Bajnoki Mérkőzések 07-08

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
gentdelbarca
Capitá del Barça

2006.10.01. 22:53:53

Fary21 írta:...Zambro jó játékos, de még szoknia kell a csapatot,...
Pont ezért játszik Zamby, hogy szokja! :)
Ha Belletti megtanulna beadni én is osztanám véleményed, de így nem értek egyet!
De lényeg a Barca, nem az egyének! :wink:
http://fmhungary.hu/ - Football Manager minden mennyiségben!!
Fary21
Barça C

2006.10.01. 21:17:04

Sziasztok!

Én azon vagyok a legjobban meglepődve hogy senki nem hiányolja a tavalyi Bl-döntő kulcsemberét, Bellettit. Nekem az egyik kedvenc játékosom (Persze majdnem minden Barcás az:)) és nem értem hogy Rijkaard miért nem dobja be Zambro helyett néha, megmondom őszintén nekem Oleguer jobbhátvéd játéka egyáltalán nem tetszik . Zambro jó játékos, de még szoknia kell a csapatot, ha már a baloldalon állandóan rotál Rijkaard, akkor legalább Bellettit is bedobhatná, persze tudom hogy ő elég támadó szellemü jobbhátvéd, de nagyon sok pluszt visz bele a támadásba, viszont ugy látom hogy a vezetőség nem nagyon favorizálja őt, tavaly sem.
Eto'o kár hogy megsérült, eszméletlen jó csatár, gyors és határozott, de van egy Gudjohnsenünk és egy Saviolánk.
A Csapatot nem kell temetni, idény eleji a forma ,de legalább még veretlenek vagyunk!!
Bodi
Director del Fútbol

2006.10.01. 20:57:57

Az biztos,hogy elég gyenge formában van a Barca(magához képest),de év elején sztem is belefér ennyi,bár mostmár tényleg bele kell lendülni,mert a Chelsea ellen ez nagyon kevés lesz,és a Real ellen se ártana csúcsformában játszani.

A tegnapi meccsen még érződött,hogy kicsit tanácstalan a csapat Eto'o nélkül,de sajnos meg kell szokni ezt a helyzetet,és a lehetőségekhez mérten jól kijönni belőle.Eto'o nélkül minden győzelem 6 pontot ér,most az lehet a fő cél,hogy februárig együtt maradjunk az élcsapatokkal,és egy nagy tavaszi hajrával meg kell védeni a címünket!
Ehhez a legfontosabb feltétel,hogy Ronaldinho visszanyerje régi formáját,Deco észhez térjen,Xavi és Iniesta pedig továbbra is ilyen jól játszanak.
Messivel szerintem nincs gond,bár ő is tud ennél sokkal jobban játszani.
Elöl Eto'o-t nem lehet pótolni,de jó lenne,ha Saviola és Gudjonsen szállítanák a gólokat szép számban.
haze71
Entrenador del Barça

2006.10.01. 18:49:59

Ordog írta:Hihetetlen volt nézni az Élő Közvetítés topicot.... annyira "idióta" emberek vannak itt is, mintha a madridistán lennék. (bocsi a kifejezésért)

Tavaly is mi volt??? 7 meccsen 2 győzelem, 3 döntetlen és 2 vereséggel kezdtünk... akkor is mindenki már pánikba esett és szidta a csapatot, sőőt voltak olyanok akik már azt is írták, hogy a meccset sem nézik... és mi lett a vége?? BL és PD győzelem. szánalom az ilyen komolyan...

ez volt eddig az 5. meccsünk a bajnokságban 4 győzelem 1 döntetlen.... a játék lehetne jobb is, de a szezon elején ez is elég... majd mikor kell akkor megint belejönnek és brillírozni fognak:) Akkor is a csapattal kell hogy legyünk, amikor esetleg vereségre állunk, nem pedig szidni őket, mint a madridot:)
Halkan megjegyztem, hogy 2 és fél év alatt, kb 25-ször álltunk vereségre, és ebből legalább 15-öt mindig sikerült megfordítanunk... ezért sem értem, mikor 0-1-nél egyeseknek el száll az agya...
Szoa szedjétek már össze magatokat kedves magyar Barcelona szurkolók, ne süllyedjünk le egy bizonyos szintre...

