Barca Igazolások
Marcus Rashford will be available for all clubs for £40m.
He remains on Barça shortlist since January, when deal didn’t happen as no sale took place.
His camp met with Barcelona again today, as @tjuanmarti reports as Rashford is one of 4 options on Barça list. @FabrizioRomano
He remains on Barça shortlist since January, when deal didn’t happen as no sale took place.
His camp met with Barcelona again today, as @tjuanmarti reports as Rashford is one of 4 options on Barça list. @FabrizioRomano

Lehet három kapusunk. Pena megy, jönne egy pályafutása csúcsán járó titán, ter Stegen marad, Szczesny 3 milliós fizetését meg lehet felezni, és 1,5 millióért vésztartalékként hosszabbítani vele.
- Messa
- Az EuroBarca Utánpótlása
Hát ez érdekes lesz, mert egybehangzó hírek szerint Tek elfogadta az 1+1 éves hosszabbítási ajánlatunkat. Kicsit most már sajnálom, a jövőt figyelembe véve mindenképp jobban jártunk volna, ha jön egy tehetséges, fiatalabb kapus. Szerintem a lengyelnél ez az idény a tipikus szép volt, jó volt, épp elég volt szitu, én örülnék ha jövőre már gond esetén nem ő állna a kapunkban.Troym írta: ↑2025.05.28. 09:26:07Barcelona and Joan García's agents have reached an agreement over a 5 year contract with a bonus for a national team call-up, pending the player's final approval.
He has many offers, but the final decision will be taken this weekend!
—
@mundodeportivo
Én meg mennék Garciával, örülnék, ha igazak lennének a hírek és jönne Garcia. Stegen egy gerincműtét és ACL sérülés után minimum kérdőjel, Pena úgyis megy, Tek meg cserekapus szint.
De nézzük a pozitív oldalát, ha marad a lengyel, akkor megmarad 25 millió euró, ami jelen esetben nekünk nem kevés pénz.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
- szbsz
- Capitá del Barça
Néztem róla vidiket, ez a Joan García amúgy semmi különös, kötelezőket fogja, de bravúrokat nem nagyon láttam tőle! Ha mindenképp hozni akarjuk, akkor Tek helyére kellene (kellett volna), aztán majd meglátjuk jobb-e mint Stegen...
Amúgy a spanyol NL válogatott keretből kimaradt, ha ennyire jó, mint ahogy sokan mondják de la Fuente miért nem hívta be? Lehet személyes okai vannak?
Amúgy a spanyol NL válogatott keretből kimaradt, ha ennyire jó, mint ahogy sokan mondják de la Fuente miért nem hívta be? Lehet személyes okai vannak?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szbsz 2025.05.28. 10:57:11-kor.
"Some people think football is a matter of life and death. I don't like that attitude. I can assure them it is much more serious than that"
Mondjuk ebben azt is nézni kell hogy ha végül el akarod adni, és egy év van hátra a szerződéséből akkor garantáltan a felét/harmadát tudod megkapni érte.
Ha realitások mentén lehet hosszabbítani egy évet (értsd nem csak a legutolsó jó szezon alapján árazva, akkor talán érdemes lenne +1 év).
Ha úgy nem megy akkor egyetértek jobb megnézni a kövi szezont és biztosabbra menni
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Szerintem ezért is jöttek a hírek arról hogy megvétel után kölcsön akarjuk adni, ami első hallásra érthetetlen, de szerintem az lenne vele a terv hogy ő kölcsönbe megy, Stegen a télig bizonyíthat és ha elvérzik akkor télen kis kompenzációval vissza tudjuk hívni ha szükséges, ha viszont Stegen olyan God Mode-ban tolja mint tavaly akkor meg nem padozni vettünk egy fiatal kapust 25m-ért.Zozzy 5 írta: ↑2025.05.28. 07:22:35sztem Joan Garcia nem azért lenne most fontos, mert biztosan tudható, hogy Stegen jövőre nem tudna már top szintet hozni, hanem mert bizonytalan a sérülése után és a korára való tekintettel, hogy mit lehet tőle várni a jövőben. egy ilyen helyzetben adott most egy olcsón elhozható, fiatal, minden jel szerint top kapussá váló játékos - ez utóbbi nem csak az idei teljesítményéből, hanem az érdeklődők személyéből is látszik. emiatt hosszútávon egy megérős, fenntartható üzletnek tűnik most Garcia. olyan üzlet lenne ez, ami nem egy teljesen egyértelmű szitu, kockázatot vállalunk, hisz nem lehet tudni, hogy beválik-e, és közben lemondunk egy jó kapusról. de ez nekem kisebb, ideális kockázatvállalásnak tűnik, olyannak, amiket rendszeresen meghoznak más olyan klubok is, akik fenntartható projektekben gondolkodnak. mondjuk amikor a Pool lecserélte az egész középpálya tengelyt két éve: jó játékosok jöttek, de azért mégis ott volt a kérdés, hogy működhet-e rögtön ennyi új ember ilyen fontos posztokon együtt. a választ látjuk azóta. nyilván, lehetne ellenpéldát is hozni, ezért mondom, hogy kockázatvállalás, de szerintem alacsony.
szempont persze az is, hogy 1-2 év múlva vajon mennyiért tudnánk első számú kapust hozni. Verbruggen szerződése 28-ban jár le, tehát leghamarabb 2 év múlva lehetne viszonylag alacsonyabb áron elhozni, 3 év múlva ingyen. Dibu Martineznek 29ig van szerződése, tehát ő sem lesz olcsó a következő években. nem tudom, hogy kik vannak még Deco kapus listáján, de ha most csak ezt a két, már felmerülő nevet nézem, akkor ez szintén inkább amellett szól nekem, hogy most kell kapust venni, ha van jó lehetőség.
az is egy szempont persze, hogy Stéga egyáltalán rábeszélhető-e a távozásra és mennyiért lehetne eladni, nekem erről semmi infóm nincs. azt nehezen látom magam előtt, hogy ő üljön a padon és elfogadja, hogy csak BL kapus, másrészt a Garciás hírekből nem úgy tűnik, hogy neki oké lenne, ha nem véd BL-ben.
Yamalt meg sajnos meg kellett lépni, még a tojáshéj sem esett le a hátsójáról és már így hozott egy ilyen szezont, a világ szinte bármelyik csapata fél karját odaadná érte 17 évesen, egy PSG-City el tudjuk képzelni milyen szerződésekkel kínálgatná(szerintem bőven Teknős-Haaland szinttel), ha viszont neadjisten lesérül/besül akkor sokkal nagyobb bajunk lesz sajnos minthogy épp mennyit keres vagy nem keres nálunk.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MessiNeymarSuarez 2025.05.28. 10:16:17-kor.
- bence0330
- Az Év Fórumozója 2022 & 2024
Szerintem jó, ha őrizzük az értékeinket. Raphinha lehet hogy elvolt, de ez bármikor változhat. Flick alatt ennek kicsi esélyét látom, de pl. ugye a Xavi-éra végén igazából menni akart. Megtörténhet még ez is. Akár az is, hogy mondjuk ad absurdum Olmo egy egészséges világklasszis lesz, idejön Rahsford/Diaz, beverekszi magát a kezdőbe, ő esetleg annyit vissza esik, hogy még épp mögéjük kerüljön, és mivel ő aztán tuti, hogy kezdő játékos szeretne lenni, lehet ha ez megtörténne, akkor távozni akarna. Sok lehetőség van erre. Jó, ha a kezünkben van az irányítás szerintem. bruttó 2-vel nőtt a fizuja a capology szerint, ennyit szerintem megér megbecsülésben egy kb aranylaszti szintű szezon amúgy is.Troym írta: ↑2025.05.28. 09:55:00- Szerintem Raphinha nem ment volna sehova az előző szerződésével sem. - Elköltöttünk 3-4 millió plusz bérkeretet, ami simán elég egy tartalékjátékos bérének fedezésére is.
- Lewa sem megy már sehova, innen vonul vissza.
- FT szerintem lutri. Jövőre vagy 10 gólos szezonja lesz, vagy 1 gólos, lutri még egy évet adni neki.
