Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Miért milyen stílus? Még csak személyeskedésnek se nevezném.
Vállalom az újabb tiltást,akár a véglegest iscsababarca írta: ↑2025.05.07. 01:33:50Nálad mindenki a világ legjobbja nálunk egy ponton, mondja valami újat.bence0330 írta: ↑2025.05.07. 01:28:45DJ-nak hasonlóan hibákkal teli homály meccse volt, és ők ketten a csk-k. Araujo még top formájában annak való mentalitásban, a holland akkor sem. Remélem jövőre olyan emberek kapják, akik tényleg megérdemlik mentalitásban és teljsítményben is. Ez kb 15 játékos kettejük előtt, Pedri, Raphinha, Inigo, Lewy féle nevekkel az élen.
Arán én amúgy azt látom, hogy nem érzi jól magát itt nálunk már. Megtörte, hogy kikerült a kezdőből. Kapar, bizonyítani akar, de mintha közben azért fejben mégsem lenne már teljesen itt. Óriási kár érte, a világ legjobb védője volt ő egy ponton. Még ha nem is lenne tökéletes a Flick rendszerbe, akkor is a világ legjobbjai között lehetne azzal a formájával, annyira jó volt.
Cubarsi is gondolom a világ legjobbja, csak kaptunk róla 3 gólt a hétből, meg a csk jelölt Inigóról másik 2-t, de rendben, ők aztán nagy védők.
Nálad mindenki a világ legjobbja nálunk egy ponton, mondja valami újat.bence0330 írta: ↑2025.05.07. 01:28:45DJ-nak hasonlóan hibákkal teli homály meccse volt, és ők ketten a csk-k. Araujo még top formájában annak való mentalitásban, a holland akkor sem. Remélem jövőre olyan emberek kapják, akik tényleg megérdemlik mentalitásban és teljsítményben is. Ez kb 15 játékos kettejük előtt, Pedri, Raphinha, Inigo, Lewy féle nevekkel az élen.
Arán én amúgy azt látom, hogy nem érzi jól magát itt nálunk már. Megtörte, hogy kikerült a kezdőből. Kapar, bizonyítani akar, de mintha közben azért fejben mégsem lenne már teljesen itt. Óriási kár érte, a világ legjobb védője volt ő egy ponton. Még ha nem is lenne tökéletes a Flick rendszerbe, akkor is a világ legjobbjai között lehetne azzal a formájával, annyira jó volt.
Szerintem leginkább ebben rejlik a titok, hogy miért "hanyagolja" Flick, nem a védekezés vagy a lesreállítás.
Ritka okos levezetés és gondolat ezen a fórumon, teljesen egyetértek vele. Eladni marhaság lenne.FCBsteve írta: ↑2025.05.01. 07:09:10Szerintem csak ordítóan hiányzik neki az első félév Flick-el - még mindig... Az előszezon, az első hónapok az új taktikával...Faramuci69 írta: ↑2025.04.30. 23:32:49Ha valaki megvenné, eladnám. Az öltözőben lehet vezér, de a pályán gyenge. Ha Tah relatíve olcsón jönne, szerintem Araujo nem nélkülözhetetlen. Sajnálom, de nem ide való.
Annyira nem jó a labdával, mint pl FdJ, hogy könnyebben ledolgozza a hiányzását...
Ha marad, az előszezoni felkészülés nagyon jót tehet vele...
Az egyik gól sajnos épp róla pattant be, bár nem lehet érte hibáztatni!baas11 írta: ↑2025.05.01. 13:31:27Tegnap nagyon hiányzott a magassága fizikuma ahogy Christensene is …:
Labdával passzjatekban talan gyengébbek mint a Cuba Inigo páros a les taktika alapazosarol es ossszeszokaarol meg kb lemaradtak idén ez is jol látszik !
De tegnap biztos h nem kapunk 2 ilyen légi gólt ha pályán van( ak) …. főleg Lewa nélkül !
Kivancsi vagyok Milánóban ezeket légi hátrányt h fogja Flick megoldani mert az biztos h még több szöglet pontrugasuk lesz !
Szerintem csak ordítóan hiányzik neki az első félév Flick-el - még mindig... Az előszezon, az első hónapok az új taktikával...Faramuci69 írta: ↑2025.04.30. 23:32:49Ha valaki megvenné, eladnám. Az öltözőben lehet vezér, de a pályán gyenge. Ha Tah relatíve olcsón jönne, szerintem Araujo nem nélkülözhetetlen. Sajnálom, de nem ide való.
Én is hasonlóan látom. Nálam Araujo és De Jong is mehetne jó pénzért, nem pótolhatatlanok még a jelenlegi gyenge keretben sem.ocsike83 írta: ↑2025.04.17. 08:45:53Nálam is TOP3 kedvencben van benne, de lehet én is beáldoznám nyáron.
Ha tényleg jönne Tah, akkor a 3-4. számú belső védő lenne, ami szerintem sem lesz jó a számára.
Az látszik, hogy Flick sem bízik benne. Ha le kell venni valakit, le is cseréli (vagy fel sem küldi).
Szerintem aláírt, maradt, befogták a szurkolók száját, de akasztottak rá cserébe egy olyan árcédulát, amelyiket még egy angol 10. helyezett is röhögve kifizet érte.
