Bajnoki Mérkőzések
Lamine Yamal already has the same number of La Liga trophies as Cristiano Ronaldo, TWO titles 

-
- Llegenda del Barça
És ha minden jól megy, akkor jövőre lesz fixen egy bomba igazolásunk: a Camp Nou!
Erre az idei szezonra nagyon nagyon büszkének lehet lenni, senki se számított rá. Egy jó átigazolási ablakkal, a hibák finomhangolásával és az új stadionnal felvértezve ígéretes következő év elé nézhetünk.

Erre az idei szezonra nagyon nagyon büszkének lehet lenni, senki se számított rá. Egy jó átigazolási ablakkal, a hibák finomhangolásával és az új stadionnal felvértezve ígéretes következő év elé nézhetünk.
Én annyit vártam szezon elején, hogy minél tovább tudjunk menni a bajnoki címért, és ne szálljunk ki mondjuk február körül. Hát ennél jóval többet kaptam, még akkor se lettem volna teljesen boldogtalan, ha 0 kupával végzünk, akár ez is benne lehetett volna az utolsó hetes sérülésekkel. Annyi fordítást láttam csak ebben a szezonban, 0-2-ről, meg 1-3-ról, hogy nem is tudom most így hirtelen mindet felsorolni.
Kell ennek a csapatnak még egy pici rutin, akár 1-2 olyan játékos mint a lengyelek, mert a mag nagyon fiatal, nagyon tehetséges, sikerre éhesek (a Bl kieséssel még inkább), szóval szép lehet a következő szezon is. Köszönjük, Flick.
Kell ennek a csapatnak még egy pici rutin, akár 1-2 olyan játékos mint a lengyelek, mert a mag nagyon fiatal, nagyon tehetséges, sikerre éhesek (a Bl kieséssel még inkább), szóval szép lehet a következő szezon is. Köszönjük, Flick.
Frankó hullámvasút volt a szezon, leadva a sokpontos előny a shitty novemberben, feltámadás januárban, sokgólos látványos meccsek.
Hiányozni fog...
Gratula Flicknek, olyan érzésem van, hogy a címeken kívül kicsit visszahozták az életkedvet a szurkolókba, lelátóra és magába a csapatba.
Remélem az alapemberek még az ünneplésre eljönnek, aztán húznak pihenni, mert kevésebb szó esik róla, de nagy előnyünk lehet, hogy több topcsapat még rágja a gittet a klub vb-n, használjuk ki, pihentessünk, alapozzunk többet, jövőre is cél a bajnoki cím és a kupa, BL-ben meg meglátjuk mi lesz.
Hiányozni fog...

Gratula Flicknek, olyan érzésem van, hogy a címeken kívül kicsit visszahozták az életkedvet a szurkolókba, lelátóra és magába a csapatba.
Remélem az alapemberek még az ünneplésre eljönnek, aztán húznak pihenni, mert kevésebb szó esik róla, de nagy előnyünk lehet, hogy több topcsapat még rágja a gittet a klub vb-n, használjuk ki, pihentessünk, alapozzunk többet, jövőre is cél a bajnoki cím és a kupa, BL-ben meg meglátjuk mi lesz.
- torotam
- Jugador d'estrella
Én úgy tudtam, hogy nem mi hoztuk vissza a -7 pontot, hanem a bírók vették el tőlük.MessiNeymarSuarez írta: ↑2025.05.15. 23:45:15*Spanyol Kupa a RM ellen
*Spanyol Szuperkupa a RM ellen
* Spanyol Bajnok, a RM-et oda-vissza tönkretéve, mindezt -7-ről visszahozva

Micsoda diadalok voltak az RM ellen, tényleg egy garast sem adtunk volna erre. És micsoda játékkal!
Még véget sem ért a szezon és már a következőt várjuk, rég volt ilyen. Köszönjük ezt a csapatnak és Flick mesternek!
CAMPEONES

Visca el BARCA!
Azzal folytatom a gondolatot, hogy augusztusban egyértelmű változást vártam, de jóval lassabb ütemű és közel sem ennyire látványos fejlődést reméltem.
Most az örömnek van itt az ideje, de a következő lépésre gondolva nagyon kíváncsi vagyok az új szezonra, mert magasra került az a léc, amit Flick és a csapat megfogott.
- bence0330
- Az Év Fórumozója 2022 & 2024
Én kiküldeném a B csapatot mindkét meccsre, amúgy is pont az a helyzet, hogy a Villarreal és a Bilbao is BL-résztvevő már majdnem biztosan, szóval még csak a Liga szempontjából se számítana. Max Lewyt hagynám bent, hátha véletlen valahol eltesz egy triplát.
Amúgy is fontos lenne felmérni Fortékat, ki maradjon nyáron.
Most már ne szakadjon el senkinek a keresztszalagja feleslegesen.
Amúgy is fontos lenne felmérni Fortékat, ki maradjon nyáron.
Most már ne szakadjon el senkinek a keresztszalagja feleslegesen.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Vajon...
- meg lehet-e őrizni a tavaszi bajnoki veretlenséget? (80%)
- meglehet-e a 100 bajnoki gól? (60%)
- lehet-e Lewaból gólkirály? (10%)
- meg lehet-e őrizni a tavaszi bajnoki veretlenséget? (80%)
- meglehet-e a 100 bajnoki gól? (60%)
- lehet-e Lewaból gólkirály? (10%)
Elképesztő minőségű szórakozást kaptunk a csapattól idén. A trófeák, meg hogy a Madrid orra ki lett fújva, csak hab a tortán..
Minden egyes játékos szerethető ebben a csapatban. Még az egyetlen címet amit nem nyerték meg, az is felejthetetlen élmény volt.
Elképesztő. Ki gondolta volna ezt az elején??

Bajnokcsapat!!!
Mindenki nagyot ment iden! Yamal meg elkepeszto,jovore meg jobb lesz

- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
*Spanyol Kupa a RM ellen
Nem is olyan rossz eredmény Flicktől, aki a nyelvet sem beszéli és a büfébe sem tud szendvicset rendelni
Remélem minden kérését megkapja a nyáron, alig várom már az új szezont, el sem tudom képzelni mire lehet képes egy újabb komoly alapozással, a fiatalokat még jobban felépítve, Olmot rendberakva, Bernallal kiegészülve, 1 évvel érettebb Yamallal + az általa kért igazolások megérkezése után
Nem is olyan rossz eredmény Flicktől, aki a nyelvet sem beszéli és a büfébe sem tud szendvicset rendelni

Remélem minden kérését megkapja a nyáron, alig várom már az új szezont, el sem tudom képzelni mire lehet képes egy újabb komoly alapozással, a fiatalokat még jobban felépítve, Olmot rendberakva, Bernallal kiegészülve, 1 évvel érettebb Yamallal + az általa kért igazolások megérkezése után

-
- Entrenador del Barça
Szezon előtt semmit nem vártam ettől a kerettől.
Ilyen ellenszélben ez 2-t ér.
Nagyon jó és látványos játékot hozó szezon volt. Meglehet a 100 gólos szezon is.
Flick egy zseni.
Ilyen ellenszélben ez 2-t ér.
Nagyon jó és látványos játékot hozó szezon volt. Meglehet a 100 gólos szezon is.
Flick egy zseni.
Nagyszerű szezon! Flick hatalmas köszönetet érdemel. Igazi csapatot formált, középszerű játékosok is szintet tudtak lépni.
- davi10
- Llegenda del Barça
Hazai tripla, 28. Bajnoki cím, jövőre ez ennél nehezebb lesz, már most varom a szezonkezdést! 
Az Espanol meg ma sem okozott meglepetést, nagyon szurkoltam tegnap a Real pontvesztésnek, nagyon szép lett volna egy sorfal ezektől.

Az Espanol meg ma sem okozott meglepetést, nagyon szurkoltam tegnap a Real pontvesztésnek, nagyon szép lett volna egy sorfal ezektől.

"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
-
- Barça B
nem kellene ezt a pályát 10-15 meccsre eltiltani a ligának?
LETS GOOOOOOOOO!!! BAJNOK CSAPAT!!!
Szánalmas bohócok voltak mindig és azok is
maradnak. Ennyi eszuk van
A csapatnak minden dicseret kijar. Az en szememben ez a valaha volt egyik legjobb szezon volt a korulmenyeket figyelembe véve pedig a legjobb.
maradnak. Ennyi eszuk van
A csapatnak minden dicseret kijar. Az en szememben ez a valaha volt egyik legjobb szezon volt a korulmenyeket figyelembe véve pedig a legjobb.
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
MEGVAN A 28-ADIK!!
GRATULA!
Köszi srácok, köszi Flick, remek volt ez!
Az Espanyol csőcselék szurkolótábora meg hányinger, mikor az Espanyol kapusa tessékeli el inkább a Barca játékosait hogy nehogy balhé legyen, az mindent elmond...Még EL Clasicokon sem kell félni attól hogy baj legyen egy ünneplésből,
Amúgy a stadion előtti gázolásnál is állítólag baleset történt, ugyanis a gázoló nő autóját elkezdték kövekkel dobálni aki bepánikolt.
GRATULA!

Az Espanyol csőcselék szurkolótábora meg hányinger, mikor az Espanyol kapusa tessékeli el inkább a Barca játékosait hogy nehogy balhé legyen, az mindent elmond...Még EL Clasicokon sem kell félni attól hogy baj legyen egy ünneplésből,
Amúgy a stadion előtti gázolásnál is állítólag baleset történt, ugyanis a gázoló nő autóját elkezdték kövekkel dobálni aki bepánikolt.

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára MessiNeymarSuarez 2025.05.15. 23:31:57-kor.
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Gratula a megérdemelt bajnoki címhez.
Kicsi rá az esély, de jó lenne ha ez a csürhe lekerülne újra a másodosztályba.
Ott majd locsolgathatják a füvet.
Kicsi rá az esély, de jó lenne ha ez a csürhe lekerülne újra a másodosztályba.
Ott majd locsolgathatják a füvet.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- bence0330
- Az Év Fórumozója 2022 & 2024
Hazai tripla! Elképesztő!!! Köszi Yamal és Tek a mai meccset, meg Chris ment még nagyot.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Flick hogy zavarta befele őket 

Szánalmas, hogy az ünneplő csapatot le kell lökdösni a pályáról, nehogy megsértődjön az ellenfél meg a szurkolói.