Bajnoki Mérkőzések

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
drobika
Entrenador del Barça

2025.05.12. 07:07:44

Milyen szabályértelmezés szerint volt Fermin ,, kezezése,, szabálytalan?
És milyen a Madrid védőjének a kezezése? Akkor sem tudott volna mit tenni, ha nem gólba tart a lövés, hanem a Földközi tengerbe! Fizikai képtelenség, hogy akárcsak egy mozdulatot is tudott volna tenni, hogy ne ez történjen!
Akárcsak Fermin.
Régebben a szabály szerint a labda felé keresni kellett a kapcsolatot kézzel, megváltoztatni szándékosan annak útját. Ma meg kényszerzubbonyban kellene játszani, hogy ne legyen állandó vita.
FcBarcelona1
Entrenador del Barça

2025.05.12. 06:57:55

Barca szurkolóként is azzal kell tisztában lenni, hogy vannak szabályok, és annak mindenkire egyformán kell alkalmazni. Én sem értek velük egyet.
-Mbappe les büntetőjéről írtam. Jogos, én nem értek vele egyet, magával a szabállyal
-Yamal lábára rátapostak, egyértelmű.
-De Jong szerintem nem kezezett, de itt nincs egyértelmű bizonyíték, így nem hívhatta ki. Egyedüli jó döntés
-Tchuameni lerántása, szerintem sárga, szabályok szerint piros.
-Tchuameni kezezése, szerintem nem büntető, szabályok szerint az, ráadásul a VAR felvételen is hallatszik (MD), gólba tartott a lövés
-Fermin kezezése szerintem szabálytalan, szabályok szerint nem hívhatja ki, és ezt a szabályt módosították (Fati gólja Inter ellen hasonló)ezért meg kellett volna adni.
Teljesen mindegy mi mit gondolunk, ismétlem a szabályokat egyformán kellene alkalmazni.
drobika
Entrenador del Barça

2025.05.12. 06:50:15

Tudom, hogy a bíró sporttárs nem olvassa a topikot, de akkor is meg kell jelenjenek olyan kritikák, amik hát hogy is mondjam, hogy ne a csalás szót használjam...Mondjuk úgy, hogy érthetetlenek. Thouameni kezezése nálam sem 11-es, elég szomorú, hogy egyes bíróknál igen, másoknál meg nem. Nem tudott mit csinálni, mondjuk meg őszintén. Nem kereste a kapcsolatot a labdával 50 cm-ről full megrúgták. Ennyi. Ezzel nincs is baj. Na de Fermin? Dettó ugyanez a megítélés, csak nem oly erővel pattant neki a labda a kezének, totál vétlenűl, nem azzal vitte el a labdát. Ezzel a bíró meccsben tartotta a Madridot, ha 2 percre is. De nálunk sok dolog szokott történni annyi idő alatt mostanság, jó hogy most nem. Szóval netto érthetetlen kategória, de inkább lehetne ezt mással helyettesíteni. Nagyon várom az Inter elleni meccs után itt örömködö, és szakmai oktatást tartó madridista kollega hozzászólását, hogy is látta Hernandez Hernandez úr tevékenységét, mennyire lesz korrekt...
A csapat vert helyzetből emberfeletti lelkesedéssel és kondival állt fel. Ez negyszerű, bár eltekintenénk az állandó 0:2 helyzettől, és az állandó sok kapott góltól. De azt nem látom, kik lehetnének hátul azok a kapussal együtt, akik ezeket el tudnák kerülni emellett a rendszer mellett.
Bajnokság 95%-ban megvan, nekem ez a legfontosabb. BL. meg amúgy eredmény szempontjából a csoda kategória.
szbsz
Capitá del Barça

2025.05.12. 00:52:03

Még 5 gólt kell lőnünk a maradék 3 meccsen, hogy meglegyen a 100 gól a szezonban! Ha jól emlékszem még 16-17 szezonban volt utoljára 100+ gólunk...
"Some people think football is a matter of life and death. I don't like that attitude. I can assure them it is much more serious than that"
vidra
Entrenador del Barça

2025.05.11. 22:35:58

Az megvan hogy 0-2-nél Flick levette a dzsekijét? Ancelottinak viszont alaphelyzetbe fagyott a szemöldök mozgató izma és nem hozott elég rágót sem.
sansz
Entrenador del Barça

