csababarca írta:
Azt a Nico Williamst felejtsük már el, legalább tucatnyi tehetségesebb szélső van nála, Yamal itt van, mögé kell valaki tehermentesíteni, nem egy Nico kaliber.
Én azért még nem szeretném elfelejteni és nem is tudok tucatjával tehetségesebbeket mondani a bal szélső pozícióba
Nem is idei nyári igazolásnak írtam, hanem egy esetleg jövő nyárinak. Az ok pedig pont az, amit te is és sokan mások is várnak: Raphinha teljesítményének várható visszaesése. Szerintem sem fog még évekig ilyen szinten játszani a brazil, baloldalon pedig Fati kuka, Ferran meg láttuk, hogy kb emberhátrány ott.
Most persze a bal védő poszt sokkal fontosabb, kell oda valaki korrektebb Balde mögé, mert GM egy alsóházi LaLiga csapatban sem igen lenne tényező szerintem.
A jobbszélső posztban igazad van, ott max Raphinha tudja Yamalt helyettesíteni valamennyire korrekt módon, de akkor megint ki van a balloson? A Cápa vagy max Fermin. Egyik sem oké ott.
Kapus poszton én bízok benne, hogy TS visszatér a sérülése előtti formájához.
Ha Casado ill. Bernal jól térnek vissza, nálam Gavi helye is kérdés lesz. Előre Fermin és Olmo jobbak nála, irányítani Pedri tud, védekezésben meg FDJ+Casado+Bernal ott lesznek. Egy stabil tartaléknak jó lehet, ha vállalja azt a szerepet.
A kullancsoskodása meg az agresszió (a jó értelemben vett és nem az agyatlan) olykor hasznos, de sokkal többet nem tudnék mondani hozzá.