Ja, Paixao egy vadállat. Azt nem tudom, képes-e a túloldalon is játszani, nekünk most olyan lenne jó, aki mindkét oldalon tud. Én ezért preferálnám Dokut. De Rashford is megoldja a jobbost pár meccsen elég magas szinten.ocsike83 írta: ↑2025.05.13. 11:02:12Áthozom ide....bence0330 írta: ↑2025.05.13. 10:38:35
Nico helyett azért én is több nevet hoznék, de ő is jó. Doku nekem szimpi, mert abszolút két oldalas, és balon akár kezdő is lehetne, Yamalnak meg a cseréje, vagy mindkét poszton aktív csere. Rashford nagyon jönni akar, Nico helyett lehet őt is inkább látnám itt.
Ha pénzünk nem lesz, én továbbra is a francia/holland/német/angol ingyen vagy kispad vonalon nézelődnék.
Raphinha mellé/mögé Paixao (Feyenoord), Doku (M.City)
Lewa elé/mellé Kalimuendo (Rennes), David (Lille), esetleg Guirassy (Dortmund).
Yamal mögé nincs tippem.
Középre: Partey (Arsenal). Azért a két fiatal, sérült VKP kérdéses, hogy milyen állapotban jön vissza.
Hátra: Valle és Mingueza vissza. Illetve Tah-Araujo csere. Chris ha esészséges, akkor maradjon.
Kapus: Meret (Napoli).
Centert szerintem nem fogunk hozni, hacsak nem lesz több nagy távozó és nagy játéktér. Azon kevés posztok egyike, ahol van két minőségi ember, túl sok helyen van csak egy játékosunk ahhoz, hogy ide még hozzunk valakit. Persze ezt gondoltam az Olmo transzfer előtt is a tkp-ról. Én is lecserélném Lewyt egy modernebb csatárra ideális helyzetben, de attól még jó ő. Torres is az, még kezdőként is egész jó 1-1 stílusú csapat kivételével, cserének meg mindenképp kiváló.
Partey nagyon jó fogás lehetne, de nem fiatal. Csak akkor igazolnám le, ha valaki megy a Gavi/DJ pakkból, akkor szívesen. Ha nem, akkor szerintem abban joggal lehet bízni, hogy a két masiás közül legalább egy jó lesz. Casadóról tudjuk, hogy kezdő szint, Bernal meg állítólag jobb, de ha ez nem is jönne be, akkor sem állunk ott rosszul.
Merettel meg Minguezával egyetértek, csak nem látom magam előtt, miért akarna bármelyik idejönni. TS-t fájó szívvel, de eladnám egy jó kapusért, mert már nem fiatal, meg nem elég megbízható már évek óta, 20 óta a bajnoki éve brutál volt, de kb ennyi. Viszont szerintem ez lehetetlen, ő tuti marad. Meret túl jó ahhoz, hogy TS mögött ücsörögjön (ez az örök cserekapus dilemma, plusz Teket megkínáltuk egy szerződéssel, ha elfogadja, szerintem nincs is miről beszélni), Mingueza meg local hero lett kb, itt meg az is lehet, hogy időhúzó csere, sosem lehet tudni.