bence0330 írta: ↑2025.05.06. 17:34:59
pep71 írta: ↑2025.05.06. 17:21:51
Cubarsi sokkal többet hibázik lesreállításban mint Araujo..1 oka van, h Araujo miért nem játszik Flick-nél, az pedig a labdaügyesség, ami Flicknél mindennél fontosabb.
Flick nem egy BL elődöntőben fog változtatni az egész éves taktikáján(ugyanolyan fafefű ebben mint Pep) és eddig bevált neki. Már csak 3x kell és triplázás lehet belőle.
GM-Inigo-Cub-EG lesz.
Egyetértek teljesen az eszmefuttatással, Flick logikája szerintem is ez, de ha ezt követi, akkor mi a fűzfán fütyülő rézangyalát keres ott Gerard Martin, aki Araujónál is osztályokkal gyengébb labdával, cserébe még lassaú és max közepes védő?
Ráadásul volt olyan hogy egy fontos meccsen(talán a Dortmund elleni visszavágó) ahol kb csak minden második olyan labdára mozdult ami az oldalvonal felé megy, mintha lusta lenne, nem egyszer eljátszva azt hogy ő megáll majd végül az ellenfél játékosa meg röhögve összeszedi, meccsben tartva, egy ilyen hozzáállású meccs után szerintem Fort vagy bárki más simán kikerült volna. Szóval ha ma is kezd akkor remélem olyan erőbedobással teszi mintha élete utolsó meccse lenne.
Érdekesen alakulnak az oddsok, az odavágó előtt és után 1.7 körül voltunk mi és 2.3 körül az Inter, most meg már Baldé-Koundé hiányában alig számítunk papíron esélyesebbnek(1.83 nekünk és 1.98 az Internek)
Amúgy nem tudom ti hogy vagytok vele de én kezdem elfogadni hogy valószínűleg ma nem lesz meg a továbbjutás a jelen körülmények között mert túl sok minden szól ellenünk, ami szomorú lesz, de azt hiszem nem búslakodhatunk hiszen elképesztő változáson ment keresztül a csapat, 2-3 éve még az EL-ben Ten Hag-féle MU-k meg Frankfurtok oltottak minket be, most meg ott vagyunk hogy 5 meccsre a Triplázástól ami hihetetlen, és nagyon szépet meneteltek a foghíjas kerettel is.
Egyedül ami szomorú az hogy feltehetőleg nem lesz még egy ilyen águnk, de ebből okulni kell és a nyáron úgy erősíteni a keretet hogy jövőre bármilyen ágon, bárki ellen fel vehessük a kesztyűt még 1-2 fontos hiányzóval is.
De ez még odébb van, még bent vagyunk szóval szurkoljunk a csapatnak, hátha Flick előáll valami okossal és újabb csodát tesznek a srácok.