Na itt nem értek egyet, Bellingham egyelőre inkább tűnik egyszezonos játékosnak (ott is inkább az ősszel robbant be nagyon). Ő ha minden igaz nyáron megműtteti a vállát, szóval benne van, hogy visszatér a tavalyi formájához. Valverde-ről nem is kell beszélni, egy gép.bence0330 írta: ↑2025.05.24. 21:41:40Nagyon jó középpályásaik vannak, mind gyors, relatíve erős, labdaügyes, gólveszélyes, hajtós, tudnak védekezni kivétel nélkül. Bellingham, Valverde, Cama, Tchoua 4 klasszis/felső polcos játékos, és emellé van még egy Ceballos, aki az öreg Modric szintjét kb megütötte, és kicsit stílusban is pótolja, ha nagyon ezt kívánná valamikor meccsen belül a helyzet.
Ja, és ott van Güler, akit majdnem kifelejtettem, és aki mióta kezdőbe kerülgetett, elég jól működött, mint "agy", és ő csak fejlődni fog. Szóval 4-en vannak 2 posztra, akik alapkezdők lehetnének, összesen érnek vagy félmilliárdot négyen, és még ketten, akik legalább korrekt cserék. Ez bőven elég kellene, hogy legyen.
A 2 francia szerintem nagyon túl van dicsérve, főleg Tchouameni-től 1-2 veszélyes lövésen kívül nem sok mindenre emlékszem (jobban megmaradt amikor kh-ként szerencsétlenkedik), szerintem hatalmas bizniszt csinált vele a Monaco. Camavinga egy fokkal ügyesebb, de klasszisnak őt se mondanám. Emellett egyre többet sérült Ő is.
Güler-re kiváncsi leszek mit hoz ki belőle Xabi, nála valahogy azt érzem, hogy se nem szélső se nem klasszikus középpályás, talán ilyen second striker-féle poszton tudná a legjobban tolni, de ez csak tipp, annyira sokat nem láttam mert ugye a szezon 90%-ában a padon ült

Wirtz a legújabb hírek szerint a Pool-ba megy, ahol úgy néz ki kinyílt a pénzeszsák.csababarca írta: ↑2025.05.24. 21:46:36Majd odaviszik Wirtz-t és probléma megoldva.
Ha okosan igazolnak [eddig úgy tűnik], és lesz egy Xabi féle koncepció, akkor jövőre igen komoly ellenfelek lesznek.
Sokkal nehezebb lesz a következő idény, pláne ha Deco az idei nyár nagyrészét is malmozással tölti. Xabi is egyelőre egyszezonos edző, de biztos hogy jót fog tenni az új impulzus a Real-nak. Inkább az lesz a kérdés, hogy ha a az egyik legnagyobb tekintélyű Ancelotti se bírt az öltözővel, akkor Xabi-nak hogy fog ez menni.