bence0330 írta: ↑2025.05.06. 23:41:41
Legalább úgy estünk ki, ahogy egy nagy csapatnak ki kell esnie, két meccs alatt egy góllal, és nem szétalázva. Egy klasszikus, emlékezetes BL összecsapáson.
GM miatt majdnem bocsánatot kértem Flicktől, de azért alapvetően az ő játszatásán ment el a meccs. Főleg, hogy láthattunk egy hibátlan Fort defenzív előadást a túloldalon.
A vesztes mentalitást majdnem levetkőztük idénre, de teljesen mégsem. Flick kitartott a hülyesége mellett, és most nem úsztuk meg. Kár érte, pedig mi csapatot épített, de lábon lőtte magát.
Szép volt. Jó foci, nagy harc, ha ki kell esni akkor essünk ki így.... De nem érdemeltünk vereséget.
A góloknál sokan, sokat hibáztak... Az első félidőben Frenkie, a harmadiknál GM meg Araujo is kabarét adott elő. Mondjuk az utóbbi az aki nem kellett hogy fáradt legyen, meg alapból többet lehetne elvárni tőle.
Yamal kapufa, Sommer védések, ez van.
Ma nem minket favorizált a szerencse; mondjuk világos les után szögletet rúghat az ellenfél mert nincs var... Türám belépőjét se nézték vissza legalább... Az ilyeneket szabják meg.
De mindegy, azt kívánom ennél rosszabb sose legyen ha ki kell esni, márpedig minden évben nem fogunk BLt nyerni, úgyhogy lesz még ilyen.
Én hálás vagyok a csapatnak, a csalódottság megvan, de nem bennük, ma is kaptunk egy teljesítményt amire büszkék lehetnek a szurkolók. Ezt kell nézni, és örülni annak ami van, az sem kevés még akkor sem ha a bajnokságot sem sikerül behúzni.... Augusztusban sokan aláírtuk volna ezt a szintű élményt még akár kupa nélkül is....
De a legjobb csapat most nem fogja megnyerni a BLt, ennyi. Volt már ilyen,.pont az Inter ellen is...
De azt felejtsük már el, hogy a csere (!) balhátvédre ráverjük az egészet... Mintha mindenki más tökéletes lett volna