A meccsről: Ronaldinho nem találja a játékot.. De azért már jobb volt, mint a Werder ellen, ahol olyan labdákat vesztett el, amit máskor nevetve megtart és mellette meg is szivatja a védőjét:) Kell még neki 2-3 meccs mire belejön, szvsz... okt. 18-ára jó lenne ha már a régi formáját hozná:)
Decoval viszont nagyon nagy gáz van... talán ő az, aki miatt az utóbbi pár meccsen ilyen lassúnak tűnik a játékunk.. vicc amit művelt a Bilbao ellen... szinte mindegyik passzát eladta, rossz volt nézni.. hogy úgy mondjam, idegesített mint a 'mit is' ?!!!!!!!!!!!!!!! Ha Frenki télleg világklasszis edző, akkor az elkövetkezednő 4-5 meccsben Iniestára lecseréli.. Nem is értem, hogy Iniestát miért nem teszi be alapból??? Ő van most a legjobb formában Messi mellett és a kispadon hűsöl... A Sevilla ellen remélem Xavi-Edmilson-Iniesta hármas fog kezdeni...
A hátvédekkel különösebben nincs semmi gond. Zambrotta tud sokkal jobban is játszani az tény, de még így is százszor jobb, mint a többi jobb hátvédünk:)(Olegüé, Belletti)
Azzal van a legnagyobb probléma jelenleg, hogy amikor labdát vesztünk elől, akkor Messi, Ronaldinho és Deco egyenesen egy jó nagyon BELESZ@RIK abba, hogy visszajöjjön védekezni... Dinhonál ezt megszoktuk, de most hogy Messi és FŐLEG DECO is ezt csinálja(legalább is tegnap azt csinálták) az már több a soknál... ha ez így folytatódik akkor úgy fogunk járni mint a margit pár éve, hogy átrohannak a középpályánkon(ha 11 ember ellen játszunk:D)
Ez volt a bilbao góljánál is. Zambi elvesztette... ez még nem gáz, de utána Messi egy helyben nézte hogy elviszik mellette 3 méterrel ill. a kp-sok is basztak visszamenni...

Remélem Frenki helyreteszi őket, mert ez nem állapot...

na kb ennyi így dióhéjban:)

Örülök, hogy Neked csak a végeredmény számít és ami a mérkőzés közben történik, az mindegy. Ilyen alapon nem kéne megnézned a meccset, csak a jegyzőkönyvet. Én többek között azért szurkolok a Barcának, mert szórakoztató focit játszanak és a foci iránti alázatuk és hozzáállásuk mindíg a többi csapat előtt járt. Én most ezt hiányolom és érthetetlen számomra, hogy aki felveszi a Barca mezt, az hogy játszhat ilyen lélektelenül már hetek óta. (Roni, Deco stb) Nem arról van szó, hogy mindíg csúcsformát kell elvárni, de látsd Puyolt, a hozzáállása miatt ő a kedvenc Katalóniában. Az meg sztereotípia, hogy szezon eleji forma. Ezek a játékosok folyamatos terhelés alatt állnak. Minden csapat a szezon elején tart. Attól még nem felejtett el senki focizni, hogy vége lett a bajnokságnak. Szurkolok, hogy a fiúk ismét úgy küzdjenek, hogy büszkék lehessünk a mutatott játékra. És akkor megbocsájtható lesz akár egy elvesztett BL döntő is. (Bár fájni fog). (Ha egyáltalán eljutunk addig.) Hajrá Barca.
Krojf
Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)

2006.10.01. 17:35:51

Komáim!
Hatalmas mákom van, hogy csak a második félidőt láttam munkahelyi
elfoglaltságom okán. Szó, mi szó, szupergólt kaptunk, az összefoglalóban
láttam és kivert tőle a jéghideg verejték, pedig tudtam már a végeredményt! A kocsmában drukkertársaim azt mondták, hogy jobb
is, hogy késtem.
A második félidőben végre játszottunk egy kicsit, találtunk egy "új"
játékost, a mi kis Nyuszikánkat, akit mostantól kezdetni kell.
Eidur pedig "beépülni látszik" a rendszerbe.
A többieknek pedig talán motivációs probléma is lehet, nem tudom...
De már nincs idő ismerkedési estre, meg kéne találni a vezérfonalat.
Elmélkedett erről Krojf.
bzozo
Jugador d'estrella

2006.10.01. 17:32:37

lényeg a győzelem!! a többi felejthető... :twisted:
VISCA EL BARCA
Tibi1982
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2006.10.01. 17:07:26

Jó volt a tegnapi meccs, igaz kicsit nyögvenyelős, de ne feledjétek, hogy Eto'o nélkül, ez volt az első meccsünk. Ezek után csak jobb lesz, szóval ne drassoljatok már mindig! Nem kell az ördögöt a falra festeni, elvégre, itt senki nem festő, és amúgy sem tudtok olyan jól rajzolni:D
Pl én sem!

Szóval, minden jó lesz
ozsimiki
Adminisztrátor

2006.10.01. 14:15:45

Ordoggel értek egyet, nem kellene pánikolni ennyire!
Történt valami kudarc? 10-15 ponttal le vagyunk maradva a vetélytársaktól :?: Na ugye,hogy nem,sőt vezetjük gólkülönbséggel a tabellát! A játék még nem a legmeggyözőbb,de tavaly idény elején sem volt az! Vagy akik nagyon szidják a csapatot,erre már nem is emlékeznek?

A játék folyamatosan fog javulni,de amíg ilyen,addig is ki bízni kell a Csapatban,és nem szidalmazni!
Egy-két játékoson tényleg látszik,hogy úgymondd nem tessz meg mindent,amire képes lenne,vagy nincs abban a formában,mint megszokhattuk,de lesznek még klasszis formában!
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2006.10.01. 13:49:38

Hihetetlen volt nézni az Élő Közvetítés topicot.... annyira "idióta" emberek vannak itt is, mintha a madridistán lennék. (bocsi a kifejezésért)

Tavaly is mi volt??? 7 meccsen 2 győzelem, 3 döntetlen és 2 vereséggel kezdtünk... akkor is mindenki már pánikba esett és szidta a csapatot, sőőt voltak olyanok akik már azt is írták, hogy a meccset sem nézik... és mi lett a vége?? BL és PD győzelem. szánalom az ilyen komolyan...

ez volt eddig az 5. meccsünk a bajnokságban 4 győzelem 1 döntetlen.... a játék lehetne jobb is, de a szezon elején ez is elég... majd mikor kell akkor megint belejönnek és brillírozni fognak:) Akkor is a csapattal kell hogy legyünk, amikor esetleg vereségre állunk, nem pedig szidni őket, mint a madridot:)
Halkan megjegyztem, hogy 2 és fél év alatt, kb 25-ször álltunk vereségre, és ebből legalább 15-öt mindig sikerült megfordítanunk... ezért sem értem, mikor 0-1-nél egyeseknek el száll az agya...
Szoa szedjétek már össze magatokat kedves magyar Barcelona szurkolók, ne süllyedjünk le egy bizonyos szintre...

