davi10 írta: ↑2025.05.18. 14:25:12
szbsz írta: ↑2025.05.18. 12:47:12
Meg amúgy sem hiszem, hogy az Aston 40M alatt elengedné, annyi zsetonunk meg most úgysincs kapusra....
Nagyon búcsúzkodott, szerintem könnyen el fogják engedni. De ha marad a lengyel, én se látom értelmét hogy idehozzuk.
Nem tudom milyen fizetési igénye lenne, meg tudom hogy jövőt építünk, de nekem nagyon régi vágyam KdB-t nálunk látni. Ahogy néztem idén nem is volt már annyit sérült, Olmo kicsit kiábrándított a szezon vége felé, Frenkie és Pedri előtt el tudnám nézegetni.
Szabadon igazolható és a úgy jön le, hogy még Európában képzeli el a jövőjét.
Érdekes lehetne, Martinez egy elképesztő bravúrkapus. Ha Bravo-TS-t akarunk csinálni belőle, vagy TS helyére hoznánk, akkor működhetne, de stabil cserekapusnak semmiképp sem.
KDB 33 éves, és 1-2 éve enyhén túlsúlyos. Szerintem Hazard 2.0 lehetne belőle simán, vagy egy Neymar, sőt, nála ez már elkezdődött kicsit. Már két éve is voltak ilyen "Pep talicskával tolja a kerek KDB-t' típusú mémek, azóta sem lett jobb a helyzet.
Persze lehet Flick helyrehozná. A zsenijéhez semmilyen kétség nem férhet, még így is ász, amikor a pályán van, ha az a kérdés, hogy Olmóra cseréljük-e el, csak annyit kérdeznék, hol írjam alá, de remélem, hogy ennél előremutatóbb igazolásban gondolkodunk. De rengeteg jó játékos van a poszton, aki a jelennek és a jövőnek is szólna. Ha eladnánk Olmót és nagy zsugát tolnánk valakibe, akkor Musiala lehetne az, aki balszélsőként, árnyékékként és 10-esként is világklasszis, és elvileg szívesen játszana itt. Ha ennyi péz nincs, Olmóval kb anyagilag egyenértékű Baena, aki az egyetlen játékos Európában, aki több helyzetet alakított ki a brazilunknál, és ő is remek 10-esként és balszélsőként is. De rengeteg alternatíva van. Szerintem KDB-nél belefuthatnánk könnyen egy olyanba, hogy jövő nyáron, vagy két év múlva szívjuk a fogunkat, hogy szabaduljunk meg tőle meg a bérétől, ebből meg túl sok volt az elmúlt időszakban. Plusz ami a legfontosabb, szűk keretnél egy ennyire sérülékeny játékost nem engedhetünk meg magunknak. Plusz CR7 szintű az egója, az mindig veszélyes, nem mondom, hogy Flick ne tudná kezelni, de van benne rizikó.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy