2025.04.13. 01:52:03
Megint előlépett egy nehéz meccsen, le a kalappal előtte. Szerintem ennyire stabil játékot senki nem várt tőle, pláne az első meccsei után, amikor nézni is rossz volt.
És tényleg ez nagyon benne van, hogy amikor kell, akkor a legjobb. És a kijöveteleket is kb 1 hónap alatt elsajátította, amivel Pena egy kis ideig még tán előtte volt. Nem követtem a karrierjét, de azt olvasgattam mindenhol, hogy nem elég koncentrált, és nem jó a labdával. Hát ennek az ellenkezőjét látom rajta, ha 60 percig nincs semmi dolga, akkor is tökéletesen együttél a játékkal, és 20-25 méterre a kapujától is előzi az ellenfelet, erre is volt ma példa. Arra is, hogy félelem nélkül bárkit elküld egy testcsellel, és nagyon jól választja meg, mikor van lehetősége rövidpasszal megjátszani a labdát, és mikor kell jól sejhajba rúgni azt. Ilyenből sem rémlik hibája. Nagyon higgadt, talán mert ennyire laza, mintha semmi nem hozná zavarba.
Tényleg le a kalappal, nagy szerencsénk is volt vele, hogy épp elérhető volt, és még jönni is akart. Nem tudom, kit tudtunk volna akasztani helyette, de ennél így utólag nyilván csak rosszabb lehetett volna. Még mindig nem tudja, milyen érzés kikapni Barca-mezben.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy