Troym írta: ↑2025.05.19. 14:06:38
Szerintem becsapjuk magunkat.
A kérdés az, hogy mi a cél.
Ha az a cél, hogy belföldön mindent megnyerjünk, akkor minden szép és jó. Belföldön működik a "mindegy, hány gólt kapunk, ha eggyel többet lövünk, de ha nem, akkor is mindegy, úgyis a támadók a hibásak, mert miért nem lőttek még ennél is többet, négyet, ötöt, hatot, tízet, de mivel általában többet lőnek, mint amennyit kapunk, így nagy gond nincs"-féle hozzáállás.
Nálam mindig a BL a mérce, ami lehet az én hibám, de akik nem vagyunk 100%-ig elégedettek, valószínűleg hasonlóan látjuk a dolgokat, így ennek a felfogásnak a nevében szólnék. Természetesen az is egy vélemény, hogy belföldön nyerjünk meg mindent, kit érdekel a BL. Mivel nem ezt a véleményt osztom, így ezt most figyelmen kívül hagyom, amellett, hogy tiszteletben tartom azoknak a véleményét is, akik 100%-ig elégedettek.
Teljesen egyetértek, szerintem is becsapjuk magunkat. Legalább 10 éve, szerintem kb 12 éve. Azóta egyszer sikerült felérnünk a csúcsra. A bajnokságban nagyon kevesen büntetik azt a taktikát, amit játszunk. A legmagasabb szinteken sajnos büntetik. De a helyzet szerintem ennél is rosszabb, mert nem lehet mindent a taktikára kenni. Mindent a taktikára akarunk fogni, de az Inter elleni bekapottgólcunami még csak nem is a feltolt védekezésünk miatt történt. Simán elvesztettük a fejpárbajokat, a kapusunk semmihez sem tudott hozzászagolni, és nem csak azokban a helyzetekben volt világtalan, amikor egy az egyben vezették rá a labdát, mert olyan nagyon nem is volt. Egyszerűen kevés volt, és ez Cubarsí-ékról is elmondható. Nem csak a taktika hozza őket nehéz helyzetbe, amúgy is megvannak a korlátaik.
Ettől függetlenül én megtartanám Cubarsí-t, mert alig igazolhatunk, és így is kevesen vagyunk. Ha pedig nem 1:1-ben vagyunk, semmi értelme kiszórni valakit, hogy aztán feleannyi, negyedannyi stb pénzért illeszthessünk be új játékost, a fentiek fényében valószínűleg egy gyengébb játékost. Nálam ő egy tartalék lenne, egy nagy igazolás mögött.