A meccsről: Ronaldinho nem találja a játékot.. De azért már jobb volt, mint a Werder ellen, ahol olyan labdákat vesztett el, amit máskor nevetve megtart és mellette meg is szivatja a védőjét:) Kell még neki 2-3 meccs mire belejön, szvsz... okt. 18-ára jó lenne ha már a régi formáját hozná:)
Decoval viszont nagyon nagy gáz van... talán ő az, aki miatt az utóbbi pár meccsen ilyen lassúnak tűnik a játékunk.. vicc amit művelt a Bilbao ellen... szinte mindegyik passzát eladta, rossz volt nézni.. hogy úgy mondjam, idegesített mint a 'mit is' ?!!!!!!!!!!!!!!! Ha Frenki télleg világklasszis edző, akkor az elkövetkezednő 4-5 meccsben Iniestára lecseréli.. Nem is értem, hogy Iniestát miért nem teszi be alapból??? Ő van most a legjobb formában Messi mellett és a kispadon hűsöl... A Sevilla ellen remélem Xavi-Edmilson-Iniesta hármas fog kezdeni...
A hátvédekkel különösebben nincs semmi gond. Zambrotta tud sokkal jobban is játszani az tény, de még így is százszor jobb, mint a többi jobb hátvédünk:)(Olegüé, Belletti)
Azzal van a legnagyobb probléma jelenleg, hogy amikor labdát vesztünk elől, akkor Messi, Ronaldinho és Deco egyenesen egy jó nagyon BELESZ@RIK abba, hogy visszajöjjön védekezni... Dinhonál ezt megszoktuk, de most hogy Messi és FŐLEG DECO is ezt csinálja(legalább is tegnap azt csinálták) az már több a soknál... ha ez így folytatódik akkor úgy fogunk járni mint a margit pár éve, hogy átrohannak a középpályánkon(ha 11 ember ellen játszunk:D)
Ez volt a bilbao góljánál is. Zambi elvesztette... ez még nem gáz, de utána Messi egy helyben nézte hogy elviszik mellette 3 méterrel ill. a kp-sok is basztak visszamenni...

Remélem Frenki helyreteszi őket, mert ez nem állapot...

na kb ennyi így dióhéjban:)
dickricsi
Capitá del Barça

2006.10.01. 12:41:20

Sziasztok,

Sajnos nem láttam a meccset, de azért magáért beszél, hogy ha [auto_cenzúra] játékkal is, de megvertük idegenben a Bilbao-t. Nagyon jól jöhet ez a győzelem a fiúknak ahhoz, hogy a csapat újból elinduljon és fusson egy szép sorozatot. Egyébként gyakran hasonló a Cselszkij játéka is: ha rosszul is játszanak gyakran és ha nem is megérdemelten és sokszor szerencsés körülmények között, de megszerzik a győzelmet. Nagyon szeretném látni, hogy [auto_cenzúra] játékkal, de megvédjük mind a BL, mind a bajnoki győzelmünket. Persze azért a legszebb, ha gáláznak a srácok, de nekem mindegy, mégha néha úgy nyerünk is, hogy a 91. percben egy célt tévesztett lövésünk bepattan egy arra repülő sirály hátáról....
Szóval a lényeg, hogy nyertünk, Guddy és Saviola is gólt lőtt, és remélhetőleg minden játékosunk sérülésmentesen átvészeli a válogatott meccseket, vmint utána nagyon odatesszük magunkat a Sevilla, Cselszkij és a mandrill ellen is.

Forca Barca!!!
antiimperialista
Director del Fútbol

2006.10.01. 12:38:23

Végre megint eljött egy olyan pillanat, amiről már azt hittem, sosem lesz részem benne! A Nyúl újra gólt rúgott bajnokin a Barca mezében!!! Óriási öröm volt ez nekem, valamennyire kárpótolt az elmúlt két év és a nyár gyötrődése után. Egyébként a gól Iniesta érdeme volt, gyönyörűen csinálta meg Saviolának a ziccert!

A meccsről csak annyit, hogy a kiállításig igencsak bajban volt a csapat, de aztán kétségem nem volt, hogy nyerünk. És igen, a kiállítás teljesen jogos volt, ezt még a madridistáknak is be kell látniuk!

Ami aggasztó, az Ronaldinho hozzáállása és játéka, megint nagyon gyenge volt. Deco meg... Inkább nem mondok róla semmit.

