Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ha jön Tah nyilván Araujo vagy AC helyett kell jönnie. Hát nem tudom, Ara-n nem érzem, hogy menni akarna. Szerintem neki a Hansi féle védekezés annyira nem fekszik, valami miatt, ő inkább erőből és gyorsaságból oldja meg a dolgokat. Nála meg talán a helyezkedésen van a hangsúly. Nem tudom. De nem tűnt úgy ma se, hogy nagyon menni akarna. Chris meg jó lenne, de harmadik meccsét játszotta a bajnokságban. Ha folyton sérült vele nem vagyunk előrébb, pedig jól fejel, jól jön szögleteknél. Amúgy nem érzem, hogy Tah jobb lenne bármelyiknél is. Inigo egy ilyen szezon után, biztosan maradni fog.davi10 írta: ↑2025.05.11. 19:54:03A Tah-téma szerintem sincs még lefutva, főleg úgy, hogy Araujo maradását én nem érzem biztosra. Ha jól rémlik valami 65 misis kivásárlásija van most, amit simán letehetnek, főleg PL klubok.
Nálam viszont a dánnak egyértelműek helye van a keretben. Az eddigiek alapján a lestaktikával nincs baja, előrejátékban sincs baj vele, mellé fejjátékban és sebességben is Inigo és Cubarsi felett áll. Plusz tőle amúgy nem is emlékszem olyan nagy blamára, amilyenek Araujo nyakába vannak varrva a BL kiesések miatt.
Nem úgy volt, hogy Tah fél lábbal már itt van?Alcantara írta: ↑2025.05.11. 19:33:01Jó döntés volt behozni. Csere után azonnal volt egy kulcs momentum , amikor a beadást blokkolta. Tuti gól lett volna. Jövőre fel kell építeni, fizikumra és játékban is jó. Valószínűleg nem fogunk tudni igazolni középhátvéd posztra, ő tökéletes lenne sérülésmentesen.
Már napok óta a csapattal edzett, a hírek szerint a hétvégén már keretbe kerülhet. Nagyon kíváncsi lennék hogy mit tud a Flick-fociban, de előny hogy EG-t elkezdte Flick VKP-ként próbálgatni vészesetre ha DJ is kidőlne.
Igazat adok, bár megjegyzem, Vermaelen-nek is voltak kiváló meccsei. Nagy kár érte, mert nagyon is illett volna ide, de nem tudott hosszabb ideig egészséges maradni Christensennel ellenténtben, aki azért az elmúlt 2 szezonban tényleg fontos tagja volt a csapatnak, és talán idén az lehetett volna, ha nem jön az az átkozott sérülés.
gránit írta: ↑2025.01.28. 13:32:47Erről beszéltem korábban.
Ezt a sztorit el kell engednünk szerintem. Ennek a tudatában kell hozzáállnunk a létszámhoz a hátvédsorban és a mélységi középpályán. Nem valószínű, hogy bárkire rá tudnánk sózni, 2026-ig lehúzhat minket, évi 9 millió eurós fizuval.
https://www.capology.com/club/barcelona/salaries
Igazoljuk le Mainoo-t.
Ezt a sztorit el kell engednünk szerintem. Ennek a tudatában kell hozzáállnunk a létszámhoz a hátvédsorban és a mélységi középpályán. Nem valószínű, hogy bárkire rá tudnánk sózni, 2026-ig lehúzhat minket, évi 9 millió eurós fizuval.