Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem egyáltalán nem fizikális problémákról van szó Dinhonál, és az tesz jót neki, ha mindig játszik. Majd szól ő ha elfáradt, vagy nincs kedve játszani. Az az érzésem, h nagyon kikezdték szegényt a vb után, és ilyenkor természetes, h nincs játékkedve. Bár ÉN szeretek játszani, és bizonyítani, ha azt mondják, h most nem ment.ozsimiki írta:Hát van benne valami,de nem most! Mivel most nagyon fontos meccsek jönnek,és vagy 1olyan érzésem,hogy ezeken,Ronnie is magára fog találni...Game90 írta:Örülnék ha Ronnie végre összekapná magát, mert ez így nem lesz jó. Rijkaard helyében leültetném 1 meccsen a cserepadra. Neki is kéne egy kis pihenés.
Ronnienak megvan még a csaja?![]()
Hát van benne valami,de nem most! Mivel most nagyon fontos meccsek jönnek,és vagy 1olyan érzésem,hogy ezeken,Ronnie is magára fog találni...Game90 írta:Örülnék ha Ronnie végre összekapná magát, mert ez így nem lesz jó. Rijkaard helyében leültetném 1 meccsen a cserepadra. Neki is kéne egy kis pihenés.
Ronnienak megvan még a csaja?![]()
Csak Messiben érezni a tüzet! Saviolában a bizonyitási vágyat a többiek lazsálnak pl.: Deco 18 lővés 2 kapura 16 mellé már nem tom melyik meccsen de vmi hasonló voltSilvanus írta:Én még életemben nem láttam Ronaldinhot ennyire kedvtelenül, rosszul, pontatlanul játszani. Ez elég elszomorító így a Sevilla, a Chelsea, és a Madridi mérkőzések előtt. Remélem, hogy összekapja magát, mert szükség lesz egy két varázslásra tőle...
Egyet értek azzal, hogy pihennie kénevisca el barca írta:kispadra vele. lassu, körulményes, pontatlanok a passzai, kapura egyaltalan nem veszélyes. 1-2 meccs piheno jot tenne neki.
Formába fog jönni,hamarosan!Atesz írta:Remélem minél hamarabb formába fog lendülni, mert elég nekünk az, hogy Eto'o kiesett a csapatból, nem kell az, hogy még Ronaldinho se legyen hasznára a csapatnak.
ribbery nem játszott se a vb előtt olyan jól, sem pedig utána.ozsimiki írta:ReyesRonal.10 írta:Dinho holnaptol nagyokat fog játszani!!!!
de ha nem akkor az aranylabdát ööööööööö
messi,reyes,franciáknál a sebhelyes arcu vagy áá nem tom ez az az év amikor ujra kell szavazni a tavalyit!!!!!!!!
![]()
Te jól vagy?
Ribery tényleg érdekes lehet,de címek terén meg Roni a király! Csak hát az a fránya Vb...
ReyesRonal.10 írta:Dinho holnaptol nagyokat fog játszani!!!!
de ha nem akkor az aranylabdát ööööööööö
messi,reyes,franciáknál a sebhelyes arcu vagy áá nem tom ez az az év amikor ujra kell szavazni a tavalyit!!!!!!!!
Szia!ozsimiki írta:Hy Lio!
Az a gond,h a VB nagyon sokat fog számítani az Aranylabda szavazáson,ott meg Roni semmit sem mutatott,Messi allig játszott( s@gg pekerman) Eto'o ott se volt+most lesérült, Cannavaro-t mondják sokan,de előtte+utána semmi extra teljesítményt nem nyújtott...
Szóval érdekes lessz,remélem Roni feltámad nagyon hamar,és még akár 'meglepetést' is okozhat![]()