Ismét az a kérdés, mi a cél. Ha az, hogy letaroljuk Spanyolországot, akkor elég egy erős támadóalakzat, ami túllövi a meccsenkénti 1+ bekapott gólt. És ennyi. Én idén abban bíztam, hogy ez a tűzerő talán kivételt képezhet, és képes lesz majd a sok bekapott gólt a BL-ben is túllőni, de sajnos elhalt ez a dolog. Hogy hol kell erősíteni, számomra nem kérdés. Hétnél kevesebbet kapni sokkal reálisabb, mint hatnál többet lőni.Troym írta: ↑2025.05.29. 10:27:22Már ősszel sem volt jó a védelem és a shitty november, december során már 3. helyen álltunk, majd a támadó szekció Yamal felépülésével kezdte húzni a csapatot.
Ősszel még nem volt fáradtság és ugyanúgy rengeteg gólt kaptunk.
Láttunk védeni 3 kapust, a közepes szintet hozta mindegyikük. Szódával elmegy, időnként mindegyiknek volt 1-1 kiemelkedő meccse, de általánosságban hiányzik a plusz, amivel meccsek hozhatóak.
Az meg nekem 5 év után gyenge érv, hogy sok a sérült.
Mindig lesznek sérültek. Nem hiszem, hogy jósnak kell lenni, hogy időnként minden játékos sérült, így tudni kell megoldani a feladatot valaki nélkül is.
1 kapus és 2 szélsővédő igazolása nélkül felületesnél komolyabb javulást várni szerintem naivitás.
Ha BL-t akarunk nyerni, akkor ez a társaság nem elég. Tíz éve emiatt szenvedünk, és amíg nem vesszük komolyan a kérdést, mindig jönnek majd boci szemekkel a tavaszi csodálkozások (ami persze egy kis bírózással szőnyeg alá söpörhető, esetleg hivatkozunk a sok meccsre, mivel az ellenfelek természetesen lényegesen kevesebb meccset játszanak, ja nem).
Szerintem Flick teljesen máshogy lát mindent, ahogy mi. Neki nagy kedvence Martin, Vallét elküldte miatta. Mingueza visszahívásáról sincs szó, pedig jó játékossá nőtte ki magát Vigóban. Ő talán még több szintet is lépett azóta, mint Garcia. Ezek olcsó, megvalósítható, kézenfekvő megoldások lettek volna, nem Frimpong-féle valóságtól elrugaszkodott álmodozások, ehhez képest nem fog változni semmi, a kapusposztot leszámítva, mert ott úgy látszik, érzékelik azért a bajt. Koundé mögé is állandóan embert keresünk, abból sem lesz semmi, Koundé végigjátssza a szezont, arra a néhány kivételre meg Garciát, nagyon néha Fortot látja ott.