Élő közvetítések
- bence0330
- Az Év Fórumozója 2022 & 2024
Raphinhát hamarabb venném le még Olmónál és Lewynél is, persze nála mindig benne van, hogy a meccs végére megrázza magát, de ez még az elmúlt hetekhez képest is silány tőle, ennyi elpasszra kb nem is emlékszem tőle, egész ártatlan szitukban.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Puado-nak megköszönheti a védelem, eddig mindent is elbaltáz, pedig jó kis játékosnak tűnik
Szerintem az Olmo -Fermin csere aktuálisabb.
Ez nagyon beakadt... 
Kéne gyorsan még egy, hogy kicsit megnyugodjanak a kedélyek...

Kéne gyorsan még egy, hogy kicsit megnyugodjanak a kedélyek...

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára FCBsteve 2025.05.15. 22:46:54-kor.
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Ezt Sommer se védte volna, bár ott azon a meccsen ki tudja:D
Gyönyörű volt.
Gyönyörű volt.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Szedd ki Sommer 

Extra
Csodagól!!!!
Uramatyám milyet tekert ..
- bence0330
Én amúgy ezt tiszta 4-3-3-nak láom, DJ abszolút egyedüli pivot. Nem rémlik ilyen idén még.
Én elkezdenék ívelgetni is kicsit.
Én elkezdenék ívelgetni is kicsit.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
- torotam
- Jugador d'estrella
Muszáj a csapatnak feljebb kapcsolnia, mert ez így nem lesz meg.
Kellenének átlövések, sündisznó állásban vannak, nincs hely bejátszani mögéjük.
Egyszer Raphinha annyira jól indult be, de Pedri ahelyett hogy kiugrattavolna forgolódott párat, hogy odaadja Yamalnak, akin meg folyamat hárman vannak. Aztán Pedri győzött elnézést kérni Raphitól.
Visca el BARCA!
- bence0330
A támadóinktól még azt se tudom megmondani, milyen napot fogtak ki, semmi esélyük ott elül a susnyásban. Pazarul védekezik sajna az Espanol, nagy szívvel. És bőven benne van 1 vagy 2 kapott gól is. Remélem bedaráljuk őket fizikailag.
Darabos,ütemtelen,pontatlan játék, nem is csoda ilyen időszak után,de azért egy kicsivel többet vártam.
„Az egyik oldalon van egy csapat. A másik oldalon is van egy csapat, amiben ott van Lionel Messi. Az úgy egy teljesen más történet. Amikor az emberek különböző csapatokat elemeznek, emlékeztetniük kell magukat arra, hogy ez az egy ember mindent megváltoztat. Vele másképp néz ki egy csapat.”
A közepétől néztem bele, de az látszódik, hogy az Espanyol nagyon szervezetten támad le. Profi eddig, amit csinálnak, de hátha elfáradnak.
- Saviola
- Júdás 2, az áruló
Hát ez eddig semmi.
Pontatlan passz hegyek, helyzet alig, cserébe Teknek köszönhetjük, hogy nem 1-0.
Gondoltam, hogy nehéz lesz, de ennyire ne legyünk meccsben...
Pedig nagyon le kéne zárni ezt itt, mert még meleg lehet a vége és akkora blamát nem tudom, fel lehet-e dolgozni, ha innen elbuknánk.
Pontatlan passz hegyek, helyzet alig, cserébe Teknek köszönhetjük, hogy nem 1-0.
Gondoltam, hogy nehéz lesz, de ennyire ne legyünk meccsben...
Pedig nagyon le kéne zárni ezt itt, mert még meleg lehet a vége és akkora blamát nem tudom, fel lehet-e dolgozni, ha innen elbuknánk.
,,Azt hitted, hogy mi történt."
2 perc hosszabbítás, amikor már meccs elején többet állt a meccs, plusz az espanyol végig húzta az időt..
Pedig jó lenne nyerni, mert akkor az uccsó két meccs pihi lehetne.