ha az komoly anyagi plusszal jár.csababarca írta: ↑2025.11.10. 21:58:27Sose értettem pl Cruyffról miért nem lett elnevezve a Camp Nou.
De Messiről is lehetne az új.
De jobb a spotify camp nou elnevezés persze, az több pénzt hoz![]()
Na mindegy.
Kellene neki egy búcsúmeccs, komolyan meghívni nyáron a gamperre (talán addigra tényleg elkészül, bár kétlem), és tolhatna egy félidőt ott, egyet nálunk.
Na ja, Laportanak addig kellett, amig vele tudott kampanyolni, hogy megtartja...
csababarca írta: ↑2025.11.10. 16:29:14Ott sose tudjuk meg mi történt, de hogy rossz volt a kommunikáció szokás szerint az fix.
Valahol időszerű volt a váltás, bár szerintem még meg tudott volna újulni normális edző alatt, ki tudja.
Az utolsó szezonjában iszonyat gyenge volt a keret már.
De ő igazából jól jött ki ebből, kipihenten VB-t tudott nyerni, nálunk örökké a pályán mindent tőle várva szerintem (!) nem lett volna képes arra a teljesítményre a VB-n.
Mi azóta is nyögjük a bajokat, de közben keretileg kiegyenesedtünk. Szóval mi se jártunk annyira rosszul.
Tény ami tény, méltatlan a távozása, ilyen kaliberű játékosok megérdemelnek egy méltó búcsúztatást, könnyeket, ünnepet. Hát még ő.

Itt egyelőre te vergődsz, aki egy Messi szabadrúgás után is a Real szurkolóival van elfoglalva.

Ezt tudom, csak nem nézem ki belőle, hogy eljönne jelképes összegért. Szerintem inkább marad az usában jó pénzt keresni.
Mondjuk új igazolásként annyiért ír alá amennyiért ő akar. Alves is alig kért pénzt amikor visszajött. Piaci alapon valóban nem tudjuk kigazdálkodni de ebből úgyis csak akkor lenne valami ha Messi akarja itt tovább írni a legendáját és jelképes összegért idejön.
Nem tudjuk kigazdálkodni. Élni fog még Lewi, De Jong, Fati, talán Lenglet, stb szerződése, ezek mellett kizárt.gránit írta: ↑2025.05.30. 11:28:17Mivel az MLS-ben nem őszi-tavaszi szezon van, hanem tavaszi-őszi, tehát a szezon egy naptári éven belül bonyolódik le, Messi szerződése is (2025.) december 31-ig szól.
Még akár fel is merülhet, hogy tavaszra, egy utolsó BL-futásra, jelképes összegért visszatérjen, ahogy Dani Alves is visszatért egy tavasz erejére, és volt is akkor egy nagy fellendülés, Xavi edzőségének kezdeti időszakában. Sokat dobott a csapaton az ő visszatérése.
Messi még a tavalyi Copán is elég jó volt, meg lehetne fontolni egy visszatérést.
No igen, vagy fél lvig az egész vikág áradozott az Inigo-Cubarsi párosról. Nem is csoda, elképesztő volt, ami műveltek, csak hát elfáradtak-kiesett Casadó, és amúgy Pedri is elfáradt, aki rengeteg labdát szerzett amúgy, stb, és tényleg legyengültek nagyon a végére.