En barmit elhiszek amit Flick mond mert a szezon ot igazolja de most perpillanat pont nem elérhető a gála védelmünk tehát nem lenne szentsegtores a jobboson futtatni
Élő közvetítések
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Bakker GM még nézőnek is veszélyes 

Araujo vegul megserult hetvegen vagy megis mi a fene indokolja hogy nem jatszik??
GM életveszély
cseréljünk...

GM csere azonnal ..
Cubarsi milyen lassú jó ég..EG h lefutotta..
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
EG-t még megértem mert vagy ő vagy Araujo, de hogy GM akit lecserélt az odavágón annyira rossz volt...Hááát nem tudok rá szavakat mondani.bence0330 írta: ↑2025.05.06. 20:58:16A balszélünk szerintem ma is halott lesz ezzel a felállással, Rapha gólpontot lehet hoz, de nem fogja amúgy nagyon befolyásolni a meccset Martin előtt a vonalról, miközben néha helyette kell védekeznie, kb minden támadásunk jobbról fog inulni, Eric Koundénál is jobb előrejátékban. Olmónak nagyon össze kell kapnia magát, hetek óta alig adott magáról életjelet, Ferrán gondolom hozza most is a gólt, ahogy szokta.
Szerintem megint Yamal lesz a kulcsszereplő, ennél a felállásnál mindenképp. A két szélen félő, hogy bucira fognak verni minket, de annyira, hogy Flick félidei cseréje már lehet késő lesz, ha az Inter élesen jön ki a pályára. Szerintem annyiszor úsztuk meg valahogy a gyenge produkcióját, hogy ma már nem fogjuk.
Akárhogy is, hajrá, ez egy igazi stíllusütközéses 50-50 párharc, győzzön a foci.![]()
Hajrá.

-
- Entrenador del Barça
Ja, csak ne legyen 3:0 húsz perc alatt. Az elején kell megfogni őket, és ne menjünk nagyon előre, van idő.
Irany a donto! Hajraaa!!
- bence0330
- Az Év Fórumozója 2022 & 2024
A balszélünk szerintem ma is halott lesz ezzel a felállással, Rapha gólpontot lehet hoz, de nem fogja amúgy nagyon befolyásolni a meccset Martin előtt a vonalról, miközben néha helyette kell védekeznie, kb minden támadásunk jobbról fog inulni, Eric Koundénál is jobb előrejátékban. Olmónak nagyon össze kell kapnia magát, hetek óta alig adott magáról életjelet, Ferrán gondolom hozza most is a gólt, ahogy szokta.
Szerintem megint Yamal lesz a kulcsszereplő, ennél a felállásnál mindenképp. A két szélen félő, hogy bucira fognak verni minket, de annyira, hogy Flick félidei cseréje már lehet késő lesz, ha az Inter élesen jön ki a pályára. Szerintem annyiszor úsztuk meg valahogy a gyenge produkcióját, hogy ma már nem fogjuk.
Akárhogy is, hajrá, ez egy igazi stíllusütközéses 50-50 párharc, győzzön a foci.
Akárhogy is, hajrá, ez egy igazi stíllusütközéses 50-50 párharc, győzzön a foci.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bence0330 2025.05.06. 20:59:22-kor.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
- westerngom
- Entrenador del Barça
EG & GM!???? De miért??? Végünk van... 

- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Hajrá
Yamaltól nem várok sokat, Inter nagyon fél tőle és gőzerővel készült belőle, Raphi-Pedri-Olmo-Ferran/Lewandowskitól viszont annál inkább hogy valaki előrelépjen, amellett hogy a védelem jól muzsikáljon.
Bármi is lesz, köszi Flick és a csapat hogy jelenleg már itt tartunk!

Yamaltól nem várok sokat, Inter nagyon fél tőle és gőzerővel készült belőle, Raphi-Pedri-Olmo-Ferran/Lewandowskitól viszont annál inkább hogy valaki előrelépjen, amellett hogy a védelem jól muzsikáljon.
Bármi is lesz, köszi Flick és a csapat hogy jelenleg már itt tartunk!

Mire jók ezek a pálya szélére kiküldött kommentátorok? Értem, hogy jó helyről nézi a meccset, kiutazhatott, hurrá, de se nem ő közvetíti és gondolom mindenki levegőnek néz egy magyar oldalvonal kommentátort.
Nyitva!
- bence0330
Miért rúgjuk előre kapustól a labdát 2 perccel a vége előtt? Simán el tudnánk dugni passzokkal.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Mekkora mentés!
- bence0330
Martint nem lehet feltartóztatni 
Raphinhától vegye már el valaki a szabadokat lőtávból. Minden más mezben veszélyes belőle, de nálunk ez már rég csak egy görcsölés.

Raphinhától vegye már el valaki a szabadokat lőtávból. Minden más mezben veszélyes belőle, de nálunk ez már rég csak egy görcsölés.
Nagyon fogy a keret most a hajrára. A cseréink kozul max 1-2 szint csak ez ma is kiderult. A bajnokságra ossze kell szoritani a fogakat aztan a BL-ben lesz ami lesz. Oszinten szoval a PSG ellen siman kikapunk vagy siman nyerunk attol fugg hogy kel fel a nap