Troym írta: ↑2025.05.06. 10:47:49
Ez a két hozzászólásod üti egymást logikában...Sommer 36 éves, ő nem veterán, de TS és Szczesny igen? 
Mert ha azt mondod szerinted gyenge MATS és/vagy Tek, akkor azt mondom oké, de az életkoruk hogy lehet érv ellenük, de Sommer ellen nem? Én 2026 nyaráig maradnék Tek, TS duóval, Áron lehet a 3. számú kapus, jövő nyáron meg hoznám az Espanyol kapusát.

Szerintem nem üti, mert Sommer még simán a csúcson van. A "veterán" nem konkrét életkort jelent, hanem azt, hogy valaki kiszolgált, kiöregedett. Szczesny hivatalosan is, őt a nyugdíjasotthonból reaktiváltuk, nem egy másik csapattól igazoltuk, ő már visszavonult, hivatalosan is veterán. Ter Stegen meg 2 éve alig használható. Én már nem ezzel a garnitúrával vágnék neki a következő szezonnak, és nem azért, mert öregek, mint az országút, hanem azért, mert már elhasználódtak. Sommer szerintem még mindig a világelső a posztján.
De ebben a témában is az lesz, amit mondtál, mint a Valle-Mingueza-ügyben is (aztán panaszkodunk, hogy nincs szárnyvédőnk). 2026-ig marad minden. 2026-ra meg úgy néz ki, Verbruggen a jelölt.