Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Olvastátok amit linkeltem reggel?
Ez Magyarország szintű mutyi és dilettantizmus, nem akarom elhinni, hogy a világ egyik legkompetitívebb szervezeténél ne legyen elszámoltatás és felelősségre vonás ezen a téren is.Troym írta: ↑2025.05.23. 08:38:34Majd kapunk 500 millió kötbértgránit írta: ↑2025.05.23. 08:14:15A stadionprojekt úgy el van csúszva, hogy elképzelhető, hogy 2026-ig nem lesz visszaköltözés, teljesen kész pedig lehet, hogy még ekkor sem lesz. Brutális bevételektől esünk el, a költségekről nem is beszélve.
https://www.goal.com/en/lists/barcelona ... e26fe163a8
https://barcauniversal.com/barcelona-in ... 27-report/
https://managingbarca.com/news/spotify- ... on-delays/![]()
![]()
legalábbis ezzel kapta a török reptérépítő a megbízást, meg azzal, hogy elkészül 2024 decemberre a renováció, végülis 2026 majdnem ugyanaz...A felelősség kérdését már nem is boncolgatom.
Majd kapunk 500 millió kötbértgránit írta: ↑2025.05.23. 08:14:15A stadionprojekt úgy el van csúszva, hogy elképzelhető, hogy 2026-ig nem lesz visszaköltözés, teljesen kész pedig lehet, hogy még ekkor sem lesz. Brutális bevételektől esünk el, a költségekről nem is beszélve.
https://www.goal.com/en/lists/barcelona ... e26fe163a8
https://barcauniversal.com/barcelona-in ... 27-report/
https://managingbarca.com/news/spotify- ... on-delays/

Tudod mit? Igazad van!csababarca írta: ↑2025.05.16. 19:07:54Koundénál is jobb EG, meg GM mert játszanak.Zoldbela írta: ↑2025.05.16. 18:45:18
Akkor, hogy tényleg megérje!
- Ha a mostani TS-nél jobb, akkor jobb! Nem jobb volt, vagy jobb lesz, hanem egyszerűen: jobb!
- Én tévedhetek a két kapus összehasonlításában, de mintha Flick is Tek-et favorizálná. Gondolom: nem azért, hogy szorosabbá tegye a bajnokságot.
Logikus.
Flick nagyon ésszerűen nem dobta vissza a mélyvízbe a szezon sorsdöntő szakaszára az éppen felépülő TS-t.
Jól is tette.
TEK sosem volt és most sem jobb kapus TS-nél.Maximum az szól mellette,hogy jó kabala volt tavasszal és a sok győzelem pozitívnak mutatja az ő teljesítményét. Rutinja ellenére, nagyon sok gyermeteg hibája volt. Ráadásul TS a ziccerek védésében sokkal jobb, márpedig a Barcában ez az alap, mert a helyzetek 70-80%-a kb ziccer az ellenfeleknek. Plusz lábbal is erősebb,bár Flicknél ez már nem olyan fontos,mint a korábbi edzőknél.Zoldbela írta: ↑2025.05.16. 18:04:38Ha már itt van Tek, akkor TS elfér a padon, kérdés, hogy meddig hajlandó ezt elviselni.bence0330 írta: ↑2025.05.15. 17:31:38Az a baj, hogy ehhez szerintem az kell, hogy TS menjen. Nem tudunk kezdő szintű kapust hozni, amíg ő itt van, szerintem ez nem egy Barca-betegség, senki nem tudja ezt megtenni kb. Ehhez meg kell a német szándéka is, nem mellesleg az edzőnk is német. Én elcserélném egy top kapusra, mert nem elég megbízható már egészségügyileg sem, a BM meccs óta meg egészségesen sem feltétlen, de nem látom, hogy ő távozna, innentől kezdve meg igazi top kapusra semmi esélyünk, padra egyik sem jönne. Ezért nehéz a cserekapus kérdés, mindenhol. Találhatunk relatíve minőségi rutinos cserekapust, de nem tudom, Tek-hez képest az előrelépés lenne-e. Cserének ő kimagaslóan jó lenne, csak hát sajna egész évben helyettesíteni már nem.
Tekkel szemben nincs abban a helyzetben, mint Bravo esetében, mikor is egy ultimátummal kikényszerítette, hogy ő legyen az első számú kapus. TS-nél Tek határozottan jobb kapus. Nem is értem sokak elégedetlenségét.
Koundénál is jobb EG, meg GM mert játszanak.Zoldbela írta: ↑2025.05.16. 18:45:18
Akkor, hogy tényleg megérje!
- Ha a mostani TS-nél jobb, akkor jobb! Nem jobb volt, vagy jobb lesz, hanem egyszerűen: jobb!
- Én tévedhetek a két kapus összehasonlításában, de mintha Flick is Tek-et favorizálná. Gondolom: nem azért, hogy szorosabbá tegye a bajnokságot.
Akkor, hogy tényleg megérje!csababarca írta: ↑2025.05.16. 18:17:07![]()
ma is megérte bekapcsolni az internetet.
Persze a mostani TSnél aki épp még formavisszanyerésben lehet.
Ha már itt van Tek, akkor TS elfér a padon, kérdés, hogy meddig hajlandó ezt elviselni.bence0330 írta: ↑2025.05.15. 17:31:38Az a baj, hogy ehhez szerintem az kell, hogy TS menjen. Nem tudunk kezdő szintű kapust hozni, amíg ő itt van, szerintem ez nem egy Barca-betegség, senki nem tudja ezt megtenni kb. Ehhez meg kell a német szándéka is, nem mellesleg az edzőnk is német. Én elcserélném egy top kapusra, mert nem elég megbízható már egészségügyileg sem, a BM meccs óta meg egészségesen sem feltétlen, de nem látom, hogy ő távozna, innentől kezdve meg igazi top kapusra semmi esélyünk, padra egyik sem jönne. Ezért nehéz a cserekapus kérdés, mindenhol. Találhatunk relatíve minőségi rutinos cserekapust, de nem tudom, Tek-hez képest az előrelépés lenne-e. Cserének ő kimagaslóan jó lenne, csak hát sajna egész évben helyettesíteni már nem.
Roli erről a hírről csak annyit, hogy a sport.es meg teljesen mást vizionál, mint saját alomból egy kapus a jövőre nézve.soadroli írta: ↑2025.05.15. 12:10:03The goalkeeping position has become the most sensitive issue for Barça ahead of the 2025/26 season, amid doubts surrounding ter Stegen’s fitness.
ter Stegen, now 33 years old, has seen a decline in form and is no longer considered among the top goalkeepers in the world. He currently ranks 41st globally according to Transfermarkt, with a market value of just €15 million.
Barça have also renewed the contracts of young goalkeepers Diego Kochen and Aron Yaakobishvili until 2028, reflecting the club’s intention to build the future of the position from within. [Diario AS]

Ez doktori disszertációval ér fel Atleti klubmodellből és összehasonlításból......köszönöm, Uram....
Az Atleti klubmodellje teljesen más, mint a miénk, és az én ízlésemtől meglehetősen távol áll. Náluk nincsenek választások. Míg a Barcelona egy közösségi tulajdonban levő, demokratikus egyesület, addig az Atleti egy részvénytársaság. A részvények több mint 60%-át egy Atlético HoldCo nevű befektetőcsoport birtokolja, a legnagyobb befektető az Ares Management Corporation nevű befektetőcég. Ha ők egy nap nem látnak már több fantáziát a klubban, és kivonják a pénzüket, vége is lesz az Atleti számára a jó világnak. A részvények 33%-át meg egy Idan Ofer nevű milliárdos birtokolja. A tulajdonosok egy hat fős igazgatótanácsra bízták a klub irányítását, az igazgatótanács elnöke Enrique Cerezo Torres, Miguel Ángel Gil pedig a vezérigazgató. Utóbbi a börtönt is megjárt Jesús Gil fia, aki korábban az Atleti elnöke volt, és akinek egy másik fia, Oscar, szintén benne van az igazgatótanácsban. Még szerencse, hogy a magáncégeknél nincs protekció, korrupció meg ilyesmi. Ja, de.
Ha jól tudom most kapták meg az engedélyt arra hogy hétfőtől péntekig 0-24 mehessenek a munkálatok ami sokat segíthet.culinho írta: ↑2025.03.22. 07:17:49A hitelt 2026-tól kezdjük törleszteni, a teljes elkészülte után. A 25/26-os szezont a “régi” részek (60e) megnyitásával tervezték be. Most 40e szék van letéve. A csúszásból adódó fő gond az lesz, hogy ki tudják feszíteni vajon szeptemberig a tető acélsodronyát, amihez előtte el kell érni a szerkezetkész állapotot (legmagasabb pont mindenhol) és utána több hét alatt lehet felhúzni. A szezon alatt ez nehézkes.
Védelmükre: folyamatosan munkaerő hiánnyal küzdenek, piszok nagy munka (sokkal nagyobb, mint a Bernabeu) és nagyon rossz idő van ott hetek óta. Nálunk ez sehogy se állna. Ott is látszik persze a spanyol mentalitás, de talán külön jó, hogy külföldi cég csinálja, úgy érzem nyomatják, amit ki lehet az emberekből sajtolni.
Amúgy gyönyörű lesz, imádják a helyiek, én is nagyon várom már, hogy lehessen menni.
Inkább áthozom, mert ott már off.bence0330 írta: ↑2025.03.28. 22:58:01Ezt mondjuk kétlem, a hírek szerint kifejezetten segítőkész volt pl. Olmo regisztrációjánál (https://www.football-espana.net/2025/03 ... gistration, eredeti katalán rádiós cikk linkelve van benne, ha jól értem, elvileg ő maga hívta fel a spanyol legfelsőbb bíróság elnökét, hogy hagyja helyben a késve beérkezett bevételt (már nem emlékszem mi volt, ez a Roque-eset?), ezzel Olmo regisztrációját). Hogy ebből mi igaz, meg mi nem, nem tudom, de Laporta nyíltan, sajtótájékoztatón külön meg is köszönte nekik a "neutrális" hozzáállást, úgyhogy valami alapja biztos van. Szerintem egymásnak a két klub nem akar szándékosan rosszakaratból keresztbe tenni, csak a pályán. Maguk felé hajlítgatni dolgokat már más téma, de direkt a másiknak keresztbe tenni nem hiszem, én úgy érzem, nagyobbak a közös érdekek, erősebb a közös ellenség (Tebas) összetartó ereje.