Ahhoz, hogy ebben az ínséges időszakban legyen mozgásterünk, valakit be kell áldozni. Nyilván nem Raphinha-t, se nem Yamal-t. Így a 2 eladható játékos Araujo és FDJ lesz. A holland viszont egy elég jó kis szezont fut, nem biztos, hogy őt most elengedném.
Nagyon nem néz ki jól a vége. Szerintem is megy a nyáron.
Nálam is TOP3 kedvencben van benne, de lehet én is beáldoznám nyáron.bence0330 írta: ↑2025.04.15. 23:54:22Szóval szerintem is 3. számú center, ebben a rendszerben. Szomorú, mert nagy kedvenc, de szerintem ennek távozás lesz a vége. Én nem akarom, mert közben meg nagyon jó, amikor pl. Sorloth féle emberekre ráküldöd birkózni, de neki kétlem, hogy a csere szerep megfelelő lesz.
Nincs meg benne az a tűz, szív ami mindig is jellemezte. Az a csk karszalag pedig borzasztó méltatlan ebben a jelenlegi állapotban. Bármennyire is egy jó játékos TUDNA lenni, el kellett volna engedni a bm-be, ott akkor valami eltört nála, de cáfoljon rám, de egyre kevésbé látom, hogy az az Araujo-t foguk látni itt.vg99 írta: ↑2025.04.16. 07:08:34Tegnap mindenki nulla volt, de nála nem először érzem sajnos, hogy vmi nem passzol. Pedig csk. Még a védelemnek sem vezére, eladott labdák, határozatlanság, pontatlanság. Vmi fejben nem stimmel. Nem tudom, ki tud-e ebből nálunk keveredni. Olyan mint az egész elmegyek, hosszabbítok sztorija. Nem biztos, hogy egy Tah, és egy Cancelo típusú csereszélső védő rosszabb lenne. És akkor fókuszàlhatnak a szélső és csatár kérdésre a pénzt. Ha van… kapus meg jövőre.. mert tegnap ott is komoly gondok voltak..
Tegnap mindenki nulla volt, de nála nem először érzem sajnos, hogy vmi nem passzol. Pedig csk. Még a védelemnek sem vezére, eladott labdák, határozatlanság, pontatlanság. Vmi fejben nem stimmel. Nem tudom, ki tud-e ebből nálunk keveredni. Olyan mint az egész elmegyek, hosszabbítok sztorija. Nem biztos, hogy egy Tah, és egy Cancelo típusú csereszélső védő rosszabb lenne. És akkor fókuszàlhatnak a szélső és csatár kérdésre a pénzt. Ha van… kapus meg jövőre.. mert tegnap ott is komoly gondok voltak..bence0330 írta: ↑2025.04.15. 23:54:22Szerintem sok jó meccse van, ma is nagyokat mentett, az a gól előtti megmozdulás meg azért nagy pech is volt, alig érhette el, nemigen lehetett kontrollálni. Mint natúran védő most is jó, még ha nem is a 2-3 évvel ezelőtti szint.
A gond nem itt van vele, hanem a labdakihozataloknál és az előrejátéknál, ég és föld a különbség sajnos vele és nélküle, az ellenfél letámadása meg ráadásul nagyon céltudatosan használja ezt ki, nem először. Lehet, hogy Inigoval is kaptunk volna hármat, de a játék képe javult volna, és több helyzetünk lett volna, az szinte biztos.
Szóval szerintem is 3. számú center, ebben a rendszerben. Szomorú, mert nagy kedvenc, de szerintem ennek távozás lesz a vége. Én nem akarom, mert közben meg nagyon jó, amikor pl. Sorloth féle emberekre ráküldöd birkózni, de neki kétlem, hogy a csere szerep megfelelő lesz.
Én is így gondoltam, ráadásul Araujo csapatkapitány, akinek azért engedni szokták, ha pedig valami durvát mondott volna, akkor simán kiszórják. Viszont kétszer is ki volt írva, azt hittem, hogy az elsőt tévesen írták ki és Inigoé, a későbbi pedig valóban Araujoé volt. Bár Martinez sem dumáért kapta, hanem mert földhöz vágta a sípcsontvédőjét. Ezért igazából nem haragudtam rá, akár szezon off-os sérülés is lehetett volna, ráadásul megtorlatlan maradt.
https://www.uefa.com/uefachampionsleagu ... tatistics/Chino írta: ↑2025.03.06. 13:33:30Valaki segítsen nekem, mert fogalmam sincs, hogy végül kapott-e sárgát vagy sem. Van olyan oldal, ahol szerepel van ahol nem. A közvetítésben tisztán emlékszem, hogy írták, de aztán 5-10 perccel később is odatettek egyet, úgyhogy már fogalmam sincs mi az igazság. Mellesleg nem tudom mit mondhatott, ha beszédért kapta, csapatkapitányként elég durva lehetett, ő konzultálhat a bíróval. Otamendi egész meccsen vörös fejjel mászott a bíró arcába minden második ítéletnél.
Jó lenne ha nem lenne egy második neki, kh-ként könnyebben beszedhet még egyet, főleg, hogy IM-nek is kettő van.