Szerintem is amúgy! Vagy az Atleticohoz Oblak utódjának, jobban is illene oda imo!
Nálunk egy kapusnak lábbal is ügyesnek kell lennie, amolyan "hamis söprögető" feladatot is el kell látnia, úgy rémlik ő egyáltalán nem jó lábbal...
Szerintem is amúgy! Vagy az Atleticohoz Oblak utódjának, jobban is illene oda imo!
Ugyanaz az ügynöke, mint Olmonak, én bízom benne, hogy ide lehet hozni. Ha nem akar költözni, otthagyni a családját, de továbblépne, akkor belemehet.
Ter Stegenhez elég nehéz aKi zért bárkit is mérni, visszalépés lesz kapus poszton ez az egy év (ha meggyógyul rendesen), jöhet Szczesny vagy bárki más.Barcaforever írta: ↑2024.09.23. 18:18:34Nem tudom ti, hogy vagytok vele, de nekem összeszorul a gyomrom, ha Pena közelébe kerül a játék, ordító a különbség a 2 kapus között. Legutóbb a német sérülése alatt védett és kis túlzással, ami kapura ment az gól is lett, akkor kaptunk 4 meccsen valami 12 gólt, vagy valami hasonló horribil szám volt. Nélküle nagyon nehéz lesz.
Valóban, ez is egy olyan momentum, amiben MAtS kiemelkedő volt, Pena viszont meg sem tudja közelíteni. A német nagyon tudta, hogyan kell a védelmet irányítani. Ugyan nem látványos dolog, viszont nagyon fontos. Ugyanakkor hiába hozunk most mondjuk egy Navast, nem hiszem, hogy ebben fel tudna egy kicsit is nőni ter Stegenhez.ElBartimaeus írta: ↑2024.09.23. 21:40:50Szegény ember, egész életében közeli második volt a válogatottban, kiválóan védett bravúrokkal, kevés - szinte semmi - potyával, stabil passzjátékkal. Végre előléphetett elsőnek, aztán kap egy ilyen sérülést.
Nekünk is hatalmas érvágás, Pena nem egy életbiztosítás, de talán nem is az egyéni teljesítménye miatt. Nem rég láttam egy videót ahol a védők célzott kommunikációjáról volt szó profi csapatoknál. A lényege, hogy általában hátulról indul az, amit a csapat csinálni fog, ennél fogva kulcskérdés, hogy mit tesz bele a kapus. Tavaly is sokkal több gólt kaptunk és leesett több védő teljesítménye, amikor Pena védett. Érdekes lesz az idény, tavaly nagyon sok elment azon a pár hónapon, amíg nem volt a német (és teljesen rányomta a bélyegét a szezonra).
A 7-8 hónapos kihagyás azt jelenti, hogy számára az idény véget ért. Végtelenül sajnálom. Jól alakult a Liga, csapatkapitányként tolhatta volna végig. A válogatottban is most hárult el az akadály (Neuer). Ilyen balszerencsét egyetlen sportoló sem érdemel.Barcaforever írta: ↑2024.09.23. 18:18:34Nem tudom ti, hogy vagytok vele, de nekem összeszorul a gyomrom, ha Pena közelébe kerül a játék, ordító a különbség a 2 kapus között. Legutóbb a német sérülése alatt védett és kis túlzással, ami kapura ment az gól is lett, akkor kaptunk 4 meccsen valami 12 gólt, vagy valami hasonló horribil szám volt. Nélküle nagyon nehéz lesz.
Megtámasztotta teljesen feleslegesen az ellenfél játékosa, ezáltal megbillent, teljesen másként érkezett a földre a levegőból, mintha csak simán ugrott volna Ráadásul egy lábbal érkezett a földre teljes testsúlyával. Rendkívül peches volt, de ha nem billentik ki, nincs sérülés.
Én is így voltam, szerintem talajfogáskor történt a dolog.Tobias88 írta: ↑2024.09.23. 16:46:47Próbáltam lassítva is nézni, de nem látom hogy mibe sérülhetett meg ennyire.
https://www.youtube.com/watch?v=hUuj7GFEz30
Egyre emlékszem. Valami német, ter Stegennek hívták azt hiszem.
Kapott egyet a térdére, de az is lehet, hogy a földetérésnél volt a gond, nekem nem egyértelmű. A lényeg, hogy hordágyon, könnyek közt távozott, és alighanem vége a szezonjának.
ocsike83 írta: ↑2024.03.18. 12:06:13Illetve, ha nem ment Pena-nak, kipróbálhatta volna a másik 2 cserekapust is. Nyilván a védelemnek sem jó, ha állandóan más van mögöttük, de tényleg a végén már szinte semmit sem fogott.
Ter Stegen-re én most a vezetőség helyében nagyon rámennék egy akár pályafutása végéig szóló szerződéssel, mert látszik, hogy ő az alfája és az omegája mindennek. Akár még vezéráldozatot is hoznék érte (pl: FDJ), ha másképpen nem megy.
Már jó pár hírportál lehozta, hogy a Bayern München őt szeretné Neuer utódjának. És, hát azért ő mégis egy német, akinek gondolom nagy álma ott védeni.