Ha Fort szezon végére se fog megfelelni Flicknek csereként, akkor amúgy ettől még persze hozni kell oda valakit, de olcsón, erős közepest, aki bírja a padot.
Pontosan, és jövőre korántsem biztos, hogy lesz lejárt szerződéses ingyenes klasszis a poszton, aki ráadásul legszívesebben ide igazolna.
Teljesen egyetértek veled mindkettőnél. Tah ingyen óriási fogás lenne, másrészt nem erősítené e Realt. Szerintem Inigo Martineznek nem lesz még egy ilyen erős szezonja, mint az idei. Csak benne van a korban.gránit írta: ↑2025.05.03. 11:54:57Az igazolásoknál nem csak a mennyiséget kell szem előtt tartani, hanem a minőséget is, sőt, leginkább azt. Ha valakivel előre tudunk lépni, akkor érdemes leigazolni. Viszont akik ellenzik Tah leigazolását, egyelőre örülhetnek, mert még nem tettünk neki ajánlatot, az ő türelme pedig fogy:
https://barcauniversal.com/bundesliga-d ... -interest/
Nagy szívességet tennénk a Madridnak, ha átengednénk nekik, nekik most éppen égető szükségük van egy klasszis belső védőre.
Csodálkozok, hogy Nico Williams még téma, azok után, hogy többször is kikosarazott minket, és nemrég is lenyilatkozta, hogy boldog, hogy nem fogadta el az ajánlatunkat.
https://sports.yahoo.com/article/nico-w ... 00050.html
Tah-ra igazából nincs is szükségünk, pont középen vagyunk meg, szélekre kellenek emberek, Nico-t nem biztos, hogy erőltetném , az ára se olyan alacsony és Lamine-t rossz irányba vihetik el. Annyira nem tetszett ez a napszemüveges buli a díjátadón.Troym írta: ↑2025.05.02. 22:34:24Vajon Tah nem akar inkább Madridba követni Xabit mondjuk dupla pénzért? Güler, Rodrygo, Vinicius esetén is ránkígértek és X.Alonso még egy indok. Tartsuk meg Araujot és a többi védőnket inkább, esetleg Christ cseréljük, ha szükséges.
Plusz Tah ott Madridban fixen kezdő lenne Rüdiger mellett, nálunk azért erre nem vennék mérget.
Tökéletesen leírtad. Ott van Olmo, Fermin, Gavi (Torrre is valószínűleg emiatt játszik ennyire keveset) egy pozícióban, mögötte Pedri mellett Casdó, De Jong, EG, sőt Gavit is használta már ott, jövőre pedig még egy Bernal is. Előbbire nincs megoldásunk, fent is van folyamatosan a pályán.gránit írta: ↑2025.04.25. 09:43:47Nem tudom, ki igazolna a támadósorunkba azok után, hogy alig van rotáció. Fura lenne, ha egy nagy név a padunkat választaná. A középcsatár poszt lehet kivétel, mert Lewandowskit azért hajlandó rotálni Flick, és aki többet érez magában, mint amennyi Ferranban van, az lehet, hogy bevállalná ezt a rizikót, hogy a Barcelona játékosa lehessen. Amúgy megvannak a játékosaink, Olmo sajnos sokat sérült, ami nagy kár, mert bármikor játszik, lendületet visz a játékunkba, mindig magasabb sebességi fokozaton pörgünk, ha ő a pályán van, és sok gólt is szerez. De hát ott van még Fermín, a közönségkedvenc Fati, Ferran, még a remek Torre is alig kap lehetőséget. Kevés embert tart a tűzben Flick. Még a meglévő mélységet sem használja ki. Ahol a kezdőben fejlődni tudnánk, az szerintem a kapusposzt és a Pedri melletti mélységi középpályás posztja. Egy de Jong-Mainoo-cserét el tudnék például képzelni. A belszélső poszton szerintem nem lesz változás, Flick nagyon bízik Martinban. Ha Valle és Mingueza nem kell, akkor nem látom, hogy szükségesnek tartanánk a mélyítést.
Én tartom, hogy itt nem azt kell főleg nézni, hogy ki Barca kezdő szint, és ki nem. Hanem azt, hogy pl. egyáltalán nincs csereszélsőnk. Ehhez képest egy Gil szint is óriási előrelépés lenne, Lookmanék meg bármelyik top csapatban minimum rotációs emberek lehetnének - az is kell. Diaz a PL első csapatában kezdő, azért az jelent valamit (azért az árért nem érné meg nekem, amúgy elég jó játékos), Nico óriási tehetség, szerintem a maradása kicsit szédszedte fejben, meg hát az a támadószempontból 0 Valverde féle foci sem kedvez neki, amúgy simán bárhol kezdő lehetne. Ráadásul ő Yamal profil, amiből nekünk nincs csere. Lookman mindenhol bevethető, felsőpolc alja, vagy az alatt kicsivel. Leao az egyetlen, akit nem hoznék az alja hozzáállásával, hiába kivételesek a képességei, Gyökeres meg ezért az árért nem éri meg, akkor már inkább David.
Sorry de ezek nem Barcelonához méltó nevek: Milanban is gyengén muzsikáló Leao, szegény ember Griezmanja Lookman, Gyökerest meg inkább hagyjuk is, nagyon nem az a szint...FcBarcelona1 írta: ↑2025.04.24. 18:07:56https://www.sport.es/es/noticias/barca/ ... -116620424
Ha igaz (La Liganal utólag sem biztos)
1 igazolás Nico Williams/Lookman/Gyökeres/Luis Diaz/Leao (leggyakrabban felmerülő nevek a Barcával kapcsolatban
2 ingyenes Tah+valaki
https://www.transfermarkt.com/statistik ... evertraege
Link alatt a lejáró szerződésű játékosok.
https://www.sport.es/es/noticias/barca/ ... -116620424bence0330 írta: ↑2025.04.24. 15:10:46Na neki örülnék. Van benne spiritusz, relatív gólerős (ami ott x gól az Flick alatt legalább x*1,5), megy egész meccsen, mint a golyó, és ha nem is Yamal szinten, de egész korrektül cselez + mindkét lábával jól lő, 16 környékéről életveszély. Amúgy rengeteg kapufát lőtt idén, szóval lehetne több gólja is.
Azért ő nem feltétlen a Yamal profil, de valóban jó lenne mindhárom támadó posztra cserének.
Na neki örülnék. Van benne spiritusz, relatív gólerős (ami ott x gól az Flick alatt legalább x*1,5), megy egész meccsen, mint a golyó, és ha nem is Yamal szinten, de egész korrektül cselez + mindkét lábával jól lő, 16 környékéről életveszély. Amúgy rengeteg kapufát lőtt idén, szóval lehetne több gólja is.
Az Atléticben balhátvéd poszton hatalmas káosz van. Néha Farré kerül át, de játszott ott Ruben lopez is, volt Oduro, de előfordult, hogy 3 védővel álltak ki és Cuenca volt a baloson most épp Joffre Torrents van soron. Az egész csapatnak ez a baja, semmi állandóság nincs, mintha Sanchez csak úgy találomra dobálná fel meccsről meccsre a játékosokat. Van két-három stabil ember, a többi meg ahogy éppen esik.davi10 írta: ↑2025.04.24. 12:26:12Nekem nincs nagy bajom GM-al, szerintem idénre összekapta magát és teljesen jó, amit hoz. Valle-t csak a felkészülési meccseken láttam, ott tényleg jól nézett ki, de lehet nála a kölcsön vagy az eladás visszavásárlási opcióval a legjobb döntés. Ennyi idősen játszania kéne, Balde-t meg kétlem hogy kiszorítaná.
Plusz ha jól olvastam Deco-nak jobban tetszik a B-ből Jofre Torrents, róla lövésem nincs milyen játékos.