Remélem nem lesznek megint a klub által fizetett lejárató kampányok a játékosaink ellen.
Marc-André ter Stegen
Ter Stegen is frustrated with his situation. He wants to stay at Barça, but if he’s not the starter, he may leave.
If forced out, he won’t make it easy — his contract runs till 2028 and he’s not giving up much salary. @sport
If forced out, he won’t make it easy — his contract runs till 2028 and he’s not giving up much salary. @sport

-
- Llegenda del Barça
szerintem is ilyesmi lehet. el tudom képzelni, hogy ilyenkor kikérik az orvosok meg erőnléti szakemberek véleményét, hogy mondjanak valami valószínűséget a játékos jövőbeli elérhetőségéről az adott sérülések fényében, és mérlegelnek.Troym írta: ↑2025.06.04. 11:53:37Azért látják edzéseken, vannak adataik és az edzői stáb megfigyelései.
Gondolom sem a gerincműtét, sem az ACL nem múlik el nyomtalanul, de utóbbi egész biztos.
Mivel nem volt kapustéma 2 hónapja, ameddig TS sérült volt, majd hetek óta viszont van, ezért arra tippelek, hogy felépülése óta látják, hogy gond van Stegen térdével, az nekem nem indok, hogy Garcia piaci lehetőség, mert 3 hónapja is az volt, de kb áprilisig senki egyszer nem említette kapus igazolását.
Még a bajnoki arany megszerzése után is volt, hogy Tek védett...
az utóbbi szűk 10 év sérülései TS-nél. összesen 7 kisebb-nagyobb térd sérülés, ebből kettő műtét, ACL-ből jön vissza. ezek mellett ugye a gerincműtéte, illetve a tény, hogy jövőre 34 éves. ha ezeket veszem, bőven van ok a szkepszisre vele kapcsolatban, ezt érzik a vezetésben is. és mivel van lehetőség viszonylag olcsón hozni jó kapust, ezt most meglépik, vállalva a kockázatot, hogy beválik-e. szerintem teljesen védhető álláspont.
Csak arra tudok gondolni, nem bíznak abban hogy sérülés nélkül kibírja. Sokat nem keres az fix (6.5m). Sérülésénél anno az ég világon semmi nem történt, és mégis leserult egy évre. Torghelle jutott eszembe róla, mikor öltözés közben megserult. Most lett 33,lehet hogy nem gyógyult meg tökéletesen

Esetleg Flicknek van vele gondja, bár Gamperen kívül nem volt hír ilyenről
94:39 6 - 1
- Chino
- Llegenda del Barça
Túlságosan túl van lőve ez a rengeteg kapott gól téma, nagyon berögződött az az Inter téma, de ha a többi 58 meccset nézzük, már más a kép. Az utóbbi 5-6 évben talán abban a 20 gólos szezon volt, ami kilóg a sorból, de azt nem tudom, hogy meg tudjuk-e még egyszer ismételni. Amúgy mindig megvolt a 38-39 gól, még ha MAtS egész szezonokat hozott is. Persze számított a kapusposzt, nem is kicsit (lásd pl. Inter) a némettel biztosan megúsztuk volna en bloc kevesebbel, de nem biztos, hogy annyira szignifikáns különbséggel. Emiatt nem mondanám, hogy a védelmünk gáz és nyeljük a gólokat.Barcaman1993 írta: ↑2025.06.04. 11:35:03Az a baj Ter Stegennel, hogy kiszámíthatatlan az elérhetősége. 8 évig egy jó szintet hozott, most kihagyott egy évet, előtte meg egy felet. Gondolom akarunk egy megbízható kapust aki elérhető és akár növelni is tud a szinten. Ez szerintem bőven támogatható, mert a kapusposzton tényleg gyengébbek voltunk ebben a két évben, de azt nem hiszem, hogy a védekezés problémáit ez oldaná meg, max. egy kicsit enyhítene rajta. A fő munka ott van, hogy az egyéni kapitális hibákat leredukáljuk.
