bence0330 írta: ↑2025.05.06. 23:41:41
Legalább úgy estünk ki, ahogy egy nagy csapatnak ki kell esnie, két meccs alatt egy góllal, és nem szétalázva. Egy klasszikus, emlékezetes BL összecsapáson.
GM miatt majdnem bocsánatot kértem Flicktől, de azért alapvetően az ő játszatásán ment el a meccs. Főleg, hogy láthattunk egy hibátlan Fort defenzív előadást a túloldalon.
A vesztes mentalitást majdnem levetkőztük idénre, de teljesen mégsem. Flick kitartott a hülyesége mellett, és most nem úsztuk meg. Kár érte, pedig mi csapatot épített, de lábon lőtte magát.
Egy nagycsapat nem esik így ki, hanem lepörgeti a maradék perceket, kulcsszituációban belövi a ziccert, és/vagy kivágja a labdát bedobásra.
Lábonlőttük magunkat a párharcban többször, magunkat vertük agyon.
Szégyen, hogy hét gólt kaptunk attól az intertől, akik tán 3szor lőttek 2 gólnál többet ebben a naptári évben, és egy Acerbi menti meg őket, akinek gólja se volt eddig.
Szidhatjuk Araujot, de a 4. gól Cubarsié is, aki lement makkot szedni a bozótosban, ahelyett, hogy odalépett volna.
Történelmi lehetőséget szalasztottunk el, gyufa ágon odaérhettünk volna a bl döntőbe, és akkor ilyen gyermeteg hibákat vétünk.
Meccs előtt ezt írtam le, hogy dolgozzon meg az inter a gólokért, passzoljanak ki, dolgozzák ki a helyzetet, akkor nem morgok. Erre kapunk 4 ilyen gólt...gratulálok, szégyen.
Pár szösszenet pár játékosról:
- Sommer-Szcezny... hát eldőlt, a kisebb, nyüzügébb kapus betette a pluszt.
- Eric, gólja rendben, más semmi.
- Inigo: aranyos az akarása, de egyszerűen erre a szintre már kevés.
- Cubarsi: összehozott egy tizit, lefeküdt aludni megint, rutin kell nagyon rá, mert jó képességű védő.
- GM: két gólpassz, védekezni sajnos nem tud. Ki kell rúgni a labdát ilyen helyzetben csőrrel, akármerre, és nincs baj.
- Raphinha: hős lehetett volna, így meg arra emlékszem, hogy bűnrossz volt, momentum nélkül, nálam messze a leggyengébb volt ma a csapatból.
- Ferran: erről beszéltem.
- Yamal: hát itt a legnehezebb megszólalni. Zseni a gyerek, le a kalappal, imádom meg minden. De olyan lehetőségei voltak ma, hogy szégyen nem gólt szerezni ezekből. Az internek a két meccsen nem volt ennyi lehetősége, rúgtak 6 gólt...ameddig nem tanul meg gólt lőni, addig nálam nem több mint egy ígéret.
Nagyon sajnálom a mait, de magunknak köszönhetjük.
Plusz: azért a 3. gól előtti labdaszerzést megnézném Dumfriestől...gyanús, hogy egyszer nem ismételték meg.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."