Ferrán szerintem jóval kevésbé lutri, mint ahogy írod. Az előző szezonban is 15 gólpontot hozott össze 2000 perc alatt, ami csak annyival gyengébb, amennyivel a csapat gyengébb volt. Azt a szintet legrosszabb esetben is tudja szerintem hozni, az meg bőven elég egy cserének. 2 éve elég konstans teljesítmény nyújt már, idén meg inkább volt felsőpolcos center szint, mint csere (itt nem arra gondolok, hogy kezdenie kéne-e Lewy előtt, hanem hogy ezzel a játékkal és ezekkel a számokkal sok top csapatban lehetett volna joggal kezdő, ha jól rémlik, övé volt a legjobb gól(pont?) per perc mutató egész Európában a legalább 1000 percet játszott játékosok közül, és azért nem is egy időhúzó csere volt, sok perccel rendelkezett, ami már releváns). Ha ebből kicsit visszaesne, még teljesen jó, persze reméljük, hogy tartja a szintet.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bence0330 2025.05.28. 10:12:17-kor.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Így is évente hosszabbítgatnál, csak bevállalva, hogy valakiről 2026 és 2027 nyarán ugyanazt gondolod.gránit írta: ↑2025.05.28. 09:43:56Szerintem is. Egy éven belül már a klubnak kell pitiznie, főleg egy kelendő játékosának, akit sokan vinnének, és sok ajánlatot kap. Na, akkor már veszett fejsze nyele, túl kell licitálni a riválisokat, a játékos meg hátradőlve, mosolyogva figyelheti, ahogy túllicitálják egymást a kérők. Akkor kell még hosszabbítani, amikor a játékos még nem mobilis, ő is bizonytalanságban van, és ő is szeretné bebiztosítani magát. 2 évvel a szerződés lejárta előtt +1 évvel hosszabbítani, szerintem teljesen jó, kb ideális. A Raphinha-féle hosszabbítás szerintem egy ilyen minta. Nem túl hosszútávra, és még időben bebiztosítani egy középtávú jövőt. Szerintem win-win volt, pillanatnyilag.
A csapat 90%-a innen akar visszavonulni, állandóan nyilatkozza boldog-boldogtalan, így ha tényleg maradni akarnak, akkor aláírnak, ha nem, akkor meg el lehet adni bőven 1 évvel lejárat előtt. Csak Dembele, Frenki típusú játékosoknál érzem, hogy gond lehetne a licit, de ők meg inkább menjenek is akkor, ha csak a pénz miatt vannak itt.
Talán 25 év alatt Thiago volt az egyetlen játékos, akit egy évvel szerződés lejárat előtt adtunk el olcsóbban, mint kellett volna.
- Szerintem Raphinha nem ment volna sehova az előző szerződésével sem. - Elköltöttünk 3-4 millió plusz bérkeretet, ami simán elég egy tartalékjátékos bérének fedezésére is. Cserébe "nem kapsz többet", Raphinha a maximumát adja most is és örül, hogy szakmailag megbecsülik.
- Lewa sem megy már sehova, innen vonul vissza.
- FT szerintem lutri. Jövőre vagy 10 gólos szezonja lesz, vagy 1 gólos, lutri még egy évet adni neki.
Szerintem is. Egy éven belül már a klubnak kell pitiznie, főleg egy kelendő játékosának, akit sokan vinnének, és sok ajánlatot kap. Na, akkor már veszett fejsze nyele, túl kell licitálni a riválisokat, a játékos meg hátradőlve, mosolyogva figyelheti, ahogy túllicitálják egymást a kérők. Akkor kell még hosszabbítani, amikor a játékos még nem mobilis, ő is bizonytalanságban van, és ő is szeretné bebiztosítani magát. 2 évvel a szerződés lejárta előtt +1 évvel hosszabbítani, szerintem teljesen jó, kb ideális. A Raphinha-féle hosszabbítás szerintem egy ilyen minta. Nem túl hosszútávra, és még időben bebiztosítani egy középtávú jövőt. Szerintem win-win volt, pillanatnyilag.
- bence0330
Na pedig pont ez az, amit mindenki el akar kerülni. 1 évvel a lejárat előtt már a játékos kezében van a gyeplő. Hagyhatja kifutni a szerződését, vagy ha menni akar, féláron teheti kb. Az borzasztó helyzet, ha a klub 1 évvel a lejárat előtt hosszabbít.