A Real a 33 éves Courtoinak nem hogy kifuttatná a szerződését, ne adj' Isten új kapust kezdene keresni, hanem hosszabbítanak vele. Nem is csoda, mert nem egyszer ő mentette meg őket, simán top3 volt Európa szinten. Rá is építenek még hosszú távon, pedig ha a német sérülékeny, akkor Courtois is bőven az (jelenleg is) Akkor ők mit mondjanak a védelemre.
Egy ter Stegennel is még meglehetnénk idén, a legjobb az lenne szerintem, ha Pena és Tek menne, Garcia megkapná a bajnokságot, MAtS pedig a kupasorozatokat. Az előbbi már valamennyire ismeri ezt a közeget, tudna tapasztalatot szerezni, ismerkedni a csapat stílusával, elkezdeni beletanulni, a németet pedig egyelőre szívesebben is látnám mondjuk a Bl-ben, ha lesérül pedig még mindig ott lenne a JG. Arról nem is beszélve, hogy fogalmunk sincs arról, hogy Garcia mennyire megbízható sérülékenységet tekintve.
Egy évig ez még szerintem jó és egészséges megoldás lehetne, ha így elosztanák.. Mindketten kapnának bőven meccset, ter Stegen is bőven mehetne így a válogatottba, a csapatban talán neki van a legprofibb hozzáállása nem gondolom, hogy ne lehetne vele megbeszélni. Itt Garcia inkább, aki felvet kérdéseket, fogalmunk sincs mit beszéltek Decoval vagy Flick hogyan gondolja a dolgokat. .
Forca Barca!!!!
Azért látják edzéseken, vannak adataik és az edzői stáb megfigyelései.
Gondolom sem a gerincműtét, sem az ACL nem múlik el nyomtalanul, de utóbbi egész biztos.
Mivel nem volt kapustéma 2 hónapja, ameddig TS sérült volt, majd hetek óta viszont van, ezért arra tippelek, hogy felépülése óta látják, hogy gond van Stegen térdével, az nekem nem indok, hogy Garcia piaci lehetőség, mert 3 hónapja is az volt, de kb áprilisig senki egyszer nem említette kapus igazolását.
- Barcaman1993
- Director del Fútbol
Az a baj Ter Stegennel, hogy kiszámíthatatlan az elérhetősége. 8 évig egy jó szintet hozott, most kihagyott egy évet, előtte meg egy felet. Gondolom akarunk egy megbízható kapust aki elérhető és akár növelni is tud a szinten. Ez szerintem bőven támogatható, mert a kapusposzton tényleg gyengébbek voltunk ebben a két évben, de azt nem hiszem, hogy a védekezés problémáit ez oldaná meg, max. egy kicsit enyhítene rajta. A fő munka ott van, hogy az egyéni kapitális hibákat leredukáljuk.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Stegen szerintem az egyik legjobb kapus a jelenlegi futball mezőnyben. Ha ő megremegett,-bár én nem emlékszem olyan hú de nagy bakira tőle- akkor egy nemzetközi színtéren teljesen tapasztalatlan kapus mit fog csinálni? Itt olyan nyomás lesz rajta egy sima bajnokin is-a fórumról nem is beszélve-,amiben neki még nem volt része. Értem én,hogy végre talán igazolunk pénzért,ennek üzenet értéke van,és az új mindig izgalamasabb,de én csodálkoznék,ha ez a fiú bevállna.
„Az egyik oldalon van egy csapat. A másik oldalon is van egy csapat, amiben ott van Lionel Messi. Az úgy egy teljesen más történet. Amikor az emberek különböző csapatokat elemeznek, emlékeztetniük kell magukat arra, hogy ez az egy ember mindent megváltoztat. Vele másképp néz ki egy csapat.”
- hajnesz
- Entrenador del Barça
Én pont azt gondolom(lehet tévesen), hogy sportszakmai érvek állnak emögött. Egyszerűen úgy érzem, hogy elfáradt ez a kapcsolat, és kell a frissesség a kezdő kapus poszton. Nem beszélve arról, hogy nagy meccseken rendre megremegett a lába az elmúlt pár évben, bár tény, hogy nem ez az első számú hiányposzt a csapatban.bence0330 írta: ↑2025.06.04. 01:00:36
Szerintem semmiképp nem sportszakmai okok miatt akarjuk elküldeni, és abban sem kételkedem, hogy ha maradna, akkor Garciával meccselne a kezdőért, nem harmadik lenne Tek mögötött. Viszont a fizetése elvileg nem kevés, bár erről elég eltérő hírek vannak, a Capologyn nem túl régen jelentősen visszavették, csak bruttó 6 körül jár, ami nem sok, de vannak források, amik ennek legalább a kétszeresét írják, én azt tippelném igaznak. Szerintem úgy sakkozunk, hogy ha jönne Garcia mondjuk TS fele fizetéséért, és Tek cserekapusnak mindenképp jó, akkor így tudunk helyet keríteni az ffp keretbe valahol máshol.
De kétlem, hogy TS menne.
- bence0330
- Az Év Fórumozója 2022 & 2024
Szerintem semmiképp nem sportszakmai okok miatt akarjuk elküldeni, és abban sem kételkedem, hogy ha maradna, akkor Garciával meccselne a kezdőért, nem harmadik lenne Tek mögötött. Viszont a fizetése elvileg nem kevés, bár erről elég eltérő hírek vannak, a Capologyn nem túl régen jelentősen visszavették, csak bruttó 6 körül jár, ami nem sok, de vannak források, amik ennek legalább a kétszeresét írják, én azt tippelném igaznak. Szerintem úgy sakkozunk, hogy ha jönne Garcia mondjuk TS fele fizetéséért, és Tek cserekapusnak mindenképp jó, akkor így tudunk helyet keríteni az ffp keretbe valahol máshol.NewNagyatyesz írta: ↑2025.06.04. 00:42:02Én nem követtem az Espanol meccseit, így nem tudom milyen kapus Garcia. Az hogy kapust igazolunk jó dolog, bár szerintem vannak fontosabb posztok.
Viszont! Bár bírom Tek-et, de hiba őt itt tartani Stegennel szemben. A német jó kapus, kapusként még jó korban van. A lengyel már kevésbé. Én őt engedném el, maradna Stegen és Garcia. Azért Garcia most jön egy nagy csapathoz, ahol nagyobb nevek is besültek már. Kívánom hogy ne így legyen, de nyugodtabb lennék ha nem Tek lenne az alternatívája
De kétlem, hogy TS menne.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
-
- Barça B
Én nem követtem az Espanol meccseit, így nem tudom milyen kapus Garcia. Az hogy kapust igazolunk jó dolog, bár szerintem vannak fontosabb posztok.
Viszont! Bár bírom Tek-et, de hiba őt itt tartani Stegennel szemben. A német jó kapus, kapusként még jó korban van. A lengyel már kevésbé. Én őt engedném el, maradna Stegen és Garcia. Azért Garcia most jön egy nagy csapathoz, ahol nagyobb nevek is besültek már. Kívánom hogy ne így legyen, de nyugodtabb lennék ha nem Tek lenne az alternatívája
Ha a stáb döntött (márpedig a hírek arról szólnak), akkor Stegának komolyan el kellene gondolkodnia a távozáson, mert a kispadon ülve, harmadik számú kapusként bukja a válogatottságát is. Természetesen jogában áll a tartalék tartaléka státuszt és a magas jövedelmet választani, és ezért nem is hibáztatnám.Asensi írta: ↑2025.06.03. 16:45:25Kb. annyira jók ezek a statisztikák, hogy biztos el lehet velük adni valamit. (hirdetést, újságot stb)
Segítségükkel a krumplit és az almát is össze lehet hasonlítani.