2025.05.11. 22:21:00

FcBarcelona1 írta:
2025.05.11. 22:04:01
sansz írta:
2025.05.11. 21:53:53
Hagyjuk már ezt a Real szurkolózást. A legtöbb a szabályokat sem ismeri, mert nekik máshogy fújnak
https://www.mundodeportivo.com/futbol/f ... icado.html
Fermin gólja szabályos. Lamin lábára ráléptek, ott a kép.
Tchuameni lerántása, kezezése, Mbappe les büntetője vitatható. Talán utóbbi jogos, mert Cubarsinak volt ideje felmérni hová rúgja.
Tök mindegy mit linkelsz, a gólunk előtt volt kamera ahol tisztán látszódott,hogy kéz volt. Vak szerencsénk volt, ennyi.

A 11-es pedig jogos,hogy nem fújták be(ettől függetlenül a csávónak már a pályán se kellett volna lennie.
Ahogy Puhl Sándor mondogatta,zsebre mégsem teheti a kezét a védő. Kb 30 centiről pattant a flipper labda a kézre,ráadásul,abban az ezredmásodpercben is folyamatosan húzta maga mögé a kezét. Olyan közelről jött,hogy eligraninse tudott volna előle. Senki ne kapjon ilyenért büntetőt.
Én elég sok Real meccset láttam ebben az idényben is és általában ők is kapták a teljesen rossz ítéleteket. De nem csak ők, más meccseken is hajmeresztő bírói ténykedések voltak idén is. Nyilván semmi nem fog változni,amíg a klubok és a szurkolóik egymásban látják a csaló felet.
FcBarcelona1
Entrenador del Barça

2025.05.11. 22:04:01

sansz írta:
Hagyjuk már ezt a Real szurkolózást. A legtöbb a szabályokat sem ismeri, mert nekik máshogy fújnak
https://www.mundodeportivo.com/futbol/f ... icado.html
Fermin gólja szabályos. Lamin lábára ráléptek, ott a kép.
Tchuameni lerántása, kezezése, Mbappe les büntetője vitatható. Talán utóbbi jogos, mert Cubarsinak volt ideje felmérni hová rúgja.
gránit
Director del Fútbol

2025.05.11. 21:57:30

Zoldbela írta:
2025.05.11. 21:02:35
Nem is értem, hogy az ismert előzmények után (honnan indult a csapat), egy Barca szurkoló, egy Barcelona topikban miért szapulja a BL elődöntős, kupa és szuperkupa győztes, a bajnokságot komoly előnnyel vezető csapat játékosait!
Nem vagyunk egyformák. Én meg azt nem értem, hogy egy Barca-szurkoló hogy mehet el szó nélkül ezek mellett. De nem is akarom érteni, az is egy vélemény. Meg fogjuk nyerni a bajnokságot, megnyertük a kupát, a szuperkupát, akinek ez is elég, attól teljesen valid, hogy nincs helye a kritikának. Én meg már csak olyan vagyok, hogy mindig többet akarok, és szeretném, ha a csapat a BL-t is megnyerné. Nem vagyunk egyformák.
sansz
Entrenador del Barça

szbsz írta:
2025.05.11. 18:52:58

Ma nem kaptunk meg legalább egy jogos tizit, ráadásul a bíró annyira következetlenül csalt, hogy pár percre rá elvette Fermin gólját ugyanazon elv alapján... Elhányom magam! :-&
Értem,hogy a szurkolói szív elfogult,de legalább győzelem után ne hergeljük magunkat. Elárulom, egy real szurkoló szerint meg nekünk fújtak,mert a harmadik gólunk előtti kezezést engedték, illetve a percekig tartó varozás és ünneplés ellenére sem tett rá még 4-5 percet a bíró. Lehet így is nézni.

Ami tény,hogy volt 3 hasonló kéz, az egyikből lőttünk gólt, a VAR nem szólt a bírónak. Szerintem ez hiba volt,megúsztuk. A másik kéz a Real védőjénél volt, a Var külön szólt,hogy szerinte büntető. Iszonyú necces szitu volt. Én ha a szívemre teszem a kezemet, nagyon utálnék ilyenért büntetőt kapni. A keze nem volt eldugva,de esélye sem volt rá,olyan közelről jött nagy erővel a labda és nem is kalimpált vele.