Nem tudom, hova tenném Garcia érkezését. Tényleg csak akkor lenne értelme, ha TS menne, mert Tek hosszabbításával nem értem a dolgot. Vagy most ennyire lazán vagyunk már, hogy belefér az, hogy TS versenyezzen Garciával, mellette Tek meg úgyis bírja a padot, elszivarozgathat, és legyen 3. számú? Na ez kemény lenne, még egy Citynél sincs ilyen.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Barcelona and Joan García's agents have reached an agreement over a 5 year contract with a bonus for a national team call-up, pending the player's final approval.
—
@mundodeportivo
Én meg mennék Garciával, örülnék, ha igazak lennének a hírek és jönne Garcia. Stegen egy gerincműtét és ACL sérülés után minimum kérdőjel, Pena úgyis megy, Tek meg cserekapus szint.
Van köztük 4. meccses fiatal, 30 feletti kapus, bárki....
De én mindenkinek 1 évvel lejárat előtt adnék szerződést függetlenül kiről beszélünk, mert sok minden történhet 2-3 év alatt. Henry, Villa stb szinte egy év alatt szorultak ki a csapatból és a szerződéseik alapján most sem nyomorog senki.
Ott van Ferran tökéletes példa. 25 éves 2027-ig szerződése van, jó szezonja volt, előtte 3 ótvar. Biztos nem adnék neki szerződést 2028-ig sem, nézzük meg 2026 nyarán mit gondolunk róla, hasznos vagy sem, kell, vagy nem...
—
@mundodeportivo
Mag Yamal hosszabbítása szerintem szuper, de a 6 évet nem értem én sem. 2029 is bőven jó lett volna. Ha annyira befut és jönnek a címek, sikerek, szponzorok, akkor fizessünk neki 30 milliót akár 2029-től, de ez tényleg lutri. Egy ACL bármikor befigyelhet bárkinek, ld Gavi, Bernal, Stegen.
Van köztük 4. meccses fiatal, 30 feletti kapus, bárki....
De én mindenkinek 1 évvel lejárat előtt adnék szerződést függetlenül kiről beszélünk, mert sok minden történhet 2-3 év alatt. Henry, Villa stb szinte egy év alatt szorultak ki a csapatból és a szerződéseik alapján most sem nyomorog senki.
Ott van Ferran tökéletes példa. 25 éves 2027-ig szerződése van, jó szezonja volt, előtte 3 ótvar. Biztos nem adnék neki szerződést 2028-ig sem, nézzük meg 2026 nyarán mit gondolunk róla, hasznos vagy sem, kell, vagy nem...
Mivel annyi kell, csak az legyen végre tudatos. Kell 2 szélső játékos, egy hátra, egy előre.
Kapus akkor kell, ha TS/Tek besül, center meg akkor, ha Lewa nem lövi meg a 25-30 gólt a szezonban.
Álomvilágban élnek itt páran szerintem.
-
- Llegenda del Barça
sztem Joan Garcia nem azért lenne most fontos, mert biztosan tudható, hogy Stegen jövőre nem tudna már top szintet hozni, hanem mert bizonytalan a sérülése után és a korára való tekintettel, hogy mit lehet tőle várni a jövőben. egy ilyen helyzetben adott most egy olcsón elhozható, fiatal, minden jel szerint top kapussá váló játékos - ez utóbbi nem csak az idei teljesítményéből, hanem az érdeklődők személyéből is látszik. emiatt hosszútávon egy megérős, fenntartható üzletnek tűnik most Garcia. olyan üzlet lenne ez, ami nem egy teljesen egyértelmű szitu, kockázatot vállalunk, hisz nem lehet tudni, hogy beválik-e, és közben lemondunk egy jó kapusról. de ez nekem kisebb, ideális kockázatvállalásnak tűnik, olyannak, amiket rendszeresen meghoznak más olyan klubok is, akik fenntartható projektekben gondolkodnak. mondjuk amikor a Pool lecserélte az egész középpálya tengelyt két éve: jó játékosok jöttek, de azért mégis ott volt a kérdés, hogy működhet-e rögtön ennyi új ember ilyen fontos posztokon együtt. a választ látjuk azóta. nyilván, lehetne ellenpéldát is hozni, ezért mondom, hogy kockázatvállalás, de szerintem alacsony.