A lényeg a győzelem és a Saviola-gól 8)
barca99
Llegenda del Barça

2006.10.01. 12:18:30

Én egyszerűen nem értem a bírókat! Hol van az előírva hogy hány 11-est lehet adni egy meccsen?! Egy csomó szabálytalanságot amit simán befújnak mezőnyben nem fújnak be a 16-oson belül! Miért kell a szabálykönyvet felülbírálni? Mondjuk a tegnapiban az is benne lehetett, hogy a piros lap miatt nem akart még 11-est is fújni.... vagy kettőt
Vito
Llegenda del Barça

2006.10.01. 12:09:40

valóban nagyon nyögvenyelős meccs volt, de egy ilyen ilyen szituációban, a szerdai hírek után nem is számíthattunk jobbra. a lényeg a 3 pont, az elkövetkezendő meccseken a győzelemre kell koncentrálni, a szép játék pedig ráér akkor, amikor majd rendezzük a sorainkat!

probléma akkor van, amikor az ellenfél szerzi meg az első gólt és azután szigorúan visszaállnak védekezni: Valencia, Bilbao, Bremen ellen is ez történt és így érthetően nagyon nehéz sikert elérni. az első 20-25 percben rendre álmosan kezd az egész védelem, beleértve a középpályásokat is.

Zambrotta-n azt látom, hogy egyelőre nagyon nem találja a helyét, legalábbis a mozgása, az arca ezt árulja el. azt viszont észrevettem, hogy a második félidőben rendre jobb teljesítményt nyújt, mint az első 45 percben (vagy csak én látom így?!). folyamatos játék és bizalom kell neki, hiszen egy teljesen más szisztémát játszik a Barça, mint a Juve és az Azurrik.
Ronaldinho 17
Entrenador del Barça

2006.10.01. 11:15:24

A kiállításig nagyon gyengék voltunk,és ha nincs az amúgy jogos kiállítás,hát nem biztos hogy nyerünk...Amikor kiszórták Casast,akkor már tudtam hogy begyűrjük őket! Saviola gólt rúgott kb 2-3 év után(akárcsak Raúl a BL-meccsen:lol: csak kicsit más a szitu..):)Roni most is gyenge volt,ieje lenne összekapni magát!Chelsea picit keményebb lesz!
ZSOLTI 10 - Hungarian F.C. Barcelona
PCsabi
aka Game90

2006.10.01. 11:00:34

Pl. ilyen meccseket kéne Eto'o nélkül hozni: Sevilla, Real Madrid, Deportivo, Villarreal, Betis, Atletico + BL. De remélem Gudjohnsen és Saviola megoldja majd. Eto'onak pedig minnél hamarabbi felépülést.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
H.Atesz
Barça B

2006.10.01. 10:12:38

Sajnálom Eto'o-t.Remélem,hogy hamarabb felépül,mint 2-3 hónap.Nem jött jól a sérülése,de így legalább Savioláék is lehetőséget kapnak majd és sztem nem lesz sokkal rosszabb a csapat Saviolával.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2006.10.01. 09:54:41

Nem érdemes a jövővel különösebben foglalkozni.A lényeg az,hogy -rossz formában is-jobban kezdtük a szezont,mint tavaly.Élen állunk,veretlenek vagyunk...és előbb-utóbb meglesz az a jó forma is!
Rivaldo-A Legnagyobb.
Boixos
Llegenda del Barça

2006.10.01. 09:52:40

na, lehoztuk a meccset, ez a lényeg.
yeste k. nagy gólt rúgott, az egyszerűen hihetetlen, h miért hagyták annyira egyedül azt a gyereket? aztán. eddig azért sírtunk, h belletti mi a túróért rohangál fel, amikor nem tud utána visszaérni a helyére ahol hátvédkednie kéne, ha már azért tartják. tegnap a no.1 of the world szélsőhátvédünk megcsinálta ugyanezt, be is köszönt a baszk gyerek utána, ahogy kell. én is remélem, h zambi összeszedi magát, mert focizni nem felejtett el, az tuti. ronaldinho nulla, de azért zseni, h ezen rövid időn belül változtatni tudjon. szerencsére ő nem úgy néz ki, mint egy teleszart zokni (mert van ilyen honfitársa is), szal fizikai akadályai nincsenek a "feltámadásának".
xavi ugyanúgy király, mint a sérülése előtt, de most jött még hozzá egy brutálisan sokat javuló (mondjuk eddig sem sz.r) iniesta. deco megint nem gálázott, de nehéz lenne nélküle. elöl pedig hülyeség lenne azt mondani, h nem hiányzok a samu, de azért ezt a meccset elnézve, egyáltalán nem látom annyira melegnek a pitét. guddybölény állat, messi király, gili meg sosem úgy szokott játszani, h az egész meccs róla szóljon. ő nem csinál semmi extrát, viszont amikor kell, akkor beköszön, legyen szó mondjuk a santanderről, vagy éppen a milanról.
saviolával kapcsolatban pedig csak azt tudom mondani, h VAN IGAZSÁG A FÖLDÖN! ez a gyerek be fogja bizonyítani, h kár volt leírni, kár volt annak ellenére elzavarni a csapatból, h anyagilag is rendezte volna a sorokat!
ennek a gyereknek az élete a barcelona, ha megkapja a megfelelő bizalmat, nagyon meg fogja azt hálálni! látni lehetett, h mennyire "hidegen hagyta" a többieket a gólja, csak valdes nem szaladt előre, h a nyakába ugorjon! iniestának külön respekt, h megrúgatta a gólt a nyúllal!
összefoglalva, mondhat bárki, bármit, ezzel a csapattal, ezzel a kerettel ismét megnyerhetjük a bajnokságot, sőt, ha mákunk van még a bl-t is. nagyon pofára fog esni az, aki pár [auto_cenzúra] meccs alapján leírja a barcát.
a kiállításról annyit, gólhelyzetben volt gudjohnsen? igen. ferúgta a bilbaói presas, a casas? igen. ő volt az uccsó hátvéd? majdnem, mert középen az egyik [auto_cenzúra] 2,5 cmrel beljebb volt. ettől függetlenül ki lehetett zavarni? igen, sztem 10 bíróból 9 kiszórja a gyereket, a maradék meg egy madridista p.cs.
ez a meccs az elején bekapott gól ellenére a miénk volt, nem kell belemenni a "mi lett volna, ha..." történetekbe, mert az a kutyát nem érdekli. mi lett volna... ez lett. pár év után megint megvertük az óljukban a bilbaót. ennyi.
PUYOL-XAVI-INIESTA
ozsimiki
Adminisztrátor

2006.10.01. 09:47:50

roonie írta:A madrid és a chelsea ellen úgyis mindegy milyen formában vagyunk. Az mindig egy teljesen más meccs. Általában ott mindig felszívják magukat és mások mint a formájuk.
Ez pont így van :!: :twisted:

Idejön még a Sevilla is,tuti,h vissza akarnák vágni a fiúk a Szuperkupáért,és a szurkolók fantasztikus hangulatot fognak teremteni,mint általában! :)
Persze jóval nehezebb meccs lesz,mint pl a tegnapi,de jobban fogunk játszani szerintem! Akkor lessz elég nagy gond,ha Ismét az ellen szerez vezetést,mert a Sevilla jobban is őrzi azt,és sokkal veszélyesebbek a kontrái,na de nem legyen így,nem lessz így! :)

FORZA BARCAAA!!!
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
shearer09
Barça B

2006.10.01. 09:37:56

Hi!

Én csak annyit szeretnék mondani, hogy szerintem megérdemelt győzelem volt, és egyetértek Nyilasi Tiborral, hogy fognak még jobban játszani, hisz mindenki őket tartja mindennek az esélyesnek, akár BL, akár Bajnokság. Jobban is fognak ők játszani, Zambrotta is? Ronaldinho is...

És végre jó volt a közvetítés is!!!!!
roonie
Jugador d'estrella

2006.10.01. 09:22:39

A madrid és a chelsea ellen úgyis mindegy milyen formában vagyunk. Az mindig egy teljesen más meccs. Általában ott mindig felszívják magukat és mások mint a formájuk.
gentdelbarca
Capitá del Barça

2006.10.01. 08:51:09

Ismételtencsak egyet kell értenem előttem szólókkal (immáron sokadszor, dehát így jár az ember, ha focihoz értő a szurkolótábor, na és ha későn érkezik a fórumra :)), így ezeket még egyszer nem is írom le!

Csak annyi, hogy örülök mind Guddy, mind Savi góljának! Számomra a meccs embere Xavi lett, nagyon megbízhatóan és jól játszott, a Guddynak adott gólpassza pedig csoda volt, plusz ő adta Iniestának is a passzt mely után Saviola köszönt be!
Most két hét szünet, remélem a válogatottakban senki sem sérül meg és mindenki plusz töltéssel tér vissza a csapathoz!

Forca Barca!!
http://fmhungary.hu/ - Football Manager minden mennyiségben!!
Saviola
Júdás 2, az áruló

2006.10.01. 07:25:56

Örülök,hogy nyertünk,de sajnos a meccset nem láthattam,mert lebetegedtem..A leírtak alapján nem ment túl jól a játék..s valóban megijeszt engem is ez,így a Chelsea ás a real előtt..remélem addigra összeszedjük megunkat.. :roll:

Zambrotta remélem lassan formábalendül és Ronaldinho is újra a régi lesz..Eto'onak meg minél előbbi felépülést kívánok 1000redszerre! 8)

FoRcA BaRcA!
,,Azt hitted, hogy mi történt."
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2006.10.01. 00:48:15

Néhány szóban a meccsről.

1) Én sem értem miért cserélt helyet Puyol és Márquez, semmi nem indokolta kívülről nézve... Mind1, rájuk nem lehetett panasz, de tényleg nem látom értelmét.

2) Zambrotta önnnnönnmagaalatt játszik meccsek óta, nem tudom mi van vele, egyszerűen olyan benyomást kelt, mintha egy idegen lenne a pályán... Gio szintén hulla.

3) A középpálya és a támadórészleg korrekt volt úgy-ahogy... Nem szeretem mikor Ronaldinho szürke gandalfot játszik. A fehér jobban áll neki. :)

4) Saviola és Józsi gólja külön öröm, én beleegyezek, hogy Eto'o duplái helyett minden meccsen mostantól ők ketten vállalnak majd egyet-egyet. :D

5) A kiállítás Barçás szemmel megadható volt, máshonnan kétes... Bár a spori kompenzálta rendesen a roját azzal, hogy néha elfelejtett a sípjába fújni, mikor kellett volna...

6) A jövőkép mindenesetre még mindig elég felhős, nem vagyunk valami nagy formában. ... És Charlie lehet, hogy igazuk lesz - sajnos -, mert ha nem lesz jelentős javulás játékban, éghet a csapat majd az oroszoknál, a bernabeuban, meg a sevillaiak ellen is... :roll:

Na, de reméljük a legjobbakat!

Visca el Barça!
Charlie
Öreg Harcos

2006.09.30. 23:50:38

Hatalmas hányinger amúgy az, hogy ellenünk senki nem képes futballozni. Csak a bunker!!!!

Amilyen gólt kaptunk, senki nem rúgta volna be így. Yestének megvan hozzá a ballába, és pont ő előtte adódott a lehetőség.

Látni lehetett szép jeleneteket, de inkább akkor, amikor már vezetünk, 0-0-nál vagy a Bilbao vezetésnél jobban örültem volna. Rossz a formánk, de ennél lesz ez jobb sokkal, örömmel tölt el legalább hogy nyertünk így is. Régen ez elképzelhetetlen lett volna.

Odaát örvendenek, a szenttehén osztja az igét. A Sevilla elintéz minket véleményük szerint, meg természetesen ők is. Meglátjuk. Madridban van esély egy vereségre, lehetünk akármilyen formában.
C.
Lezárt