Élő közvetítések
- bence0330
- Az Év Fórumozója 2022 & 2024
Nagyon jó ma, de mondjuk stílusra ki is jön, itt van helye, Inter ellen meg eleve sejthető volt, hogy nem lesz jó.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Na, védett a lengyel, nagy lövés Vinitől 

Hagyjuk az ellenszelet, szerintem tökéletlenek a bírók,rossz a rendszer is. A mi harmadik gólunk előtt pedig kéz volt, egy pici rosszindulattal,vagy csak szigorral érvénytelenítik a gólt.
Nem jó így ez a játékvezetés. VAR főbíró kéne irgalmatlan fizetéssel és az se baj,ha másik országból való.. szidjuk a kommentátorokat,mégis, töredéke annyi lenne az elnézett eset,ha egy ilyen ember stúdióból vezetne mérkőzést.
Nekik ez lefőtt. 90+ban kellett volna vezetést szerezniük ilyen védekezésselcsababarca írta: ↑2025.05.11. 17:23:01Yamal esetnél most mutatták, bizony rátaposott a lábfejére a realos...ettől függetlenül nem szabad leállni.
Behoznék egy védőt, Christensent mondjuk, elől majd Rapha-Yamal megoldja, Torres-Olmoból egyet leszednék.
Megnyugdtató, hogy 3 gól kéne a realnak a győzelemhez, nekünk az X is megfelelő, persze nyerjük meg, főleg ilyen meccsképpel blama lenne leadni.

Akkor talán kibírják lefújásig, itt még kapnak 3-at minimum, csak hogy meglegyen az 5 közte.
- torotam
- Jugador d'estrella
Ha nekünk lenne egy Bappenk mondjuk Torres helyett... na mindegy.
Jobbak vagyunk, de valóban életveszély a hátsó alakzatunk. Minden elfutásukban ott lehet a gól, Bappe nagy formában van.
Tshouameni esete nálam is piros. De ha már sárga lett csak, akkor remélem a 2. lap jönni fog ha olyan szituáció lesz.
GM helyett kellene egy Baldé.
Jobbak vagyunk, de valóban életveszély a hátsó alakzatunk. Minden elfutásukban ott lehet a gól, Bappe nagy formában van.
Tshouameni esete nálam is piros. De ha már sárga lett csak, akkor remélem a 2. lap jönni fog ha olyan szituáció lesz.
GM helyett kellene egy Baldé.
Visca el BARCA!
- Saviola
- Júdás 2, az áruló
Mindegyik góljuk szabályos volt sajnos, ez fix. De csuámeni piros is fix, utolsó emberként, kapura törő játékos.Damask írta: ↑2025.05.11. 17:20:11Nem, az NL eset teljesen más volt, és arra hozták a szabályt, de itt Cubarsi nem Mbappe elől mentett, szimplán megpróbált lekezelni egy indítást, nem menteni próbált és rosszul ért bele, még csak nem is Mbappe felé ment a labda, ez így teljesen jogos döntés volt, lényegtelen hogy les volt-e vagy nem.FcBarcelona1 írta: ↑2025.05.11. 17:15:38Ilyen ellenszélben csodálatos. Büntetőjük előtt Mbappe lesen volt. Erre hozták a szabályt az francia-spanyol NL után, mikor Garcia mentett úgy rémlik Mbappe elől.
Második góljuknál lerúgták Yamalt.
Szerintem lett volna olyan bíró aki kiállítja Tchuamenit.
Megfúj mindent nekik, érdemes volt a nyomásgyakorlásnak.
Yamalnál semmi nem volt.
Tsuamenit vagy hogy írják ki lehetett volna állítani valóban, arra rá lehet fogni hogy ott feléjük volt kis hajlás, de az első kettőnél semmi.
,,Azt hitted, hogy mi történt."
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Yamal esetnél most mutatták, bizony rátaposott a lábfejére a realos...ettől függetlenül nem szabad leállni.
Behoznék egy védőt, Christensent mondjuk, elől majd Rapha-Yamal megoldja, Torres-Olmoból egyet leszednék.
Megnyugdtató, hogy 3 gól kéne a realnak a győzelemhez, nekünk az X is megfelelő, persze nyerjük meg, főleg ilyen meccsképpel blama lenne leadni.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
A real 2. gólja előtt ráléptek Yamal lábára, de még véletlenül sem lassították vissza... Iszonyat, hogy mekkora ellenszélben kell jatszani...
Nem, az NL eset teljesen más volt, és arra hozták a szabályt, de itt Cubarsi nem Mbappe elől mentett, szimplán megpróbált lekezelni egy indítást, nem menteni próbált és rosszul ért bele, még csak nem is Mbappe felé ment a labda, ez így teljesen jogos döntés volt, lényegtelen hogy les volt-e vagy nem.FcBarcelona1 írta: ↑2025.05.11. 17:15:38Ilyen ellenszélben csodálatos. Büntetőjük előtt Mbappe lesen volt. Erre hozták a szabályt az francia-spanyol NL után, mikor Garcia mentett úgy rémlik Mbappe elől.
Yamalnál semmi nem volt.
Tsuamenit vagy hogy írják ki lehetett volna állítani valóban, arra rá lehet fogni hogy ott feléjük volt kis hajlás, de az első kettőnél semmi.
Én nem kockáztatnèk Flick helyében már. Megvan ez a meccs már, meg kell erősíteni a védelmet. Kontrából meg Yamal, Raphinha bármikor betalálhat. Tudom nem ez a játèkunk, de Cubarsi életveszélyes hátul ma.
-
- Entrenador del Barça
Ilyen ellenszélben csodálatos. Büntetőjük előtt Mbappe lesen volt. Erre hozták a szabályt az francia-spanyol NL után, mikor Garcia mentett úgy rémlik Mbappe elől.
- ElBartimaeus
- Director del Fútbol
Stegen egy meccset játszott és klasszisokkal jobb volt, mint Szczesny. Értem én ,hogy kapja meg a lengyel a szezonban nyújtott megmentő szerepéért, de ég és föld a két kapus.csababarca írta: ↑2025.05.11. 17:11:35Hátul észnél kell lenni, elől lesz még lehetőség a gólokra, de jó lenne nem visszahozni őket a meccsbe.
Sokkal jobbak vagyunk, de hátul időzített bolba amit csinálunk mi is, az meg egészen hihetetlen hogy TEKben meg véletlen sem akad el egy darab lövés sem.
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Hátul észnél kell lenni, elől lesz még lehetőség a gólokra, de jó lenne nem visszahozni őket a meccsbe.
Sokkal jobbak vagyunk, de hátul időzített bolba amit csinálunk mi is, az meg egészen hihetetlen hogy TEKben meg véletlen sem akad el egy darab lövés sem.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
TAA-val nem a védekezésük lesz jobb, Salibáért amennyit fizetniük kellene úgysem fognak adni, Huijsen meg elég kölyök még, nem feltétlenül jövőre lesz erősítés, ha lesz is egyszer.
Olmo, Cubarsi és GM helyett jöjjön Fermin, Chris és Balde
Azért jövőre nehezebb lesz úgy hogy jön Alexander Arnold meg Saliba / Huijsen hozzajuk, de hogy elől vini meg mbappe csak aldogal azzal is kell majd xabi alonsonak kezdenie valamit náluk (remélem nem fog
) . Onnan indul az, hogy ekkora a nyomásunk

94:39 6 - 1
Yamal úgy tartotta meg a labdát, mint amikor kispályán aláznak valakit.
- Leon
- Director del Fútbol
Idén eddig 4 meccsen 16gól a Realnak, nem is rossz. 

Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.
Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.
L4wandowski
Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!
Grácies Messi!
Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.
L4wandowski
Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!
Grácies Messi!
Az a kemény, hogy ha megkapják azt a pirosat, lehet tényleg elmegyünk 10-ig.ElBartimaeus írta: ↑2025.05.11. 17:02:51Legyen 10 közte! Bohóc ez a madrid, most lehet egy történelmi verést adni nekik.

- bence0330
- Az Év Fórumozója 2022 & 2024
A brazil szeret kicsit tovább fetrengeni lent magzatpózban, mint kéne, de azért ennyire nem, remélem nem komoly.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy