torotam írta: ↑2025.05.12. 21:17:01
Jövőre is minél tovább kell menni a BL-ben és azokat a kupákat behúzni, amik jól fizetnek és akkor talán tudunk komolyabban igazolni, pl Nico Williams vagy akár leeshet egy Haaland is a kiöregedő Lewa helyére (azt hiszem bilibe lóg a kezem...)
Azt a Nico Williamst felejtsük már el, legalább tucatnyi tehetségesebb szélső van nála, Yamal itt van, mögé kell valaki tehermentesíteni, nem egy Nico kaliber.
Kell egy kapus, mert nonszensz, hogy ami kapura megy az gól az elmúlt időszakban, és tudom hálátlan a lengyel szerepe, mert kb 1 vs 2/3-ban viszik rá a labdát mindig, de még véletlen se akad el benne semmi.
Én hálás vagyok érte, mert Penanal egyértelműen jobb kapus (nincs magasan a léc), de egy TS 60%-osan is jobb mint a lengyel, pláne ziccereket nagyon érzi.
Még egy egészséges Casado is nagyon hasznunkra lenne.
Előre biztosan kelleni fog valaki, mert a lengyel leeresztve is hozott egy korrekt szezont, de jövőre már valószínűleg még jobban visszaesik, Ferran meg cserének jó, kezdőként lufi ahogy írtam már márciusban is (micsoda meglepetés), kell egy kezdő kivégző csatár előre.
Én azt várom azért, hogy Raphinha számai visszaesnek (nyilván örülnék ha nem), Yamal számai pedig nőnek majd, mert ha csak feleannyi hatékonysága lenne mint a brazilnak, akkor taroltunk volna idén kérdés nélkül, csapatként is, meg Yamal is kb vitt volna minden aranycipőt, gyémántkeresztet, Kossuth-díjat, mindent.
De ebben az egyben egyelőre átlag alatti szint, de 99%, hogy jövőre már jobb lesz.
Ami szintén fontos, hogy értem Flick taktikáját, nyélen menni előre, durr bele módjára, de a védekezést meg kell szervezni, mert az utóbbi hetekben az nem lő nekünk 2-3 gólt, aki nem is próbálkozik. Ésszel kellene ezt felépíteni, nem a védők a legnagyobb bajunk, hanem a védekezési koncepció. Az nonszensz, hogy 3-2nél a 93. percben 7 mezőnyjátékosunk az ellenfél térfelén vakarózik.
Van itt feladat, de a jövő úgy néz ki a mienk, viszont azt se felejtsük el, hogy a real ennél erősebb lesz, és a nemzetközi mezőny is erősebb lesz. (ezért is blama, hogy egy ilyen ótvar inter ellen benyeltünk 7 gólt, és kiestünk)
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."