Az a baj, hogy nincs cseréje, illetve az Inter extrém mód tömörült. A csodagólján kívül kb minden cselsorozata ügy végződött, hogy ellenfélhez passzolt-ívelt. Szerintem az nem gond egyáltalán, hogy nem lőtt gólt, volt, amit kihagyott, volt, ami inkább VB-s Kolo Muani volt, hogy jó lőtte meg, csak hát Sommer...
Az a gond, hogy a passzai nem ültek. Mert ugye az önmagában, minden extra kapu előtti teljesítmény nélkül is elképesztő taktikai elem lett volna, hogy átcselezi magát 2-3 emberen, felszabadítva középen-túloldalon 1-1 játékost. Még akkor is baromi hasznos lett volna, ha nem hoz helyzetbe egy embert sem a meccsen, csak mondjuk 2-3 emberen áthúzva magát bepasszolja középre, hogy oldják ott meg emberelőnyben, de még ezek sem találtak embert. Nála szerintem itt ütött be a fáradtság. Ösztönös zseni, a lába viszi így is, olyan dolgokat csinál így is, amit kb senki más a világon, a koncentráció, pontosság már más kérdés. De ez 0%-ban az ő hibája, a kereté, meg valamennyire Flické. Továbbra is, a gyereknek idén szabadott volna néha kezdenie. Függetlenül a tehetségétől.
Nem tudom hová tenni a teljesítményét, részben full Messiben tolta, nem tudom, látttam-e ennyire hatékonyan forgatni az ellent, egyik legjobb meccse volt életében pusztán ezt nézve, sőt, felteszem ennél egész Európában alig lehetett jobb 1v1 teljesímény a szezonban, mint ezen a két meccsen, ha egyáltalán. Részben viszont talán sose volt még ilyen szinten pontatlan, amúgy mindkét párharcon, a csodagólja után. Szóval valahogy olyan volt, mintha kicsit értelmetlen lett volna végül az, hogy ennyire jó volt, nem volt annyira produktív a dolog, mint amennyire látványos.
Kicsit az Intert is dicsérem ebben, szerintem alapvetően ez volt a megoldása Inzaghinak. Elengedni azt, hogy Yamal mit csinál, nyilván meg kell próbálni szerelni, de ez kb lehetetlen, úgyhogy figyeljünk mindenki másra középen, akit megjátszhatna, és ebben kb kitűnőt nyújtottak.
Mondjuk a kb 1 jó passzából is eldönthettük volna a meccset, valami teljesen értelmezhetetlen, kifacsart helyzetből sikerült Lewy fejére varázsolnia a labdát, amit azóta sem értek, hogy maradt ki, a lengyel egyszerűen elszámolta, pedig maga volt a tökély az a laszti, tényleg teljesen lehetetlen helyzetből, nem volt túl magas, Lewy hajolt le kicsit feleslegesen. Ha csak ez az egy bemegy...
Mindezekkel együtt nyilván benne volt a legtöbb spiritusz a csapatunkból, egy Inter védelmet így megfogargatni... plusz még a gólja ugye...
Szerintem jövőre még kicsit fiatal lehet, marad a világ egyik legjobbja, de még kicsit korához méltóan pontatlan, két év múlva viszont egy polc különbséggel lesz a világ legjobbja már, és egyedül továbblő minket egy ilyen párharcból alá Leo.

ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy