Élő közvetítések
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
tényleg bárkitől képesek vagyunk 3 gólokat benyelni.
házifeladat nyárra megtanulni védekezni.
házifeladat nyárra megtanulni védekezni.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Remelem Ter Stegen terde azert megvan, eleg furcsa mozdulatot lattam.
-
- Entrenador del Barça
Szét vagyunk esve, egész meccsen.
Elég alibizős meccs.
Amúgy támadásban is nem kicsit van még hova fejlődnünk. Pl. Rafit 20x lehetett volna már indítani, de sosem indítják.
A támadásokkal sokszor annyira el vagyunk foglalva a védők gyűrűjében, hogy nem látjuk az érkező szabad embert. Stb.
Amúgy támadásban is nem kicsit van még hova fejlődnünk. Pl. Rafit 20x lehetett volna már indítani, de sosem indítják.
A támadásokkal sokszor annyira el vagyunk foglalva a védők gyűrűjében, hogy nem látjuk az érkező szabad embert. Stb.
Na végre... Lewy le 

Jamal tényleg Gyámál?
Meg kell hagyni, hogy jó az ellenfél.
ismét amatőr védekezési hiba
Meglepő, hogy Olmo nem melegít.
Semmi köze ennek az életkorához. Ahogy Raphinhának meg kb mindenkinek nálunk, 3 nagy helyzet kell,hogy egy bepattanjon. Raphiékat az némiképpen menti,hogy cserébe 8 helyzetet kidolgoznak, Lewával ellentétben.
Lewa ugyanúgy nem tud átvenni egy labdát, mint eddig. Majd lövetnek vele is egy gólt és mehet a statisztikába,hogy ma is fantasztikus volt.
Nem szoktam aranylabda témában kommentelni, de az biztos, hogy aki Yamal elé akar kerülni, annak nagyot kell mennie az idén. BL elődöntővel is abszolút esélyes erre az évre.
Még szerencse, hogy Lewa nem tudott beleérni!
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Kár, hogy vége a szezonnak, Yamal most kezdett el formába lendülni 

"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Yamal egy állat
Fermin is mer lőni .jobb is mint olmo
Fermin is mer lőni .jobb is mint olmo
Mit művel ez a gyerek? Közben Fermin!!!!?!
A pályán egyelőre nincs az a kimondottan ünnepi hangulat, Raphinha gránátvörös-kék haját leszámítva.
Jól van, lehet gálázni.
Jól van, lehet gálázni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára brazilfan 2025.05.18. 20:00:16-kor.
Ez a Pino gyerek nálunk is szaladgálhatna balszélen.