szempont persze az is, hogy 1-2 év múlva vajon mennyiért tudnánk első számú kapust hozni. Verbruggen szerződése 28-ban jár le, tehát leghamarabb 2 év múlva lehetne viszonylag alacsonyabb áron elhozni, 3 év múlva ingyen. Dibu Martineznek 29ig van szerződése, tehát ő sem lesz olcsó a következő években. nem tudom, hogy kik vannak még Deco kapus listáján, de ha most csak ezt a két, már felmerülő nevet nézem, akkor ez szintén inkább amellett szól nekem, hogy most kell kapust venni, ha van jó lehetőség.
az is egy szempont persze, hogy Stéga egyáltalán rábeszélhető-e a távozásra és mennyiért lehetne eladni, nekem erről semmi infóm nincs. azt nehezen látom magam előtt, hogy ő üljön a padon és elfogadja, hogy csak BL kapus, másrészt a Garciás hírekből nem úgy tűnik, hogy neki oké lenne, ha nem véd BL-ben.
Valoszinuleg nem akartak Yamal-al 2 ev mulva megint hosszabbitani evi 20-30 millaert. + ezzel a 15 millas fizuval most kb. jeleztek, hogy ha barki ide akar jonni, legyen akarmekkora sztar, ez a max amit esetleg megkaphat.gránit írta: ↑2025.05.27. 23:58:47Ahogy a már megtörtént esetek mutatják, nem szabad ennyire hosszú távra hosszabbítani, nagyon kockázatos, addig bármi történhet. Szóval Raphinha hosszabbításának 2028-ig örülök, mert az nem annyira hosszútávú, de annak nem örülök, hogy Yamallal 2031-ig hosszabbítottunk. Természetesen nem Yamal a probléma, és nem is maga a hosszabbítás (annak nagyon örülök, főleg nem 1:1-ben a használható emberekkel hosszabbítani és őket megtartani a legpraktikusabb), hanem a dátum.
Nagyon egyetértek azzal, hogy kezdőkapusra van szükségünk.
Megmondom őszintén, fogalmam sincs, ki ez a Joan Garcia. Többször is kellett, hogy lássam, mert több Espanyol-meccset is láttam a szezon során, de egyáltalán nem tűnt fel, nem maradt meg.
Az én választásom Meret lenne, de Verbruggen leigazolása miatt sem bánkódnék.
A múltkori írásod meg most értelmet is nyert, a 2031-ig való hosszabbítással. Látod, ennek már nem örülök. Raphinha hosszabbításának 2028-ig igen, mert az nem olyan nagyon hosszútávú. De 2025-ben 2031-ig hosszabbítani, nagyon kockázatos, 15 milliós fizetéssel. Fati pont így maradt a nyakunkon, eladhatatlanul. Nem engedi eladatni magát, akkor lőttek a 14 milliós fizujának. És még csak nem is 2026-ben jár majd le a szerződése, hanem csak 2027-ben. Még két év szenvedés vár ránk vele kapcsolatban. Hasonló Lenglet sztorija, Bartomeuék egyik utolsó trollkodása volt vele ezer évre hosszabbítani, 12 milliós fizetésért. Az ilyenek zavarnak nagyon. Nem az, ha egy aranylabdás szintű játékos két hátralevő évéhez még egy harmadikat hozzáadunk.
Ahogy a már megtörtént esetek mutatják, nem szabad ennyire hosszú távra hosszabbítani, nagyon kockázatos, addig bármi történhet. Szóval Raphinha hosszabbításának 2028-ig örülök, mert az nem annyira hosszútávú, de annak nem örülök, hogy Yamallal 2031-ig hosszabbítottunk. Természetesen nem Yamal a probléma, és nem is maga a hosszabbítás (annak nagyon örülök, főleg nem 1:1-ben a használható emberekkel hosszabbítani és őket megtartani a legpraktikusabb), hanem a dátum.
- szbsz
- Capitá del Barça
https://x.com/eurobarcahu/status/1927456944970670296 Tek döntött, szóval mindegy is.
