Bátor irányítóké a szerencse.....
Amúgy igen, ha mondjuk egy BL indulás a célom, amit jellemzően elér a csapat, de 2-3 éve nem.
Gabri Veiga most igazol vissza Európába a Portóba, és azt olvastam Cancelo és Laporte is jönne vissza. Mind2 játékos érdekes lehetne számunkra 2-3 évre, 31 évesek lettek májusban.
Lejáróban a szerződése, nem hajlandó hosszabbítani, és az egész Milan összeomlott, így lementek az értékek, plusz mivel nemhogy BL-ben, hanem sehol nem indulnak, már ez sem érv a maradásra (persze ez az Al Hilalban pont nem téma, de gondolom egy kicsit mégiscsak számít, ha BL-ben lennének, nem menne szívesen.FcBarcelona1 írta: ↑2025.06.06. 18:06:27Romano szerint Theo Hernandez megy az Al Hilalba 30 millió! euróért.
Hát nálam ez a nyár meglepetése, pedig még el sem kezdődött az átigazolási szezon. Nemrég még 70 milliós árcéduláról olvastam vele kapcsolatban ilyen PSG, Real szintű csapatokról pletykáltak
Ajax padjára már Heitinga aláírt.superman írta: ↑2025.06.05. 10:18:55Én a Leverkusent olvastam pár hónapja, ők ugye azóta kinevezték Ten Haagot. Meg talán volt egy MU-s pletyka, de az viccnek is gyenge. És még az Ajaxot is olvastam, ott nem tudom hogy áll az edző kérdés. Amúgy tényleg érdekes. Arab régióba ezek szerint nem akar visszamenni, mert oda biztosan lett volna lehetősége.
Én a Leverkusent olvastam pár hónapja, ők ugye azóta kinevezték Ten Haagot. Meg talán volt egy MU-s pletyka, de az viccnek is gyenge. És még az Ajaxot is olvastam, ott nem tudom hogy áll az edző kérdés. Amúgy tényleg érdekes. Arab régióba ezek szerint nem akar visszamenni, mert oda biztosan lett volna lehetősége.
Nem hiszem, hogy ez összefüggene Xabi Alonso távozásával. Tah 100 % volt, hogy idén elmegy, már két évvel ezelőtt elutasította a szerződéshosszabbítást, csak a kontraktus lejártára várt. Wirtz eligazolása is rég idő kérdése volt, már tavaly nagyon valószínűnek nézett ki, '25 is már egy "késői" dátumnak tűnt, főleg, hogy jövőre már lejáró szerződésű lesz, a klubnak is inkább az az érdeke, hogy most menjen, mert a hosszabbítást (egyelőre) ő is elutasította. A németeknek azért nem mindegy, hogy most kapnak 120+ milliót vagy jövőre a felét. Vele kapcsolatban sok csapatról pletykáltak, én is csak most láttam a Pool-nál először felbukkanni, viszont azt kétlem, hogy ők kiadnák azt a 150 milliót, amit írnak és kérnek érte. A Bayern viszont, mint legkomolyabb érdeklődő rég nagyon valós, ahogy szerintem a másik PL klub, a City is valószínűbb. Sokkal magasabb bért tudnak adni és az árát is ki tudják fizetni. Nem mellesleg sokkal logikusabbnak is tűnik, de Bruyne is lép nyáron, szükségük van egy klasszis utódra.
Mennyi pénzt?Andrsika írta: ↑2025.05.24. 08:16:30Mindegyik csapatnàl adósság hegyek vannak. Pénz van a barcánál amit évek óta nem lehet elkölteni. Nem értem kinek a fejéből pattant ki ez a Diazos dolog, de remélem kacsa! Egy korosodó játékosért ennyi pénzt soha nem adnèk.pep71 írta: ↑2025.05.23. 20:46:08Óriási hülyeség lenne..nem is fiatal, nem is olyan jó, különben a Pool nem engedné el. Piszok gyors , de elég egysikúan buta játékos , aki nem is egy gólvágó.szbsz írta: ↑2025.05.23. 19:37:42Romano szerint Wirtz közel a Poolhoz, a vételár 150M körül lehet!
Ha igaz és tényleg leigazolják annyiért, akkor valakit/valakiket el kell adniuk nagyobb összegért, szóval lehet mi leszünk a kulcs a transzferben. Tehát egyre valószínűbb, hogy Diazt el fogjuk hozni a nyáron, Poolnak kelleni fog a pénz nagyon, főleg mert Wirtzen kívül még akarnak igazolni többet is, Frimpong, Kerkez stb...
Adóssághegyek vannak a Barcanal, meg kell fizetni Yamalt, Raphit, ott a stadion is, remélem nem lesz eszetlen költekezés.
Mindegyik csapatnàl adósság hegyek vannak. Pénz van a barcánál amit évek óta nem lehet elkölteni. Nem értem kinek a fejéből pattant ki ez a Diazos dolog, de remélem kacsa! Egy korosodó játékosért ennyi pénzt soha nem adnèk.pep71 írta: ↑2025.05.23. 20:46:08Óriási hülyeség lenne..nem is fiatal, nem is olyan jó, különben a Pool nem engedné el. Piszok gyors , de elég egysikúan buta játékos , aki nem is egy gólvágó.szbsz írta: ↑2025.05.23. 19:37:42Romano szerint Wirtz közel a Poolhoz, a vételár 150M körül lehet!
Ha igaz és tényleg leigazolják annyiért, akkor valakit/valakiket el kell adniuk nagyobb összegért, szóval lehet mi leszünk a kulcs a transzferben. Tehát egyre valószínűbb, hogy Diazt el fogjuk hozni a nyáron, Poolnak kelleni fog a pénz nagyon, főleg mert Wirtzen kívül még akarnak igazolni többet is, Frimpong, Kerkez stb...
Adóssághegyek vannak a Barcanal, meg kell fizetni Yamalt, Raphit, ott a stadion is, remélem nem lesz eszetlen költekezés.
Óriási hülyeség lenne..nem is fiatal, nem is olyan jó, különben a Pool nem engedné el. Piszok gyors , de elég egysikúan buta játékos , aki nem is egy gólvágó.szbsz írta: ↑2025.05.23. 19:37:42Romano szerint Wirtz közel a Poolhoz, a vételár 150M körül lehet!