Ebben egyetértünk

Pedig még sajnáltam is, hogy nem vitték a VB-re
Ebben egyetértünk
mentálisan és fizikálisan is gyenge, 6ból 5ször rossz megoldást választó, kapu előtt bizonytalan, sokszor egyénieskedő, és egyébként gyakran még a united kezdőbe sem beférő szélső. így tudnám leírni, ahogyan united meccseken szoktam látni. persze, ez az amorim rendszer kinyír mindenkit, de Ten Hag alatt se volt jobb, engem kifejezetten idegesített, amikor néztem.davi10 írta: ↑2025.05.23. 11:31:20A hírek szerint a United-nél betelt a pohár, mindenki eladó. Garnacho-ra rámenni mennyire lenne rossz ötlet? Ha nem muszáj nem kínzom magam United meccsekkel, de amikor láttam elég ügyesnek tűnt. És erre még rájön az, hogy szerintem aki eljön abból a pöcegödörből, egyből szintet lép.
Igen, pár videót néztem már róla, mikor egyszer említetted, látszólag polcokkal van Martin felett. Ami önmagában nem egy nagy dicséret, de tényleg bármilyen megoldást elfogadok, hogy ő ne legyen időhúzó cserénél több jövőre. Én nem értem, miért kellett vele hosszabbítani. Flicket sem értem, tényleg a végén már meccsről meccsre menekítette ki hamar, elvileg ő is látta a gondot. Na mindegy.Chino írta: ↑2025.05.22. 23:44:19Martin ha minden igaz hosszabbít, de Torrents könnyen lehet, hogy jövőre elé kerül a sorban, elég sok forrás megerősítette az utóbbi napokban. Meg is hosszabbították a szerződését. Flick nagyon kedveli, rendszeresen fent van a felnőttekkel edzésen. Ugyanúgy mint Cubarsira és Yamalra számára is kidolgoztak egy személyre szabott edzéstervet, hogy könnyebben beilleszkedhessen az első csapatba.
Arujo-Pedri típusokat baromi nehéz leakasztani, próbálkoznak is azért, az utóbbi időben sok fiatal tehetséget hoztunk vagy éppen próbálkoztunk velük. Volt aki nem sikerült, mint Bergvall, Güler stb.
Martin ha minden igaz hosszabbít, de Torrents könnyen lehet, hogy jövőre elé kerül a sorban, elég sok forrás megerősítette az utóbbi napokban. Meg is hosszabbították a szerződését. Flick nagyon kedveli, rendszeresen fent van a felnőttekkel edzésen. Ugyanúgy mint Cubarsira és Yamalra számára is kidolgoztak egy személyre szabott edzéstervet, hogy könnyebben beilleszkedhessen az első csapatba. Tényleg nagyon jó játékos, beszélt is róla a német, nagyon tetszik neki, hogy fizikálisan rendkívül erős (185 cm, 80 kg, nagyon erős bal láb) mégis dinamikus. Jól támogatja a támadásokat, erős 1vs1-ben és védekezésben, főleg a megelőző szerelésekben kiemelkedő.bence0330 írta: ↑2025.05.21. 19:06:07Gerard Martinért bejelentkezhetne valaki. Az a baj, hogy elveszti az értékét kicsit a nyarunk még akkor is, ha jól sikerül, ha jövőre itt marad. Tényleg elképesztő a jelenléte a csapatban, olyan, mintha Flick azt mondta volna magában, hogy ehhh, én vagyok a legjobb edző, bitang a csapatunk, túl jók vagyunk, és hogy legyen némi izgalom, rakjuk be ezt a harmadosztályú játékost balra, aki az égvilágon semmiben nem jó, és akkor adunk egy kis esélyt az ellenfélnek. Idén hol elbírtuk, hol nem, inkább elbírtuk, komolyabb meccseken meg nem, de ekkora hendivel nem biztos, hogy ezt még egyszer végigvisszük így.
Ha ő jövőre itt lesz tényleg az első csapattal, az tragédiába torkollhat, ha mondjuk Baldé megsérül. De szerintem annyira rossz, hogy még stabil cserének is problémás. Baldét meg mindenképp sokat kell cserélni, mert a féloldalas játékunk miatt a posztja nagyon durva.
Nekem is a Lookman-Rashford vonal a szimpatikusabb, már ha elsősorban keretmélyítést terveznek Flickék több poszton bevethető támadóval. Viszont azt sem tartom elképzelhetetlennek, hogy nem csak csere szerepre terveznek, hanem egy Diaz-féle játékossal egyszerre hárman is fent lehetnek. Két szélen Diaz és Yamal, Raphinha pedig 10-esként Lewy/Torres mögött. Ha ilyesmiben gondolkozik Flick nem biztos, hogy rossz ötlet egy minőségi bal szélső, még ha nem is olyan mobilis. Rotáció/sérülés esetén sem lenne gond és a kezdő is erősödne.bence0330 írta: ↑2025.05.21. 19:06:07FcBarcelona1: tetszik az a 4 név amit írtál, Doku, Lookman, Paixao (Savinhoban nem vagyok biztos). Ezek a nevek nem vészesen drágák (Doku talán), pontosan olyan szintet képviselnek, akik legrosszabb esetben brutál cserék lesznek, de jó esélye lenne bármelyiknek, hogy beverekszi magát a kezdőbe Olmo helyett. Paixaoról nem tudom, kétoldalas-e, Doku nagyon, azért nálam az első, Lookmen is elég jó. És persze mellettük Rashford. Nagyjából ezek azok a nevek, akik pörögnek, elég jók, de nem tragikusan drágák. Ezek után is vannak biztos alternatívák, kis pénzért is bele lehet nyúlni, de Araujó-Pedri duó óta nemigen volt ilyenünk, hogy jó érzékkel kinéztünk egy fiatal, de azért már nem is túl fiatal játékost. De még lehet őket se számolnám, mert inkább jelennek szóló igazolás kéne, monduk 20 alattit nem hoznék. Szóval nem tudom, ki volt nálunk utoljára ilyen játékos. Nem okésra gondolok, hanem akivel tényleg belenyúltunk. Rakitic áll ehhez tán a legközelebb, 10 évvel ezelőttig mentem vissza. Jó lenne egy Kvara-féle telitalálat már valahonnan. Kicsit tényleg olyan érzésem van a sportigazgató-scount kapcsán, amit lejjebb is írtak, hogy mintha annyi lenne, hogy választanak 1-2-t azon nevek közül, amit mindenki ismer. Ez tényleg nem egy nagy szám. Alemany persze ezt legalább pazarul csinálta.
Én a Citys időszakában bírtam, de az elmúlt 1-2 évben akárhányszor belenéztem Bayern meccsbe, mindig kifejezetten gyenge volt. Gondolom ha Flick kifejezetten kéri, akkor rámennénk, de én nem csapnék le rá.
Hát akkor rakjuk le, aztán hozzuk! Annyiért bőven jobb mint Leao, Diaz, Rodrygo, stb. nyilván...
Nem kell srófolni az árát sehova, 58 millióért vihető abban a pillanatban ahogy valaki lerakja.
Diaznak nem örülnék amúgy annyira, csak Leaónál sokkal jobban. Jó, de ár-érték arányban a korát beleszámolva egyszerűen nem éri meg.Chino írta: ↑2025.05.21. 13:08:01Nagyon sok médium Diazt hozza most le, bár az árával kapcsolatban én mindenhol többet olvastam. (min. 80) A sajtó szerint Flick és Deco is őt favorizálná Nicoval szemben, mert centerként is bevethető. Személy szerint annyira nem vagyok elájulva a kolumbiaitól, ekkora összeget nem szánnék rá. Persze benne van a pakliban, hogy Raphinhának az idei teljesítménye nem tartós vagy FT se hozza ezeket a számokat, de jelenleg padra luxus, kezdőbe gyenge ennyi pénzért.bence0330 írta: ↑2025.05.21. 12:13:46Bármikor Diazt választanám Leao helyett, sokkal komplexebb, jobb játékos. 1v1-ben mindketten remekelnek, Leao ebben azért jobb, minden másban Diazt raknám előrébb. Tudatosabb, háromszor annyi melót tesz bele, a számaik hasonlóak (idén pontosan ugyanazok), jobban oldja meg a kényszerposztot, ha odakerül néha.
Tényleg csak a kora necces, de azért 4 jó év mindenképp van benne.
Leao most azért vicces, mert Felix-el van egy csapatban, és Felix kb Gavinak tűnik mellette munkamorálban. És amikor egy Felix köröz le valakit ebben, akkor nagy a baj.
A fizetése a másik kérdés. Lehet, hogy egy 6-7 körül meg lehet oldani (a jelenlegi 3,7-ből kiindulva), viszont a Pool is hosszabbítani akar és tekintve hogy a top3 kersőből kettő is elmegy valószínűleg ők is komolyat emelnek.
Állítólag Enzo Fernandezt vinné a Real és a Chelsea Rodrygot+casht kérne érte, talán ezért ugrott ki most a Nico-Madrid házasság. Jobboson én annyira nem emlékszem rá, de játékából adódóan ő inkább tükörszélső, nem tudom mennyire lenne neki komfortos.
Nagyon sok médium Diazt hozza most le, bár az árával kapcsolatban én mindenhol többet olvastam. (min. 80) A sajtó szerint Flick és Deco is őt favorizálná Nicoval szemben, mert centerként is bevethető. Személy szerint annyira nem vagyok elájulva a kolumbiaitól, ekkora összeget nem szánnék rá. Persze benne van a pakliban, hogy Raphinhának az idei teljesítménye nem tartós vagy FT se hozza ezeket a számokat, de jelenleg padra luxus, kezdőbe gyenge ennyi pénzért.bence0330 írta: ↑2025.05.21. 12:13:46Bármikor Diazt választanám Leao helyett, sokkal komplexebb, jobb játékos. 1v1-ben mindketten remekelnek, Leao ebben azért jobb, minden másban Diazt raknám előrébb. Tudatosabb, háromszor annyi melót tesz bele, a számaik hasonlóak (idén pontosan ugyanazok), jobban oldja meg a kényszerposztot, ha odakerül néha.
Tényleg csak a kora necces, de azért 4 jó év mindenképp van benne.
Leao most azért vicces, mert Felix-el van egy csapatban, és Felix kb Gavinak tűnik mellette munkamorálban. És amikor egy Felix köröz le valakit ebben, akkor nagy a baj.