Stegen képes extra teljesítményre még mindig, én biztos vagyok benne, hogy nem fogjuk eladni idén, három kapus meg felesleges lenne és akkor Penaról még nem is beszéltem.
Btw rohadt idegesítőek az X-en #Stegenout-ozó arab bot accountok, ma már letiltottam vagy 200-at de még mindig jönnek szembe.

"Some people think football is a matter of life and death. I don't like that attitude. I can assure them it is much more serious than that"
- fanbarca
- Entrenador del Barça
Azóta már cáfolva lett, nem zárta még be az ajtót előttünk. De állítólag a City is akarja.szbsz írta: ↑2025.05.27. 11:24:21https://x.com/MatteMoretto/status/1926984436769317098 A Pl-be akar menni, szóval már mindegy.![]()
Kár érte, pedig én is megnéztem volna a kapunkban, de gondolom nem akart versenyezni a kezdőért Stegennel...
més que un club
. Mielőtt belemerülnèl a gúnyolódásba, gondoltam szólok, hogy mindezt a Mundo is lehozta ma. ... már amennyiben ez neked hitelesnek számít.szbsz írta: ↑2025.05.27. 19:14:18Azért az úgy érdekes mert Tek most készül éppen hosszabbítani 27-ig, a német válogatott első számú kapusát meg mégse adjuk már el, ha nem muszáj...soadroli írta: ↑2025.05.27. 12:43:55Barcelona have enquired about Brighton’s goalkeeper Bart Verbruggen.
He is high on the club’s list alongside Joan Garcia. @Santi_J_FM
Joan Garcia situation:
- Barcelona have decided to make a move for him — “going all out” for him.
- The player’s agents want him to join Barça.
- He only wants a starting role.
- He will not accept being loaned out.
- He will make a final decision this week. @relevo
Relevo, Santi_J_FM, ezek aztán hiteles források lehetnek...![]()
- bence0330
Fati már gyakorlatilag fél lábbal kint van, és még meg sem kezdődött az átigazolási piac.

- szbsz
- Capitá del Barça
Azért az úgy érdekes mert Tek most készül éppen hosszabbítani 27-ig, a német válogatott első számú kapusát meg mégse adjuk már el, ha nem muszáj...soadroli írta: ↑2025.05.27. 12:43:55Barcelona have enquired about Brighton’s goalkeeper Bart Verbruggen.
Joan Garcia situation:
Relevo, Santi_J_FM, ezek aztán hiteles források lehetnek...

Úgyis marad mindenki. És hozunk kb 2 új embert. Sluszpasz.
Barcelona have enquired about Brighton’s goalkeeper Bart Verbruggen.
Joan Garcia situation:
Joan Garcia situation:

- szbsz
- Capitá del Barça
https://x.com/MatteMoretto/status/1926984436769317098 A Pl-be akar menni, szóval már mindegy.

Kár érte, pedig én is megnéztem volna a kapunkban, de gondolom nem akart versenyezni a kezdőért Stegennel...
Barcelona’s idea is to sign Joan Garcia as the NUMBER 1 goalkeeper.
The club wants him to be a regular STARTER.
[@CatalunyaRadio]
Nekem tetszene ha jönne és vinné a Ligát, BLre meg lenne TS. A másik két kapusunktól meg elköszönnék.
The club wants him to be a regular STARTER.
[@CatalunyaRadio]
Nekem tetszene ha jönne és vinné a Ligát, BLre meg lenne TS. A másik két kapusunktól meg elköszönnék.
- bence0330
Ja, erre is van stat az utolsó oszlopban. Pl. söprögetés címszó alatt, de ez nehezebben mérhető, mert nem mutat eredményességet, így nyilván Pena toronymagasan vezeti azt 90 percre vetítve, Tek meg toronymagasan a második, ez a stílusunkból adódik, rengeteget futnak ki. A passzjátékot sem látom elég objektívnek a hossszú labdáknál, nagyon nem mindegy, milyen a csapatod, kik vannak elől, hogy tartják meg a labdát, hogy mozognak, hogy nyernek párharcot, túl sok változó. Van egy jól kinéző stat, a 16-oson belülre érkező keresztezések lefülelése, ebben a második legjobb a ligában, ebben a mi kapusaink pont nem jók.