A var megadta volna a büntetőt, a bíró nem. Szerintem végül jól döntött. Annyi a rossz az egészben,hogy itt nincs precedens, lehet,hogy legközelebb ellenünk meg simán befújnak ilyet,ahogy már történt is ilyen, ettőlmég szerintem jó döntés, ne egy ilyen necces szitu döntsön.
Szerintem az is rendben van,ha 16oson kívül szigorúbb a bíró, Ferminre nem is rárugták a labdát. Én még mindig azt mondom,hogy mi jártunk jobban azzal,hogy egy ilyen kezezést engedtek nekünk.

Két Real játékost én amúgy kiszórtam volna, de nálunk Inigo is megérdemelte volna a pirosat.
Amúgy a stílusa egyre kevésbé tetszik,ha rosszul állunk leköpi az ellenfelet, ha jól akkor meg összevissza színészkedik.

A mítosszal ellentétben általában nem segítik a realt sem a bírók,ebben az idányben sokat távedtek a kárukra. Ahogy a miénkre is. Ezért kéne a kluboknak közösen fellépni a bírói ténykedések ellen. Röhej,hogy egy kommentátor jobban tud ítélni,mint a bíró. Tulajdonképpen lehet jó volna,ha egy stúdióban ülő kommentátor lenne a bíró. Neki nagy arcvesztés lenne ha menet közben csalna,vagy nem venne észre valami egyértelmű esetet.
Zoldbela
Jugador del Barça

2025.05.11. 21:02:35

gránit írta:
2025.05.11. 19:53:42
Szép győzelem a romhalmaz Real Madrid ellen, de ezen a meccsen is bebizonyosodott, miért nem sikerült ebben a szezonban sem megnyerni a BL-t. Zsinórban jöttek a 3 kapott gólok, Inter, Inter, Real Madrid. Ezt nem lehet mindig túllőni. Elég egyszer nem túllőni, és máris el is úszott a BL.

Cubarsí mit művelt... Cubarsí, Martinez, Araújo, Garcia, ez sajnos nem elég a BL-győzelemhez, ez nem egy világklasszis felhozatal. Ide mindenképp kell egy igazolás. Szczesny a szezon végén mehet.

A bajnokság szerintem megvan, egy meccset kell behúzni a három hátralevőből. A triplázás meglesz.

Ezt én is így gondolom. Képzeljük el azt a nem teljesen valószínűtlen forgatókönyvet, hogy Ferran nem tudja fenntartani az idei formáját (már a szezon végére sem tudta), a hatszáz éves Lewandowski pedig kipukkad...
Szerintem Cubarsi a Barca egyik kiemelkedően értékes játékosa.
Talán nehezebb az ő szintjén teljesíteni, mint fotelból őt kritizálni!
Amikor a Barca lő gólt akkor nem azt mondjuk, hogy milyen béna volt az ellenfél hátvédje, kapusa, bármely játékosa, hanem azt, hogy: milyen pazar volt a gólszerző.
Nem is értem, hogy az ismert előzmények után (honnan indult a csapat), egy Barca szurkoló, egy Barcelona topikban miért szapulja a BL elődöntős, kupa és szuperkupa győztes, a bajnokságot komoly előnnyel vezető csapat játékosait!
gránit
Director del Fútbol

2025.05.11. 19:53:42

Szép győzelem a romhalmaz Real Madrid ellen, de ezen a meccsen is bebizonyosodott, miért nem sikerült ebben a szezonban sem megnyerni a BL-t. Zsinórban jöttek a 3 kapott gólok, Inter, Inter, Real Madrid. Ezt nem lehet mindig túllőni. Elég egyszer nem túllőni, és máris el is úszott a BL.

Cubarsí mit művelt... Cubarsí, Martinez, Araújo, Garcia, ez sajnos nem elég a BL-győzelemhez, ez nem egy világklasszis felhozatal. Ide mindenképp kell egy igazolás. Szczesny a szezon végén mehet.

