2025.05.07. 13:32:44
Szerintem egyáltalán nem olyan tragikus a helyzet, mint ahogy sokan látják. A csapat tartást és karaktert mutatott ami nagyon tetszett, többször is visszajött hátrányból. Alapvetően a 4-ből 3 félidőt ledomináltunk játékban, úgy gondolom ez is megsüvegelendő. Flick ebből a keretből és játékosokból a maximumot kihozta csapat szinten.
Marciniak alapvetően szerintem jól fújt, viszont voltak hibák: Mkhitaryan valóban nem 11-es mert 16-oson kívül volt de utolsó emberként ziccert akadályozott meg, könyörgem ez hogy nem piros ha Araujoé tavaly az volt? GM elesése a 3. Inter gólnál miért nem volt visszanézve?
Sajnos Szczesnyi nem tudta azt a pluszt adni a csapatnak mint Sommer, de nem vagyok meggyőződve róla, hogy MaTS jobban teljesített volna (ő azért igencsak hajlamos az összezuhanásra).
Araujo mint a többiekhez képest pihent és frissen becserélt ember, csapatkapitány, hogy ejthet ki minket zsinórban a második alkalommal a BL-ből? Hogy nem tud egy 93 perce pályán lévő középsővédőt levédekezni? A 4. gólról meg ne is beszéljünk ott mint forgott össze-vissza. Gyenge fejben, sérülékeny, állandóan megy a hiszti a szerződéseivel, rosszul passzol és mindig benne van az ordító hiba. Én eladnám jöjjön Tah, itt van Chris, fiataloknál is hallani ügyes gyerekekről.
GM a mai meccsen 0-sra hozta magát, 3 (három nem elírás) szép gólpassz (a másodikból Baldetól ilyet még nem láttam), védekezésben az én várakozásaimon felül teljesített, nem volt olyan rossz mint az előző meccsen.
Cubarsi 11-ese, LM rutinja győzött, betette a lábát elé, tanul majd belőle. Nem igazán értem a hangokat, hogy lassú meg gyenge, szerintem kifejezetten gyors több olyanra is emlékszem hogy utolérte a labdás embert kiugratást követően és hátulról szerelte.
Inigot se nagyon tudom hibáztatni, az első meccsen a legrosszabbkor csúszott el, pech csak bosszantó, hogy mindig ilyen meccseken és csak nekünk van pechünk, az ellenfeleknek szökő évente ellenünk.
EG azt hiszem még többet is hozott mint ami elvárható lett volna tőle, kár a ziccerért ez még kisérteni fogja őt is meg a csapatot is
FdJ amit a második félidőben a hadonászva flegmázva vesztes mentalitást mutatva művelt az nagyon felbosszantott. Pont ezek miatt sikerültek igy az elmúlt évek. Hiába játszott jól többször Xavi és Flick alatt is adjuk el. Van helyette: Casado, Bernal, Gavi akik megdöglenek az utolsó percig a pályán. (plusz nála is van az állandóan idegesitő hosszabbítás mizéria). Csapatkapitányként ilyet nem csinálhat, el a szalagot tőle addig is és a B-be száműzném a szezon végéig.
Olmo gyenge volt, az első inter gólban ő volt benne sajnos. Félidőben cseréltem volna. Én annyiban pozitívnak látom őt, hogy a kis területeken egy érintős passzokkal ziccerbe kerülni/passzolni társat abban nagyon jó, amire szükségünk van.
Yamal ma is hülyét csinált az Inter védőkből, bosszantó a sok kapufa és elpuskázott helyzet, de 17 éves, majd fog javulni. Sok pontatlanságát a fáradtságnak tudom be, ahogy Raphi, Pedri is hulla fáradt lehetett.
FT sajnos pont Inter típusú csapatok nem fekszenek neki, leszedték, nem mutatott semmit.
Flick előtt le a kalappal. A javulás fejlődés látható, szép a játék, van hit és akarat ezek eddig hiányoztak. A bosszantó egyéni hibáktól még nem sikerült megszabadulni ami kellene plusz kellenek minőségi cserék/mélyebb keret egy ilyen szezonhoz ahol kb februártól a kulcsjátékosaink heti 2 meccset játszanak.