Egész más az Espanolban játszani, mint a Barcelonában. Más a pálya, más a közönség, más a két csapat múltja, mások az elvárások. Más csapattársak, más taktika, más meccs-szám. időnként még az ellenfelek is mások, vagy azért mert nem a La Ligából vannak, vagy azért mert a Barca ellen az élete meccsét akarja játszani, az Espanol ellen meg nem. Előny, hogy legalább ugyanabban a városban él.
Ahogy ter Stegen mondta, jöhet bárki és mutassa meg mit tud. Addig viszont felelőtlenség az elsőszámú kapus posztot ajánlani bárkinek statisztika alapján. És ez a hosszú sérülés után lévő ter Stegenre is igaz.
Kb. annyira jók ezek a statisztikák, hogy biztos el lehet velük adni valamit. (hirdetést, újságot stb)
Segítségükkel a krumplit és az almát is össze lehet hasonlítani.
Egész más az Espanolban játszani, mint a Barcelonában. Más a pálya, más a közönség, más a két csapat múltja, mások az elvárások. Más csapattársak, más taktika, más meccs-szám. időnként még az ellenfelek is mások, vagy azért mert nem a La Ligából vannak, vagy azért mert a Barca ellen az élete meccsét akarja játszani, az Espanol ellen meg nem. Előny, hogy legalább ugyanabban a városban él.
Ahogy ter Stegen mondta, jöhet bárki és mutassa meg mit tud. Addig viszont felelőtlenség az elsőszámú kapus posztot ajánlani bárkinek statisztika alapján. És ez a hosszú sérülés után lévő ter Stegenre is igaz.
Barcelona want Ter Stegen to leave because the choice is Joan Garcia and Szczesny.
However, Ter Stegen has a 3-year contract and can do whatever he wants. @ffpolo
However, Ter Stegen has a 3-year contract and can do whatever he wants. @ffpolo

Akkor kérem Oblakot, ő is jobb lenne, mint Tek.
Egy kapus első számú feladata védeni, Tek a szezon végére 1-1 fellángolás mellett Penává szelidült, TS meg kérdőjel milyen állapotban van.
Visszatérve Garciára, itt egy 23 éves kapus, aki spanyol válogatott kerettag, Laliga legjobbja és keressük miért nem jó? Mert még nincs itt
Nem tudom mennyire jók a stat oldalak, de sokatmondó:
Garcia: XGoT 7.5, tehát 7.5 góllal többet akadályozott meg, mint az átlag és teljesítménye 7,4
Tek: XGoT 0.1, tehát pont annyi gólt kapott, mint az átlag, teljesítménye 6,9
Egy kapus első számú feladata védeni, Tek a szezon végére 1-1 fellángolás mellett Penává szelidült, TS meg kérdőjel milyen állapotban van.
Visszatérve Garciára, itt egy 23 éves kapus, aki spanyol válogatott kerettag, Laliga legjobbja és keressük miért nem jó? Mert még nincs itt

Nem tudom mennyire jók a stat oldalak, de sokatmondó:
Garcia: XGoT 7.5, tehát 7.5 góllal többet akadályozott meg, mint az átlag és teljesítménye 7,4
Tek: XGoT 0.1, tehát pont annyi gólt kapott, mint az átlag, teljesítménye 6,9
- szbsz
- Capitá del Barça
Szerintem is amúgy! Vagy az Atleticohoz Oblak utódjának, jobban is illene oda imo!
Nálunk egy kapusnak lábbal is ügyesnek kell lennie, amolyan "hamis söprögető" feladatot is el kell látnia, úgy rémlik ő egyáltalán nem jó lábbal...
"Some people think football is a matter of life and death. I don't like that attitude. I can assure them it is much more serious than that"
Ugyanaz az ügynöke, mint Olmonak, én bízom benne, hogy ide lehet hozni. Ha nem akar költözni, otthagyni a családját, de továbblépne, akkor belemehet.
Laliga legjobb kapusa jelenleg, muszáj hinni, hogy tényleg ilyen jó, ennyi erővel az is lutri mennyire építi vissza magát TS és mennyire marad kedve focizni Teknek.
- szbsz
- Capitá del Barça
Nem nagyon jut eszembe kapus aki egyértelműen jobb mint ő és az ára is elfogadható lenne...
Akit sokan emlegetnek, mint lehetőség az Joan García, neki 25M lenne az ára, cserébe elég lutri, lehet soha a büdös életben nem hoz még egy hasonló szezont mint idén...
Még Diburól láttam pletykákat, ő 40M körüli összegbe kerülne, cserébe nem akkora lutri, viszont 33 éves lesz idén.
Nem tudom, nekem egyik opció se túl szimpatikus, inkább adnék még egy lehetőséget Stegennek, hátha Flick őt is összerakja jövőre mint, ahogy azt megtette jópár játékosunkkal mióta itt van.
Akit sokan emlegetnek, mint lehetőség az Joan García, neki 25M lenne az ára, cserébe elég lutri, lehet soha a büdös életben nem hoz még egy hasonló szezont mint idén...
Még Diburól láttam pletykákat, ő 40M körüli összegbe kerülne, cserébe nem akkora lutri, viszont 33 éves lesz idén.
Nem tudom, nekem egyik opció se túl szimpatikus, inkább adnék még egy lehetőséget Stegennek, hátha Flick őt is összerakja jövőre mint, ahogy azt megtette jópár játékosunkkal mióta itt van.
"Some people think football is a matter of life and death. I don't like that attitude. I can assure them it is much more serious than that"
ter Stegen may have to reconsider his situation.
ter Stegen is currently considered Germany NT first-choice goalkeeper, and if he wants to keep that spot in next summer’s World Cup, he must play regularly.
If Barça signs a new goalkeeper, it makes sense for competition for the starting spot to begin, especially if the newcomer has a strong reputation.
[Mundo Deportivo]
ter Stegen is currently considered Germany NT first-choice goalkeeper, and if he wants to keep that spot in next summer’s World Cup, he must play regularly.
If Barça signs a new goalkeeper, it makes sense for competition for the starting spot to begin, especially if the newcomer has a strong reputation.
[Mundo Deportivo]

Flick: "Ter Stegen? He's ready. We have to talk about what we want to do. So we have to wait and decide when the right time is for him to come back."

Barcelona are clear — it does not matter if Ter Stegen returns early, Szczesny will remain the FIRST choice goalkeeper this season.
The decision has been made and it will not change, especially in the Champions League. [@sport]
The decision has been made and it will not change, especially in the Champions League. [@sport]

- bence0330
- Az Év Fórumozója 2022 & 2024
Elvileg áprilisban már visszatérhet. Tek, hacsak nem romlik le közben, remélem, hogy marad minimum a BL-ben a csapatban, már ha akkor még állunk ott is. Szerintem vele nem úsztuk volna meg az első Benfica meccset, Tek igazi nagy meccsesnek tűnik, TS ennek az ellenkezője, visszatérve meg gondolom pláne, akkor eleve nem túl magabiztos egy kapus. Bajnokikon részemről visszatérhet a kapuba.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
kis bulvár: válnak az asszonnyal, reméljük kövi szezonra összekapja magát testileg-lelkileg.

Ter Stegenhez elég nehéz aKi zért bárkit is mérni, visszalépés lesz kapus poszton ez az egy év (ha meggyógyul rendesen), jöhet Szczesny vagy bárki más.Barcaforever írta: ↑2024.09.23. 18:18:34Nem tudom ti, hogy vagytok vele, de nekem összeszorul a gyomrom, ha Pena közelébe kerül a játék, ordító a különbség a 2 kapus között. Legutóbb a német sérülése alatt védett és kis túlzással, ami kapura ment az gól is lett, akkor kaptunk 4 meccsen valami 12 gólt, vagy valami hasonló horribil szám volt. Nélküle nagyon nehéz lesz.
Ki van még 10 éve itt az első keretben? 5 éve még hemzsegtek az ilyen játékosok. Még csapat kapitányt is nehéz utána választani (Araujo és de jong is sérült)
94:39 6 - 1