A bajnokság szerintem megvan, egy meccset kell behúzni a három hátralevőből. A triplázás meglesz.
Peter írta:
2025.05.11. 19:28:20
Jövőre örülnék, ha valakit befújna a szél Lewa és Ferran közé..... :D
Ezt én is így gondolom. Képzeljük el azt a nem teljesen valószínűtlen forgatókönyvet, hogy Ferran nem tudja fenntartani az idei formáját (már a szezon végére sem tudta), a hatszáz éves Lewandowski pedig kipukkad...
FcBarcelona1
Entrenador del Barça

2025.05.11. 19:17:52

Barcaman1993 írta:
2025.05.11. 19:11:29
A győzelem és a feltételes bajnoki cím hatalmas eredmény főleg a szezon előtti elvárásokat tekintve. A támadójátékunk a legjobb a világon, védekezés katasztrofális a folyamatos egyéni hibák miatt. Ez hazai porondon elég volt, nemzetközi szintén éppen kevés. A bíráskodás megint fantasztikus volt. Tényleg minden kétes szituból mi jöttünk ki rosszul. Egy kiállítás elmaradt, Fermín elvett gólját nem értettem, Mbappe büntetője után. Ugyanúgy új játékhelyzet volt mindkettő. És akkor a többit nem is sorolom, de nálam ez a kettő-három kiverte a biztosítékot.
Ezt nem akarják figyelembe venni. Kupadöntő, mai, Inter elleni, hasra ütve volt 10+ kétes szituáció és véletlenül mindből mi jöttünk ki rosszul.
Ilyen véletlenek nincsenek, erről beszélt valamelyik Barcás vezető is.
Rdinho10
Capitá del Barça

2025.05.11. 19:15:26

Gratulalok az egesz csapatnak!! Ez kemeny volt! Nem gondoltam volna,h 4bol4 x tosszuk oket,de le a kalappal!!3 pont meg, es lehet unnepelni.
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2025.05.11. 19:13:30

Messa írta:
2025.05.11. 18:31:25
Azt hiszem ezt már tényleg nem lehet szó nélkül hagyni, nekünk minden meccsen az egész szezonban 12 ember ellen kell játszani, plusz a 3 patkány a var szobában.

Egészen elképesztően nyíltan tolják ezt már, az Inter ellen is ez ment, de a kupadöntőn a Madrid ellen szintén.

Ha itt ma egy korrekt bíráskodás van, 5 góllal győzünk minimum. Felháborító ami megy ebben a ligában.

Le a kalappal a srácok előtt, ezzel megvan a bajnoki cím, és nálunk jobban ezt senki nem érdemli meg. A világ szégyene lett volna ha ez a kuka Real visszajön a végén és előznek. 4/4szer kifújtuk az orrukat ebben a szezonban, nem volt kérdés.

3 kupás szezon, és egy hajszálra voltunk a bl-től.
Egy szavunk sem lehet.

Nyáron nagyon remélem hogy tudunk hozni 1-2 olyan játékost, akit Flick szeretne, nagyon megérdemelné.

Lewandowskit sajnálom, Bappe ma épp ellenünk tett hatalmas lépést a pichichi felé.
+1
Le a kalappal a srácok előtt, mikor a 7 pontos előnyt elszórakoztuk és lett belőle -7 akkor azt hittem hogy itt a vége, a RM simán bajnok lesz, de utána olyan tempót toltak a srácok ami elképesztő. Konkrétan volt egy novemberi hullámvölgy ahol sorra vesztettük a pontokat, de előtte-utána szerintem rekordszint gyanúsan hoztuk őket, mindezt jellemzően az ellenfeleket izomból bedarálva, izgalmas meccseken.
Ma meg a Remontada csapatának is mi mutattuk meg hogy mi is az a Remontada. :lol: =D>

Bíróról meg nehéz bármit mondani..Nincs itt semmilyen korrupció, itt ipari megfélemlítés van, olyan lejáratókampányokat és meccs utáni "szeretetcsomagokat" kaptak a bírók amikor kivételesen a RM hátrányára ítéltek(mégcsak nem is feltéten hibásan!) hogy az után mindegyik átgondolja hogy ér-e annyit hogy ne boruljon a mérleg..Hihetetlen. #-o

A BL kiesés kicsit fájó, de sajnos reálisan ennyi volt benne, ha az Inter vert 7-et a mostani védelemnek akkor a PSG ellen esély sem lett volna, ezzel kezdeni kell majd valamit jövőre mert jelenleg teljesen szétesett, a Benfica párharc, Dortmund odavágó időszakában remek volt, alig kaptunk, de most sajnos fordult a kocka.
Nem búslakodok a BL miatt, mert még mindig nagyon a kezdetén tart ez a csapat, hihetetlenül szűk kerettel, Flick kb 0 igazolást kapott, de ha azt nézzük hogy 0 kupa után az első szezonban BL elődöntő + 3 otthoni trófea, mindezt úgy hogy mindegyiknél a RM-ot vertük el, többek között 1990 óta először a CDR döntőben, azt hiszem a szezon elején nem kívánhattunk volna ennél többet. Következő körben meg legyünk bajnokok az Espanyol ellen, az már önmagában egy fél trófea pluszban! :lol: :twisted:
Barcaman1993
Director del Fútbol

2025.05.11. 19:11:29

A győzelem és a feltételes bajnoki cím hatalmas eredmény főleg a szezon előtti elvárásokat tekintve. A támadójátékunk a legjobb a világon, védekezés katasztrofális a folyamatos egyéni hibák miatt. Ez hazai porondon elég volt, nemzetközi szintén éppen kevés. A bíráskodás megint fantasztikus volt. Tényleg minden kétes szituból mi jöttünk ki rosszul. Egy kiállítás elmaradt, Fermín elvett gólját nem értettem, Mbappe büntetője után. Ugyanúgy új játékhelyzet volt mindkettő. És akkor a többit nem is sorolom, de nálam ez a kettő-három kiverte a biztosítékot.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Deluigi
Entrenador del Barça

2025.05.11. 19:09:34

Zoldbela írta:
2025.05.11. 18:55:04
Három ponttal pontelőnnyel, két ponttal (két döntetlennel) pedig pont egyenlőséggel és egymás elleni eredménnyel lehet bajnok a Barca.
Remélem, nem tévedek! :)
A legelso Realos pontvesztesnel megvan a bajnoki cim, lehet, hogy ugy megyunk mar az Espanyolhoz, hogy mar bajnokok vagyunk...
Peter
Director del Fútbol

2025.05.11. 19:08:59

Zozzy 5 írta:
2025.05.11. 18:41:09
megköszönhetjük ennek a noname újonc gyereknek,
Most inkább legyen az örömé a főszerep, aztán az igazolások és a következő szezonra összerakott keret feladata lesz ezeknek a javítása.

Amennyiben csak a negyedével sikerül majd fejldődni a kövi szezonra ahhoz képest, hogy most mekkorát fejlődtünk tavalyhoz viszonyítva, jóval kevesebb megköszönni valónk lesz..... :D

Le a kalappal a csapat előtt, ugyanakkor Deco ideje is hamarosan elérkezik.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2025.05.11. 19:05:03

hát ezzel nem leszek népszerű :D én nem láttam annyira gáznak a bírót. a VAR-os kezezést sztem is para h nem adta meg a videó után sem, meg abba bele tudom látni h tényleg hatással volt rá a Madrid tv nyomasztása. de amúgy meg fingom sincs h mi most épp a szabály már kezezés ügyben, követhetetlen számomra. és egyébként ennyi, ettől még nem kellett volna meghülyülni, a mezőnyben meg nem fújt rosszul sztem. Fermín gólját hagyjuk, attól még h nagyon jó érzés volt látni ahogy azt megcsinálta, még kéz volt.

az Inter meccs utáni bírózást se nagyon értem, egyedül a Martín eset a végén kérdéses, de lehetett úgy látni, hogy összerúgtak, és nem Thuram rúgott bele. talán nem kellett volna fent lenni 7! emberrel az Inter térfelén 2 perccel a vége előtt egy megnyert BL elődöntőben. feleslegesnek látom a bíráskodás miatti hisztit, a Real, a Barca és bárki részéről ugyanúgy. minden bajnokságban, minden pályán egyfolytában kétes, vitatott esetek vannak hétről hétre, számomra nem elegáns kisajátítani magunknak ezt a kárhoztatott, csak ellenünk csalnak szerepet. azon kéne inkább változtatnunk, ami a saját kontrollunk alatt van.
hapci
Barça B

2025.05.11. 19:03:23

[quote/]
Ma nem kaptunk meg legalább egy jogos tizit, ráadásul a bíró annyira következetlenül csalt, hogy pár percre rá elvette Fermin gólját ugyanazon elv alapján... Elhányom magam! :-&
[/quote]

Jogos, sajnos :(
Deluigi
Entrenador del Barça

2025.05.11. 19:02:45

szbsz írta:
Annyit azert tegyunk hozza, hogy a kez utan a labda visszakerult Valverde tulajdonaba es onnan hozta el Fermin, szoval az egy teljesen mas fazis volt, amiert buntettek.

Emlekezzunk vissza, hogy mi is kaptunk igy golt, hogy az ellenfel kezezett, majdvisszakerult hozzank a labda, majd ellentamadasbol bekaptuk a golt es MEGADTAK (jogosan).

Itt pedig elvettek (jogtalanul).
Zoldbela
Jugador del Barça

2025.05.11. 18:55:04

dingdong írta:
2025.05.11. 18:32:47
Faramuci69 írta:
2025.05.11. 18:29:40
Nem jól számolsz. Nem elég.
Nyugodtan ird be testvérem a helyes megfejtést is. Megjegyzem igazad van mert nem elég az X. Minimum 3 pontot kell a hatralevo 3 meccsen szereznunk. Excuse me
Három ponttal pontelőnnyel, két ponttal (két döntetlennel) pedig pont egyenlőséggel és egymás elleni eredménnyel lehet bajnok a Barca.
Remélem, nem tévedek! :)
szbsz
Capitá del Barça

Zozzy 5 írta:
megköszönhetjük ennek a noname újonc gyereknek, hogy 4-3nál összefsta magát ziccerben. elegem van már ezekből a szitukból, hogy meccs végén vezetésnél a balhátvédünk a csatárunk mellett rohangál, és kerül ellenünk ajtó ablakba bárki már, akiknél egy darab egyeneset bele tudnak rúgni a labdába és betenni területbe. nonszensz, hogy az ellenfélnek 2 jó passz kell, vagy egy ember, aki megver valakit a középpályán 1v1be, és ziccerük van belőle egyfolytában. zseniális a támadójátékunk, köszikösziköszi Flick meg minden, de majdnem megint sikerült megverni magunkat. a bíró gáz volt, de engem a saját hülyeségeink jobban idegesítenek, meg ez a felesleges érzelmi hullámvasút, aminek egyfolytában kiteszi magát a csapat...
Amikor ekkora szembeszélben játszol és tudod nagyon jól, hogy a bírót az ellenfél kilóra megvette, nem könnyű a játékra öszpontosítani, főleg nem az Inter elleni okádék csaló spori után. Deju vu-m volt a meccs közben komolyan! :mrgreen:

"Some people think football is a matter of life and death. I don't like that attitude. I can assure them it is much more serious than that"
Ronaldinho0408
Jugador del Barça

2025.05.11. 18:51:14

dingdong írta:
2025.05.11. 18:32:47
Faramuci69 írta:
2025.05.11. 18:29:40
Nem jól számolsz. Nem elég.
Nyugodtan ird be testvérem a helyes megfejtést is. Megjegyzem igazad van mert nem elég az X. Minimum 3 pontot kell a hatralevo 3 meccsen szereznunk. Excuse me

Kettőt
Zozzy 5
Llegenda del Barça

megköszönhetjük ennek a noname újonc gyereknek, hogy 4-3nál összefsta magát ziccerben. elegem van már ezekből a szitukból, hogy meccs végén vezetésnél a balhátvédünk a csatárunk mellett rohangál, és kerül ellenünk ajtó ablakba bárki már, akiknél egy darab egyeneset bele tudnak rúgni a labdába és betenni területbe. nonszensz, hogy az ellenfélnek 2 jó passz kell, vagy egy ember, aki megver valakit a középpályán 1v1be, és ziccerük van belőle egyfolytában. zseniális a támadójátékunk, köszikösziköszi Flick meg minden, de majdnem megint sikerült megverni magunkat. a bíró gáz volt, de engem a saját hülyeségeink jobban idegesítenek, meg ez a felesleges érzelmi hullámvasút, aminek egyfolytában kiteszi magát a csapat...
FcBarcelona1
Entrenador del Barça

2025.05.11. 18:40:24

Óriási győzelem. Elég a 3 meccsből 1 győzelem, vagy 2 döntetlen. Ekkora ellenszélben küzdeni a csapatot nem láttam a 27 éves Barca szurkolói pályafutásom alatt, pedig volt már azalatt minden.
Én Tchuameni kezezésénél kikapcsoltam

Remélem elgondolkodik a Perez/Tebas liga, hogy ennek ilyen formában nincs értelme, egy világ látja a sorozatos csalásokat. Húzzuk be innen már, ez a cím "kettőt" ér. Így boldog lehet a 2 madridi vezérszurkoló is, a nagy Mbappet kihozhatják gólkirálynak.
Gratulálok a srácoknak, ha voltak is hibák, ezzel a kerettel a győzelem kapujában vagyunk. Nálam ez a szív és akarat győzelme. Gratulálok.
Visca el Barca visca i Catalunya
Válasz küldése